Η μάχη των τιτάνων

Ναι. Στάνταρ ειναυτό; Αν ισχύει είμαστε μορ δαν οκει

υπαρχει περιπτωση να ερθει ενας φιλος μου,αλλα να το μαθω εγκαιρα για να τον ρωτησω

o “φίλος” μου δεν απαντάει τελικά. Καλό είναι να έρθει ένας από εσάς. Αν δεν έχετε, ψάχνω κ αύριο. Θα βρώ σίγουρα.

Το ζαρκάδι της Χριστίνας κάνει πάντως… Είναι 100% μέσα ???

Ρε, μην αγχώνεστε, 6x6 δηλώνονται, 5x5 θεωρούνται. Άσε που η πιο ωραία μπάλα σε αυτά τα γηπεδάκια (ξεπαραδιάζεσαι βέβαια) είναι 4x4, η μπάλα είναι στα πόδια σου για τουλάχιστον 10 λεπτά (20 λεπτά σε εμένα που κρατάω μπάλα :stuck_out_tongue: ) και το παιχνίδι είναι τελείως τρελό!

Monte, o Αναστ. μάλλον είναι μέσα, αλλά θα μου πει σίγουρα αύριο, γιατί δίνει Παρασκευή…

Πες του ότι δίνω κι εγώ, αλλά εδώ παίζουμε μπάλα ρε φίλος, δε θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με την καλλιέργηση του πνεύματός μας τώρα.

Πόσοι είμαστε για την ώρα δηλαδής; 10 πάλι;

Γεια! Τρώω τον άμπακο γιατί πρέπει να τελειώσω ότι φαγητό έχω μέχρι αύριο που φεύγω (και έχω πολύ) και ετοιμάζομαι έτσι για το μεγάλο αγώνα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μαστε κάτω απο 10 άτομα έτσι;

Άντε ρε να περνάει η ώρα λέμε.

οχι γτ θα ερθει και το μπακ απ μου που ειχε ερθει και την προηγουμενη φορα :wink:

Ακούω κουινσράιχ και ξεκινάω εντός τετάρτου με την εμφάνιση που την προηγούμενη φορά είχα ξεχάσει Πάτρα. Σπάμε πόδια και σκοράρουμε απόφσε.

Γκρρρρρρρρρ

emeis 3ekiname entos oligwn leptwn me tin 8ea deathbitch.

An xa8oume pali, den 8a tis doso ta xapia tis kai 8a tin amoliso pano sas… xa xa xa xa xa xaxaxaxaxax :twisted:

ετσι ειναι οι μεγαλες ομαδες!και με ασχημες εμφανησεις κερδιζουν!στον πρωτο αγωνα παι3αμε καλυετρα πιστευω…

Ελα ρε δεν παιξαμε και νικησαμε, δειξαμε την κλαση μας!!!

Ζητώ συγγνώμη για τις λάθος πληροφορίες. Η deathbitch πάλι χάθηκε!!! :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Αφού γλύτωσα το λυντσάρισμα, καλή ήταν η μπαλίτσα… :lol: Δεύτερη συνεχόμενη ήττα δε θα δεχτώ! Ρεβάνς σύντομα!!!

Εκτενές review από τους συντάκτες γρήγορα!!! (να συγκρίνουμε και τεχνοτροπίες :wink: )

Εξαιρετικό ματς. Η ομάδα μας αρχίζει να δένει και να κάνουμε βιρτουοζιλίκια και περίεργες πάσες και τέτοια. Βία και θρίαμβος.

Η δικιά μας, ήταν πιο δεμένη ομάδα. Διδάξαμε αυτή τη φορά…

Διδάξαμε τσάμικο και ζεϊμπέκικο :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :smiley: 8)

Το δαχτυλο μου εχει γινει απο το πριξιμο τουμπανο. Ποιος εκανε αυτο το καταραμενο σουτ? Μετα την αποκρουση αυτη ποναει το δαχτυλο συνεχεια.

:oops: :oops: :oops: :oops:

Σε κάθε αγώνα και ένας τραυματίας.
Και σου το είπα ρε, μη το λες το όνομα του επίτιμου…

είναι μια περιοχή του Σατανά!!!

και το μεγαλο τερμα να περναμε παλι θα κερδιζαμε :stuck_out_tongue:

Στην τελευταία φάση χτύπησα τον αστράγαλό μου ρε γαμώτο !! Κουτσαίνω τώρα !

Όλοι οι μπαλαδόροι Τέξας την κυριακή, ε !!! ??? 8) 8) 8)