Χτες το βράδυ στην εκπομπή του Ρακιντζή στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ, έβαλε το θεϊκό Βίντεο κλιπ του ανεπανάληπτου ντουέτου Ian Gillan - Μιχάλης Ρακιντζής - Ι wanna get away
Θα το ζητήσω από το κανάλι… Νομίζω ότι θα είναι το event της βραδιάς να το δούμε όλοι μαζί…
επ! εχασα πολλα επεισοδεια. Εμεις στο σαλονικα σιτυ θα οργανωσουμε τιποτα? ρε παιδια εχω αγανακτησει, ψαχνω να παιξω σε 5χ5 και δεν μαζευομαστε πολλοι. Λοιπον οι σαλονικεις που ενδιαφερονται για ματσακι?
Oυαου!led_zeppelin γιναμε 3 με τον legolas!!Αντε αλλοι 7 μας λειπουν… :lol: :lol:
Προτεινω,αν ποτε μαζευτουμε 5 ατομα,η νικητρια των αθηναικων ντερμπυ να ανεβει Θεσ/νικη να παιξει μαζι μας.Θα σας δωσουμε και εισιτηρια για τους χουλιγκαν σας.
__Αντε παίδες, κι εγώ μέσα για μπάλα στην Θεσσαλονίκη… μόνο που έχω να παίξω πολλάαααααα χρόνια (μάλλον πρώτη λυκείου!!)… Συν του ότι εγώ ήμουν πάντα του μπάσκετ και του βόλεϊ, ε, δεν είναι να δηλώνω και πρώτος-πρώτος, αλλά αν είναι για να μαζυτεί ομάδα!!
__Προσοχή όμως, αν και δεν καπνίζω, δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση… Πάλια ήμουν σε πάρα πολύ καλή (tae-kwon-do γαρ, αλλά έχω να αθληθώ χρόνια, μόνο τα καλοκαίρια που παίζω μπιτς βόλεϊ 5-6 ώρες τη μέρα)
Ο Bluezlick ειναι αμπαλος, ο Turin νομιζω μενει Χανια( ?). Μπορω να φερω τον bonjovigreece, εναν εξισου αμπαλο φορουμιτη ο οποιος δεν μπαινει στο οφ τοπικ, αλλα θα του το μεταβιβασω προσωπικως. Οποτενες ειμαστε 5. Αλλοι τοσοι και ειμαι ετοιμος να διδαξω μπαλα.