Η μάχη των τιτάνων

Λοιπον ρεμαλια ποτε θα ξαναπαμε για μπαλα???

Ναι ε?
Για πες…! :o

Για Θεσσαλονίκη μέσα κ γω…

7 ρε μουνια! Ετσι! Ακους Therion? Ν’αρχισουμε να κλεινουμε γηπεδακια.

7 ρε μουνια! Ετσι! Ακους Therion? Ν’αρχισουμε να κλεινουμε γηπεδακια.[/quote]

Πολλα γηπεδακια,γιατι σε ενα δεν παιζει να χωρεσουμε… :smiley:

Κλείστε ένα 7Χ7 και ζητήστε να σας βρουν αντίπαλη ομάδα…Πριν πάτε να ακούτε Manowar. Τέτοια ακούει και ο Unholy και μασάει σίδερα!!!

Eπειδή πολλές προκλήσεις δεχόμαστε εγώ και ο Δημήτρης (Rychehead), λέω να κλέισουμε κάνα γηπεδάκι για την άλλη βδομάδα με special guests… :wink:

Κωστα με λενε ο karvou ειναι ο Δημητρης!!!

Εγώ διαιτητης! :smiley:

όπως μπορείτε να δείτε και εδώ: http://www.rocking.gr/forumt-3238-24.php

είμαι ο πιο τίμιος και δίκαιος διαιτητης στον κόσμο…

(δέχομαι πληρωμές και σε είδος…ξερετε τωρα…CD, βινυλια, dvd…)

:stuck_out_tongue:

Κωστα με λενε ο karvou ειναι ο Δημητρης!!![/quote]
To ξέρω ρε, μπερδεύτηκα γιατί είχα στο μυαλό μου τον ξαδερφό μου εκείνη την ώρα… :roll: :roll: :roll:
Λες να μην ξέρω το όνομά σου;

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
Το Eddie’s Archive καλό είναι;
:roll: :roll: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) 8) 8)

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
Το Eddie’s Archive καλό είναι;
:roll: :roll: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) 8) 8)[/quote]

ναι όντως. υπάρχουν και τα box set. δεδομένου οτι θα πιασει καλη τιμη στο e-bay…φερτο, και…δεν θα σε ξεχάσω. :wink: (ουτε εσενα, ουτε την ομάδα σου).

έτσι!καθαρό ποδοσφαιρο!

__Παίδες, για ένα περίεργο λόγο αισθάνομαι λίγο σαν να είμαι ο Σαλπιγκίδης… ΣΥΓΝΩΜΗ! :oops:

__Και όσους δεν έπιασαν το υπονοούμενο… Πήρα μεταγραφή στην Αθήνα…! :oops: Αρα είστε 6 για την Salonica… :oops: :cry: :oops:

__Κατέβηκα για επαγγελματικούς λόγους (ανωτέρα βία, $$$, βλέπε Σαλπιγγίδης) και σε λίγο, για έναν μήνα τουλάστιχον ( :roll: ), θα με δώσουν δανεικό στα Γιάννενα!!

__Τρέλα ε;! :stuck_out_tongue: Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες!! 8) :frowning: :smiley: 8)

Καλως τον!! Παμε για πιτα καλαμακι απ’ ολα τοτε!!! :twisted:

__Ετσι μπράβο, αυτά είναι σπορ!! :lol: :lol: Εκεί να δεις με τι τεχνική και στιλ τρώω το διπλόπιτο!! :lol: :lol:

Ρουφιανε, κουφαλα, προδοτη. Δεν σε θελω πισω που να χτυπας τον κωλο σου κατω. :frowning:

Shadowcaster μην υπογραφης, μην γινεις προδοτης.

Ο λαος του ΜΠΑΟΥΓΚ θα σε κυνηγα. ΜΠΑΟΥΓΚ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, SE-PUL-TURA!

__Χαχαχαχαχαχαχα!!

__Καλά, υπόσχομαι να μην παίξω ποδόσφαιρο μαζί τους!! Μόνο κανένα σουβλάκι καλαμάκι θα χτυπήσω μαζί τους (φτου! νατος ο προδότης, ακόμη δεν πήγε εκεί και άρχισε να μιλάει την Αττική περί φαγητού διάλλεκτο!! 8O :lol: :lol: ).

__Αντε και κανένα μπυρόνι, αν βέβαια βρω χρόνο ( :cry: :cry: -μας έχουν πεθάνει, έχουμε και μία αντικατάσταση, βιάζονται και οι παραγωγοί για πρεμιέρα και κάνουμε πρόβες χωρίς σταματημό…). Αλλά κάτι θα παίξει και εδώ και στα Γιάννενα… :wink:

__Αλλά για κοινό, είμαι μέσα!! Ή έστω ως προπονητής (“πάρτε τα πόδια σας ρε ρεμάλια, στον Unholy τη μπάλα ρε!!” :lol: )…

Ξεθαβω. Θα κατεβω κατα 61% για μιουζ οποτε θα ηταν καλο ν’αρχισουμε να λεμε ποιοι ειναι μεσα για κανα 7χ7. Δεν καταδεχομαι να παιξω 6χ6 και κατω, σοβαρα ε.
Λοιπον, εχουμε και λεμε:

1. Εγω
  2. Κρισπ
  3. Καρβου
  4. Μοντε
  5. Γκιγκατρον
  6. Φριντομοφροκ
  7. Νταρκ οφ δε σαν
  8. Σπαμμποτ
  9. Ραϊκχεντ
  10. Θοργκαλ
  11. Νταϊνγκ Φριντομ
  12. Αϊρονμποη-7
  13. Κοζη (ΠΛΙΖ ΠΛΙΖ ΠΛΙΖ!)
  14. Παουερας

Τα 14 ονοματα ειναι ενδεικτικα ε. Οποιοι επιπλεον θελουν να ερθουν ειναι ευπροσδεκτοι κλπ. Επισης ενας-ενας να μας λεει αν θα παιξει μπαλα τοτε. Ειναι νωρις αλλα νταξ, παντα μεσα σε λογικα πλαισια τυπου “αν δεν συμβει τπτ απροοπτο θα ρθω”. Ακουω.