Ε, είμαι κι εγώ εδώ!
Karvou στείλε μνμ…
Krouch
[quote=“UnHoLyMaRtYr”]
Ακόμα echoes και dyingfreedom δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά θα τους πω εγώ.
Λοιπόν, σχεδιάγραμμα γα το γήπεδο παρακαλώ. Και άλλα 2 άτομα. Βιτ! Βιτ![/quote]
Χμ απλά έκανα πέιστ, δεν είδα ότι λείπατε μη βαράτε. 12 λοιπόν, απλά περιμένω επιβεβαίωση απ τους 2. Άντε ποστάρετε και σχεδιάγραμμα ρε για όσους έρθουν μόνοι τους. Τι καλά.
Ok, άρα έχουμε τον ελάχιστο αριθμό ατόμων που χρειάζονται!!! Thorgal, με τόση μυωπία, αν παίζεις δίχως γυαλιά να ξέρεις ότι θα παίξεις με τους αντιπάλους μου!!!
Τα γηπεδάκια έχουν δύο εισόδους. Μία από Γέας και μία από Λάσκου Θεοδοσίου. Σας δίνω πληθώρα εναλλακτικών (προτείνω τη δεύτερη γιατί έχει λιγότερα στενά), αποφασίζετε και παίρνετε!
1η διαδρομή
Περιληπτικά:
- Παίρνετε τη Μεσογείων ευθεία και στρίβετε αριστερά στα φανάρια που στρίψατε και την προηγούμενη φορά
2.Συνεχίζετε ευθεία και περίπου 400 μέτρα μετά τα πρώτα φανάρια βρίσκετε στα αριστερά σας πινακίδα για τα γηπεδάκια που σας υποδεικνύει αριστερά. Στρίβετε προφανώς αριστερά- Βρίσκετε την επόμενη πινακίδα που σας δείχνει για τα γηπεδάκια και στρίβετε δεξια
- Παρκάρετε!!!
Λοιπόν, θυμάστε το φανάρι που στρίβατε από τη Μεσογείων για τα προηγούμενα γηπεδάκια? Εεε σε αυτό το φανάρι στρίβετε και τώρα αριστερά (αυτοκίνητα auto stefos, Γ’ είσοδος προς Χαλάνδρι, κτλ, δείτε τις παλιές οδηγείες για το πως πάμε
http://www.rocking.gr/forumt-3044-days0-order-128.php
http://www.rocking.gr/forumt-3044-days0-order-96.php)
Αφού στρίψετε σε αυτό το δρόμο (Γαρυτού λέγεται η οδός) συνεχίζεται πλέον ευθεία (δηλαδή ΔΕΝ στρίβετε αριστερά όπως την προηγούμενη φορά). Περνάτε απέναντι στα πρώτα φανάρια (για τους γνώστες, η κάθετος στα φανάρια στην οποία ΔΕΝ στρίβετε είναι η Αγ. Παρασκευής και ενώνει Χαλάνδρι με santa Friday). Συνεχίζετε ευθεία και μετά από 400 μέτρα (περίπου και από μνήμης, μη κοιτάτε στο ταμπλό πόσο κάνατε και στρίψετε στα 400, γιατί μπορεί να σας χάσουμε ), έχει στο αριστερό σας χέρι μία πινακίδα για τα γηπεδάκια προς του Καραπιάλη (οδός Ρόδου, όπως βλέπω από το χάρτη…). Εκέι, όπως σας δείχνει και η πινακίδα στρίβετε αριστερά και πάτε ευθεία μέχρι την επόμενη πινακίδα που σας δείχνει να πάτε δεξιά. Συγχαρητήρια, φτάσατε στα γηπεδάκια!!!
Σημείωση, αν στη Γαρυτού περάσετε το στενό που πρέπει να στρίψετε αριστερά, θα το καταλάβετε αν φτάσετε στο σταθμό Μετρό Χαλανδρίου (αριστερό σας χέρι και πολλά παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο δρόμο που είσαστε). Κάντε αναστροφή και ρωτήστε κανά πιτσιρικά, σίγουρα θα ξέρει 8O
2η διαδρομή
Περιληπτικά
- Παίρνετε την Παπανικολή (προέκταση της Καποδιστρίου) με κατεύθυνση προς Χαλάνδρι
2.Περνάτε την πρώην πλατεία Κένεντυ (πολύ μεγάλη διασταύρωση, θα το καταλάβετε σίγουρα) και στα πρώτα φανάρια μετά την πλατεία Κένεντυ στρίβετε δεξιά (ακριβώς πριν τη ταβέρνα “ο Χρήστος”).- Στο πρώτο στενό στρίβετε αριστερά. Πλέον είσαστε στη Γέας, όπου βρίσκονται τα γηπεδάκια
- Παρκάρετε
Δεν έχει παραπάνω πληροφορίες. Νομίζω τα είπα όλα!!! Αααα!πληροφοριακά, μόλις περάσετε την πρώην πλατεία Κένεντυ (τη μεγάλη διασταύρωση ντε!) ο δρόμος πλέον λέγεται Δουκίσσης Πλακεντίας. Όλο ευθεία, οδηγεί στο σταθμό Χαλανδρίου και πιο μετά στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.
