άντε,πότε θα ξαναπάμε??
θέλω να πίνω μπύρες και να σας καμαρώνω:p
άντε,πότε θα ξαναπάμε??
θέλω να πίνω μπύρες και να σας καμαρώνω:p
Μπαουγκτζη πες μου.Μπορειτε σημερα βραδυ για μπαλα ή το αφηνουμε για του χρονου?
Ειναι η ευκαιρια σας,ειμαστε ολοι εντελως ντεφορμε,χτες σερνομασταν.
τρέμε κόσμε!!! Όχι μόνο θα παίξω, αλλά θα προπονηθώ και εντατικά μέχρι τότε (στο Pro 6 για αρχή)
Αυτή τη φορά, υπόσχομαι στον Gigatron ότι δε θα τον πετυχαίνουν ΟΛΕΣ οι γιόμες μου!!!
ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ! ΜΠΑΛΑ!
teracota pie!
Κάνε προπόνηση, άλλωστε κάτι καλό έρχεται…ετοιμαστείτε!
Επιστρεφω στο forum για να πω… Count me in!!!
Και γω απο εκεινο το θεατρο που δωσαμε ολοι μαζι εχω να παιξω αλλα απ’ ό,τι βλεπω δεν ειμαι ο μονος οποτε πλακα θα εχει!!!
Αντε, καλες προπονησεις!:drunk: :drunk: :drunk:
Σημερα εχουμε Σαλονικιωτικο εμφυλιο.
Επιλεκτοι led - παρεα Therion.
O led ειμαι σιγουρος οτι επαιξε πουστια και παρολο που του’πα να μη φερει καλους,γιατι οι δικοι μου ειναι μετριοι,θα μου φερει τα μικρα του μπαουγκ για να κερδισει.
Αλλα θα δει αυτος.Θα πεσουν κορμια ρε.
Θελουμε βιντεο…
Ρε ειπα εναν κι αυτος αμεσως ειπε εναν φιλο του καλο, δεν φταιω. Συνοψιζοντας ως τωρα ειμαστε:
Να ειδοποιηθουν κι οι υπολοιποι ε.
:lol: :lol:
Το ρομποτ να παιζει μπαλα και τι στο κοσμο…
εγώ εξέδρα ρεεεεε:lol: :lol:
μπύρες ω ρε
Ωραιος ο Ρουντολφ, παιδες! Θα φερει να κερασει μπυρες!
Ο σάπιος!!! #-o
καλά,κάτσε να δεις που θα έχω και σουβλάκια τώρα!!!
και γω μεσα ειμαι εαν υπαρχει χορος…ως νεο αιμα…#-o
Παντα υπαρχει χωρος. Για 7χ7 μιλαμε…
Kαλά αμά κάνονίσετε κάτι πάντως και ψάχνετε άτομο να μοιράζει μπύρες και ποπ κορν στην εξέδρα είμαι μέσα.
Ο σάπιος 2!!! #-o
Δηλώνω (μάλλον) συμμετοχή ως cheerleader, στην εξέδρα με τους σάπιους, και καλώ και τις υπόλοιπες κοπέλες να κάνουν το ίδιο!
Η φανέλα με το 0…
:lol:
Το ματς αποκτα ακομα μεγαλυτερο ενδιαφερον. Εμπρος rocking girls, στον δρομο που χαραξε η Αλοη…