Η μάχη των τιτάνων

τα πρωην βαζέχα, 1 λεπτό με τ αμάξι από διεγο.

έφυγα.

Συνηθως Πεμπτες μετα τη δουλεια αραζω σπιτι και παιζω γκάιντα αλλα αυτη τη φορα λεω να σας ερθω!:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Μακραν η πιο ευτυχισμενη Πεμπτη για τους γειτονες!:lol:[/SPOILER]

σαμαν
ΠάμπλοΓκαρσία_Πιγκ
λέβι
δουδ
ΚρισΠ (8 και μετά, όχι τετάρτη που θα χουν στάση εργασίας τα ΜΜΜ)
conductor (όχι μετά τα μεσάνυχτα γιατί βγαίνουν φαντάσματα )
HopeRideshomeAlon
καρβου
FATY87
Μartian
mr_whatsisname
φίλος dude πρώην_2_πλεον_1 (8μιση και μετά)
tzamrock
τραμπ (?)
Thorgal

Νικο, απο τηλεφωνα 5χ5 εχω Ντιεγκο, Καραπιαλη, πρωην-Βαζεχα και το αλλο στη Ριζουπολη. Αν ειναι να κανω μια προσπαθεια αυριο μηπως βρω στο τελευταιο στειλε μου μια στο κινητο.

Cheers!!:slight_smile:

Το 7χ7 στη Ριζουπολη (σταθμος ηλεκτρικου Περισσος) ειναι available only at 21:45. Champions League κ’ ετσι!!:stuck_out_tongue:

Αν εχεις κανεις προβλημα αν μπορει ας απαντησει γρηγορα μπας και κλεισουμε εκει.

Εγώ είμαι υπερκομπλέ με αυτή την ώρα πάντως.

Εγω παλι εχω ενα προβληματακι. Τραβαει αρκετα αργα για μενα…Τωρα αν οοολοι δεν εχετε προβλημα, ε το πολυ πολυ τα λεμε σε επομενη συναντηση! Εκτος αν παιζει κατι αλλο!

Μια χαρά είναι η ώρα είναι και Περισσό οπότε μια χαρά. Thorgal στέλνεις μια διεύθυνση να δω περίπου που είναι;

Λοιπον το εκλεισα για να μαστε ΟΚ και μας ερχεται μολις 90 γιουρα, ΣΟΥΠΕΡ!

Λ.Ηρακλειου 114 ειναι πισω ακριβως απο το γηπεδο της Ριζουπολης και 5λεπτα περπατημα απο σταθμο Περισσου.

Martian, ελα και μετα αν ειναι σε πεταω εγω καπου αν βολευει. Γενικα οποιον βολευει να τον παω καπου κοντα μετα (προς χαλανδρι θα παω βασικα αλλα οκ, εναν μικρο κυκλο μπορω να κανω ξερω γω…) ας πει.

Cheers!!!

Ευχαριστω Θοργκαλ, αλλα μενω Αιγαλεω και θα ηταν καπως λουκι να με γυρισεις. Θα μπορουσα και με τρενο, αλλα…Δεν με ενοχλει παντως, θα σας ξαναδω σε καποια αλλα συναντηση!

Εγώ μένω αγ.παρασκευή…πως έρχομαι και πως γυρνάω;;

Αν υπάρχει κάποιος φορουμίτης με αμάξι καλά θα ήταν να βοηθήσει τον αποπάνω γιατί με ΜΜΜ είναι αρκετά δύσκολο.

Ignorant, μπορεις να εισαι κατα τις 9 στο σταθμο του μετρο στον Χολαργο?
(και οποιος αλλος αν τον βολευει για εκει, μεχρι 3 μπορω να παρω).

Το βραδυ σε γυρναω εγω Αγια, δεν ειναι προβλημα.

Πω, είσαι θεός.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Καφέ μπουφανάκι St.Pauli για να με καταλάβεις :stuck_out_tongue:

πόσα φράγκα είναι;

St. Pauli?:slight_smile: Ομορφα, δικος μας εισαι!!:smiley:

Γω λογικα θα χω κατι Σκωτσεζικο, Celtic ή Alba, θα δειξει!

Φραγκα λογικα αν ειμαστε 14: 90/14=6.5 περιπου στον καθενα μας.

Σου στελνω pm με το κινητο just in case.

Αδύνατο για μένα στις 9:45 παιδιά. Είναι πολύ αργά. :frowning:

[B]Thorgal[/B] προς τα πού ακριβώς πας στο Χαλάνδρι;

Χέσ’το βασικά, θα πάρω ηλεκτρικό για Μαρούσι κι από’κει κανα ταξί για Βριλήσσια :stuck_out_tongue:

Καποδιστριου-Παπανικολη βασικα αλλα αν θες μπορω να σ’αφησω στην αρχη της Ανδρεα Παπανδρεου (πρωην Βασ.Κωνσταντινου) ή στην Κενεντυ αφου ετσι κ αλλιως μετα θα παμε απο Αγια. Φανταζομαι λιγοτερα θα σκασεις ετσι.

[SPOILER]μαλακα σημερα εχω ΑΝΕΤΑ σπασει το ρεκορ των ημερησιων ποστ μου! :p[/SPOILER]

εγώ πώς νομίζεις ότι απέκτησα τόσα ποστς (και άσπρα μαλλιά).

προς το παρόν είμαστε 11 σίγουροι και 2 αδήλωτοι. καλά δεν τα λέω?

σαμαν
ΠάμπλοΓκαρσία_Πιγκ
λέβι
δουδ
ΚρισΠ
conductor
HopeRideshomeAlon
mr_whatsisname
φίλος dude πρώην_2_πλεον_1
tzamrock
Thorgal

FATY87