Η μάχη των τιτάνων

Εγω ειμαι μεσα!

Μαζι το κανονιζαμε…

im in

Ζηλιαρη.

Θα λειπουμε γω και ο ανχολης και θα ειναι παρων ενας μπαουγκτζης,αρα η ποιοτητα του ματς θα πεσει κατακορυφα.

ΝΙΑΝΙΑΝΙΑΝΙΑΝΙΑ!

3/3 μεχρι στιγμης. Μη φοβαστε κι οι καινουριοι ε.

Για κατι τετοιες φασεις ψηνομαι αγρια… Θα εχω τελειωσει και με εξεταστικη μαλλον, οποτε ειμαι μεσα!!!

Η ρεβανς (εστω και με μερικες αλλαγες στις συνθεσεις) αχνοφαινεται στον οριζοντα!!

Εντιτ: Απ’οτι βλεπω ο Θεριον δεν θα ερθει…

Το περιμενα βασικα, μεγαλη κοτα…

Θες και ρεβανς?? Ας γελασω…

Την απαιτω!

Ο Rychehead δεν ηταν σε καλη μερα και ο Θεριον τρομοκρατουσε κοσμο και κοσμακη… Εξαλλου καθαρα απο κωλοφαρδια νικησατε…

Αν ειμαι στην Αθηνα, ειμαι μεσα, αλλιως θα λειψω.

Αν εισαι Αθηνα σε περιμενουν κατι μπουτλεγκς, αλλιως θα σου λειψουν.

Θα ειμαι, θα ειμαι…:stuck_out_tongue: τεσπα δεν ξερω ακομα, μακαρι να ειμαι, θα δειξει εν καιρω.

Ο καιρος γαρ εγγυc.

Εισαι γραφικος και αστειος.Το ματς ηταν ανετο και στο τελος που χαλαρωσαμε μειωσατε.Αλλα παρα την απουσια μου και του ανχολη,στηριζομαστε σε ολους τους υπολοιπους και ειδικα στον ατρομητο στραικερ κρισπ να σηκωσουν το βαρος της ομαδας και να σας δειξουν για αλλη μια φορα ποιος ειναι το αφεντικο.

Τον μαπα τον λεντ θα τον βαλετε ως αντικαταστατη στην ομαδα μας?Δεν ειναι δικαιο.

Οταν οι καθετες μπαλιες μου σκιζουν τις αντιπαλες αμυνες και τα σουτ μου τα διχτυα, εσυ θα εισαι πολυ μακρια για να ζητησεις μετανιωμενος συγγνωμη.

Οτι πεις!:-s :stuck_out_tongue:

Τι ημερομηνία λέμε?
Και Παθιακάκη, ε? (aka Περισσός) :stuck_out_tongue:

3 ή 5 Οκτωβριου. Σε γηπεδακια κοντα σε ηλεκτρικο γιατι δεν την ξερω την ηλιθια πολη σας κι εκει που θα μεινω ξερω να πηγαινω μονο με ηλεκτρικο.

Νο προμπλεμ, δίπλα είναι

και προτιμώ 5…

Ο Μανος ειναι ετοιμος για σας,εχει κανει και σκαουτινγκ.
Τον χριζω διαδοχο μου και αντικαταστατη στην ομαδα μου,σαν συντεκνος αριανος που ειναι.
Φα’τους Μανο.Με μπλουζα Κουλουχερη σε θελω στο ματς.

Οταν πλησιαζουν οι μερες να μου πειτε αν σας βολευει 3 ή 5 ολοι. Θα παιξω αντιπαλος με σπαμμποτ. ΜΠΑΟΥΓΚ-ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΡΕ!

Χεχε, καλύτερα να εκπροσωπώ τον Μπάουγκ γιατί προβλέπεται στο τέταρτο να τα έχω φτήσει!! :lol: :lol: