ΜΕΣΑ ΤΙΤΙΚΕΣ. Θα φύγω απ την Αθήνα στη μία η ώρα το βράδυ μόνο και μόνο για αυτόν τον αγώνα.
12 δλδ συν ο τραμπ 13. θέλουμε άλλον έναν (αν και το γήπεδο κάνει και για 6χ6).
Για να κάνω και εγώ έστω και καθυστερημένα την καλή μου πράξη και φέτος (το παράκανα φέτος στη λίστα του Αη Βασίλη και χρειάζομαι τους έξτρα πόντους), αν περισσεύει κανένας από Γαλάτσι, Κυψέλη και λοιπών upperclass κοντινών περιοχών και θέλει κούρσα…
[SPOILER]Πρώτο-πρώτο στην εξμας λίστα μου είναι να παίξω μπάλα με συμπαίχτη τραμπάκουλα…κι άμα σου κάτσει?!?[/SPOILER]
Ε αφού περισσεύει θα τιμήσουμε, στο γυρισμό όμως.
τα σκοτεινά συμφέροντα δεν μας θέλουν μαζι!!!
τελικά ο τραμπ θα ρθει, οπότε ψάχνουμε άλλον έναν για 7χ7 ή μένουμε στο 6χ6?
πρόταση 
σαμαν
λέβι
δουδ
conductor
HopeRideshomeAlon
mr_whatsisname
φίλος dude πρώην_2_πλεον_1
ΠάμπλοΓκαρσία_Πιγκ
ΚρισΠ
tzamrock
Thorgal
FATY87
τραμπ
14ος
Το γήπεδο είναι του Παθιακάκη ή καμία σχέση;
Αυτό είναι.
Κάτι μου πε ο φάτη_κρύα_87 ότι θάρθει ο φίλος του.
γιεπ.
Οκ τότε.
Οι ομάδες δεν πάνε dude. Οι άλλοι έχουν μειονέκτημα παίκτη και είναι και οι δύο φίλοι σου μαζί. Πρωτοχρονιάτικη τσόντα θα είναι όχι μπάλα.
Εκτός αν είναι πολύ καλός ο ΠάμπλοΓκαρσία_Πιγκ και ο φίλος Μάνου.
Φιξντ.
ΟΚ είναι οι ομάδες.
το μειονέκτημα παίχτη που το δες?
κατά τ’ άλλα, δίνω τον σαμαν στους απέναντι για να ισορροπήσουν οι ομάδες.
ξεκαθαρίζω από τώρα πως αν καταλήξουμε να μαστε περιττοί στο πλήθος, η μια ομάδα θα παίξει με ΑΛΛΑΓΗ.
λοιπόν, ο δικός μου μάλλον έχει ένα προβληματάκι και θα τον εξυπηρετούσε αν δε χρειαζόταν να ρθει (καταλάβατε τη φύση του προβλήματος από τη διατύπωση ε), οπότε είμαστε
σαμαν
λέβι
δουδ
conductor
HopeRideshomeAlon
mr_whatsisname
ΠάμπλοΓκαρσία_Πιγκ
ΚρισΠ
tzamrock
Thorgal
FATY87
τραμπ
ο τραμπ μου επιβεβαίωσε ότι θα ρθει, ο μάνος δεν έχει πει σίγουρα για τον φιλο του. ο δικός μου ενδέχεται και να σκάσει μύτη κατά 0,5%.
Είμαι με τρίωρο ύπνο, αργώ να κάνω πράξη αυτό που συλλαμβάνει ο εγκέφαλος οπότε ετοιμαστείτε για μεταχρονολογημένα ΤΑΚΛΙΝ :!:
αν προλάβεις να μας πιάσεις.
Και γω καπως ετσι (κανε 4 τις ωρες υπνου) και ακομα στη δουλεια!!:?
Μ’αρεσει που θα ειμαστε και στην ιδια ομαδα!:lol:
Μην μασας, τους εχουμε!:D:metal:
Dude θα κάτσω τέρμα τότε, και θα κάνω εξόδους σαν αυτή του Σουμάχερ στον ημιτελικό Γερμανίας - Γαλλίας το 1982.
κανονίστε μην παίξω σεντρεφόρ σήμερα και έχουμε νεκρούς 
Άρχισε ήδη τις δικαιολογίες η αντίπαλη ομάδα 
Η αρμάδα ΔΕΝ θα δείξει έλεος 8)
Θα μας κλασετε μια μαντρα…
[SPOILER]…κορνερ!:p[/SPOILER]