Ειδικα οσες ειστε και λιγο ομορφες.
ο τσακατσουκας…
Δεν πας να διαβάσεις λεω εγώ καλύτερα?
δεν έρχεσαι εσύ να παίξεις λέω εγώ? Έχω μάθει ότι είσαι καλός αμυντικός! Ανατόλ φάση!!! Σε θέλω στην ομάδα μου!!!
Εγω λεω να ερθω να κανω περιγραφη του αγωνος και να πεταω στραγαλια στους αμπαλους παικτες.
E ρε τσογλανια τωρα που θα λειπω θα κανετε τον χαβαλε?
Να παρει το spambot λαπτοπ με webcam να με κανετε video κληση να βλεπω και να γιουχαρω.
Το ρητό μου είναι ένα:Η μπάλα ή πόδια…
:lol:
Ο Θεριον δεν θα ειναι λεμε…
Επειδη κι εγω τον κοβω για Ανατολ φαση, στη δικια μου ομαδα θα ειναι!
Για να ακούω προσφορές…:lol:
Davidian, αν πας με τους άλλους να θυμάσαι: είμαι ο moderator… Μη μου φέρεις τα πόδια μου στο κεφάλι μου!!!
αν παιξετε ποτε μπασκετ θα ρθω για να παιξω. διαφορετικα θα κουναω μαντιλι απο εξεδρα (και αν δηλαδη). πφ…ποδοσφαιρο… α, ρε παραγκα του ροκιν! καταδυναστευετε τους μπασκετοφιλους!
Ρε που βγήκαν οι φήμες περί Ανατόλ?:lol: Τεσπα,θα μιλήσω στο γηπεδο τέλος…:lol:
Τι λες ρε ιεροσυλε???
FOOTBALL- THE KING OF SPORTS!8)
Αν πάντως κάνετε κανένα μπασκετάκι,αν θέλετε εξτρά παρέα,φωνάξτε και 'μένα:)
Εμπρος ρε ταγάρια!!! Αν έχω ακούσει Bliss,NewBorn και City of Delusion την προηγούμενη μέρα την έχετε κάτσει!
θα έρθεις ρε? ή θα τραγουδάμε “Θα 'θελα να ΄σουν εδώ!!!” ?
Στη συναυλία των MUSE? Φυσικά και θα’ρθω!!
Βασικά θα τραγουδάτε το Balls to the wall από τις μπεκάτσες που θα στέλνω! :lol: :lol:
O tzamrock ειναι καλο φιλαρακι, θα τον αγαπησετε, θα τον μισησετε, θα τον αγκαλιασετε, θα τον φιλησετε, θα τον κλωτσησετε.
Edit:Αν παιξουμε μπροστα σε πολυ κοσμο επειδη ειμαι ντροπαλο αγορι θα φοραω κουκουλα…
Τελικά κλίνετε προς 3 του μηνός;
Για να ξέρουμε πότε να κανονίσουμε τη μεγάλη μάζωξη-meeting (όπως 2 χρόνια πριν) σε κανένα ταβερνάκι κλπ. Οργανωμένα πράγματα βέβαια. Και όντως βολεύει 5 του μηνού να γίνει αυτό