Όποιος δεν ξέρει να πάει από Περισσό να στείλει πμ να συνεννοηθούμε.
Εγώ πιστεύω ότι θυμάμαι:p
εσύ δεν πας με σαμαν ή κοντάκτορ γιατί … ?
Όποιος δεν ξέρει να πάει από Περισσό, βγαίνει από την εξόδο της πλευράς προς Πειραια και απλώς ακολουθεί ευθεία τις γραμμές του τρένου πάλι προς Πειραιά. Μπαίνει μέσα στο χώρο του γηπέδου της Ριζούπολης και ΖΜΠΡΑΦ! από την από πίσω πλευρά είναι τα γήπεδα.
Δεν χρειάζεται να τους φορτωθώ:p . Κοντά είναι ρε.
φρόντισε να σαι ΧΩΜΑ πάλι.
Ουάου…
[SPOILER]Ρέηντζερς ρε!!! :naughty:[/SPOILER]
Είναι οφφισιαλ, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου \m/
Άντε να κανονίσουμε και αρχές Γενάρη μετά τσι γαλοπούλες
έξι λιοντάρια καταβρόχθισαν έξι γαλοπούλες αλλά μας πέσανε βαριές γιαυτό και χάσαμε. τα συγχαρητήρια στην ατσάλινη αρμάδα. είμαστε οι ηθικοί νικητές, θα καταθέσω και ένσταση στο CAS άμα λάχει.
fixed ειδικά για την περίσταση:p
Σας φάγαμε. Σόρυ σε όσους σακάτεψα(thorgal και tzamrock). Ειδική μνεία σε dude που είχε πάρει ντόπα και έκανε τα απίστευτα, mr_whatsisname που έτρεχε όλη την ώρα και conductor που κλασσικά βρισκόταν σε όλο το γήπεδο. Και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μια χαρά έπαιξαν γι’αυτό και νικήσαμε.
Από την άλλη ομάδα αναδείχθηκε το ταλέντο Ignorant_pig και ο Τραμπάκουλας που τα μισά σουτ κατέληγαν πάνω του.
Καλή χρονιά σε όλους!
Αν διακρίθηκε ο τραμπάκουλας λέει??? Διάκριση στη διαμαρτυρία και τον τραμπουκισμό…Αν δεν εκλείψουν τέτοια φαινόμενα από τα ελληνικά γήπεδα, προκοπή δε βλέπω…Οι υπόλοιποι αντίπαλοι πάντως ήταν παληκάρια αφού όχι μόνο άντεξαν αλλά και είχαν απαντήσεις (παρότι άσκοπες κρίνοντας εκ του αποτελέσματος) στην πύρινη σφαίρα που ακούει στο όνομα ντούντ, τον γυμνοσάλιαγκα σκόρερ μας…
Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή διασκέδαση 
δε μου λες γκαστόνε, βρήκατε και κανένα πορτοφόλι στο γυρισμό? 
@hope
χτύπημα κάτω από τη μέση, αυτό είναι να στη λένε με τα δικά σου δημιουργήματα :lol:
Aυτο κανονικα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ και θα επρεπε να πληρωθει με τουλαχιστον πεντε (5) δολοφονικα τακλιν εντος γηπεδου αλλα για αλλη μια φορα εδειξα το μεγαλειο και την ανωτεροτητα της κελτικης ψυχης!
Στα του αγωνα, πολυ καλος ο Ignorant, απιστευτα τρεξιματα απο τον Chrisp και καταθεση ψυχης απο ΟΛΗ την ομαδα να γυρισει ενα σκορ που δεν θα μπορουσε να γυρισει ποτε… Ομως φτασαμε τοσο κοντα ο που αντιπαλος παικτης-προπονητης (dude) εφτασε στο σημειο να κλωτσαει παγκους και να απειλει με παραιτηση!!:lol:
Cheers guys!:drunk:
Άει ρέστ μάι κέις
Θέλω να τεστάρω τα νέα παπουτσάκια απ’ το Γιουκέι, κανονιστείτε…
νίκη στο ρελαντί χτες. μπήκαμε λυσσασμένα στον αγωνιστικό χώρο και δείξαμε ποιός είναι το αφεντικό παίζοντας εκπληκτικό τόπι κατά διαστήματα και ξεσηκώνοντας το κοινό. μετά κάναμε συντήρηση δυνάμεων για να βγει το ματς και όταν μας φτάνανε, φεύγαμε πάλι 2 τεμάχια μπροστά με χαρακτηριστική άνεση.
btw, από θέμα διαστάσεων, μου άρεσε πολύ το γήπεδο. για τις λακούβες ας μη μιλήσω καλύτερα :P.
ρε άσε την άνεση, σώβρακα αλλάξατε στο 12-12 :lol:
Ναι αλλά έβαλα 2 γκολάκια και σας καθάρισα 8)
και μετα στο 14-13 κοιτάγατε το ρολόι για να λήξει ΠΟΥΣΙΖ!!! :lol:
Ενώ εσείς πετάγατε την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση μήπως και βρείτε κανέναν ξεχασμένο εκεί :roll:
μπέρδεψες την ομάδα που έπαιζε ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!