Η μάχη των τιτάνων

1. Δεν ξέρω για 5 σόρυζ

Ιεροσυλε.
Θα την ιδρωσεις τη φανελα του Κουλουχερη ρε.

3 η 5, ο,τι ναναι μου κανει. Αρχιζω προπονησεις γιατι απο τοτε που εβαζα 5 γκολ στον Ραικχεντ (:stuck_out_tongue: ) εχω να κλοτσησω τοπι…

Παω σημερα για προπονηση γιατι εχω να παιξω κανα μηνα. Το θεριο ΚΟΤΕΨΕ! Προφασιστηκε χαζη δικαιολογια και δεν θα ρθει για μπαλα σημερα.
Θα σας ενημερωσω για την κατασταστη του led_zeppelin οταν επιστρεψω.

Για να μην ενημερωσει καταλαβατε πως θα επαιξε…

Εμενα μου ειπε, χαλια μαυρα…

Ε απλα σε καποιο σημειο επεσα κατω απ’τα γελια. Ειχαμε σκηνικα τυπου να φευγει ενας μονος, να τον επευφημει ολο το γηπεδο και να σκονταφτει στο ισιαδι, να ακουγονται κατι ΧΡΑΤΣ και ΓΚΝΤΟΥΠ στα μαρκαρισματα, να φευγει η μπαλα εξω απο το γηπεδο απο διωξιμο της αμυνας… Γαμησε τα ματς, ολο γελουσαμε. Θα τεσταρω ομως τις δυναμεις μου σ’ενα κανονικο παιχνιδι και θα τρομαξετε οι Αθηναιοι!

Αν παιζεις οπως ο Θεριον, σε εχουμε ανετα!

Αν επαιζα οπως ο Θεριον θα ειχα σταματησει το αθλημα.

Eιστε αμπαλοι και λιγοι και οι 2.
Τον φριντομ ηδη τον εξευτελισα μια φορα,εσενα αμπαλε μπαουγκτζη αυριο θα σε φερω ομαδα να σε σκισω.

Ετοιμαζε ατομα,Παρασκευη κατα τις 9-10 το βραδυ στο Νικολουδη.Θα πεσουν κορμια.
Θα παω και σημερα για προθερμανση.Απο την τσοντα στην Αθηνα εχω να παιξω κι εγω.

Για αυριο λες? Ή αυριο ή το Σαββατο, θα σου πω.

Σαββατο παιζει ο Θεος.Αλλα νομιζω παιζει 7,αρα μετα τον Θεο μπορω και Σαββατο.
Οι συμπαικτες μου δεν ξερω ομως αν μπορουν γιατι οι 3 σπουδαζουν εκτος πολης και μπορει να φυγουν.

Οσο ημουνα τερμα δεν εφαγα γκολ… Αρα δεν με ξευτιλησες… Οσο ημουνα μεσα, δεν περναγε μυγα απο την αμυνα…

Μυγα οχι.Ο Θεριον ναι.

Αλλα γκολ δεν εβαζε :roll:

Αφου εισαι αμπαλος! Εγω 2 δοκαρια ειχα… Και 3 γκολακια!!! Χεχ!:wink:

2, μην κλέβεις! :stuck_out_tongue:

Λεπτομερεις…:stuck_out_tongue:

Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι η πολυμηχανη freedom εδωσε ρεστα στο ματς… Και ασε τον Θεριον να λεει οτι θελει…

Η ζηλια ειναι κακο πραγμα…[-X [-X

Φριντομ δεν σε παιρνει. Ακομα μετρατε τεμαχια…

E εγω 2 ή 3 δοκαρια και κατι τετ α τετ στα κουνουπια πισω απο το τερμα :-s

Σημασια εχει φιλτατε οτι νικησαμε ανετα.Τελος.
Επιθετικη τριαδα φωτια Κρισπ-εγω-ανχολης και αμυνα γρανιτης Γιγατρος-Θοργκαλ και τερμα ΝταρκΟφΔεΣαν.
Και τη Μπαρτσα πηδουσαμε ε.

Η τριαδα μπροστα κενταγε! Γιγατρος πασπαρτου, εκοβε, μοιραζε παιχνιδι! Θοργκαλ, Νταρκ Οφ Δε Σαν βραχοι, πολυ τρεξιμο, τιποτα δεν περναγε!

Το καβαλησαν το καλαμι αυτοι…