Αν τυχόν, περάσετε την ταβέρνα Χρήστος (κακώς!) θα πρέπει να στρίψετε (παρανόμως) στο πρώτο στενό που θα βρείτε δεξιά. Για αυτό μη την περάσετε τη ταβέρνα!!! [-X
Τέλος, για όσους έρθουν με Μετρό, πρώτον αν θέλουν παρέα, ας μου στείλουν SMS (όσοι το έχουν) ή ας μου στείλουn pm για να ξέρω. Ραντεβού στις 20:00-20:10 στο σταθμό (αριστερή έξοδος), θα έχουμε χρόνο και για ζέσταμα. Θα πάμε με τα πόδια (δίπλα είναι γκρινιάρηδες!!!). Αν δε μου στείλει κανείς, δε θα περιμένω κανένα
Αν θέλετε να πάτε μόνοι σας, είναι πολύ εύκολο.
Πηγαίνετε με το μετρό στο σταθμό Χαλάνδρι. Αποβιβάζεστε από το συρμό, ανεβαίνετε τις πρώτες κυλιόμενες και μπροστά από τα εισητήρια παίρνετε την αριστερή έξοδο. Βγαίνετε έξω στο δρόμο (Δ. Πλακεντίας) και πηγαίνετε αριστερά (δηλαδή κόντρα στο ρεύμα της Δ.Πλακεντίας) μετά από 3-4 στενά, θα δείτε στα αριστερά σας τα φώτα από τα γηπεδάκια. Σε εκείνο το στενό στρίβετε και πάτε στα γηπεδάκια (παρατήρηση έχει και πινακίδα στο στενό για τα γηπεδάκια αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν είμια σίγουρος)
Deathbitch, το Χαλάνδρι είναι μία από τις πιο αρχαίες συνοικίες των Αθηνών. Στην αρχαία Αθήνα ήταν ο δήμος Φλύας (ένας από τους 10 δήμους της αρχαίας Αθήνας) και πρόσεχε τι λες για την περιοχή μου γιατί θα πω στον Unholy να φέρει τους φίλους του!!! :lol: :lol:
Ας μου φέρει κάποιος μαζί και μία τέτοια πίτσα!!!
http://www.contra.gr/None/Italy/131502.html
σε μια περιοχή έχω χάσει προσανατολισμό σε όλα τα χρονια που οδηγό [και τα 2]. Σε αυτή!
Για αυτό, karvou, nee μου, να πεις στον δήμο Φλύας να βάλει πινακίδες με τις οδούς και να κόψει τα δέντρα εκεί που έχουν φουντώσει.
Ας μου φέρει κάποιος μαζί και μία τέτοια πίτσα!!!
θα μπορούσα να φτιάξω αν όχι την ίδια, αλλα μια γαμάτη pizza… αλλα με στεναχώρησαν τα λόγια σου και το ψωμί σου φά’ το. 8O 8O
παω να δουλέψω!
Το μπακ-απ του ironboy -7 δεν θα ερθει.
Εγώ πάλι, μόνο στο Μαρούσι - Πεύκη είμαι ικανός να χαθώ εύκολα. Εκεί που αποφασίζεις σε ποια περιοχή θες να παρκάρεις, λες “Ωραία, θα κάνω ένα τετράγωνο και θα πιάσω αυτή τη θέση που είδα προηγουμένως!!!”. Ναι καλά!!!
Η έννοια οικοδομικό τετράγωνο στο Μαρούσι δεν έχει ανακαλυθφεί ακόμα… Κάποια στιγμή, ενώ έχεις στρίψει τρεις συνεχόμενες φορές αριστερά, ανακαλύπτεις ότι είσαι Λυκόβρυση και σε λίγο μπαίνεις Εθνική οδό με κατεύθυνση για Θεσσαλονίκη!!!
Αν είναι να μου φέρεις τέτοια πίτσα (το διαβάσατε όλοι σας ότι μπορείς να τη τρως και ενώ τρέχεις 8O 8) ), ποιος το χέζει το Χαλάνδρι. Κωλοπεριοχή…
Μην ανησυχείτε για τα μπακ απ. Θα φέρω και εγώ έναν.
Αντίδραση μπακ απ όταν του είπα ότι θα παίξει και ο Cozy
Χρήστος:[size=7] ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!![/size]
70% είμαι μέσα και εγώ. Όταν ο κόζυ θα παίξει φουνταριστός, η ζωή θα αντιγράψει την τέχνη… Δεν λέω τίποτα. Το ψηλόλιγνο αγόρι από το Μαρούσι θα διδάξει τα μυστικά της μπάλας σε όλους εκείνους που δεν έχουν προσκυνήσει ακόμα τους deep purple…
Έλα ρε Κόζυ παιχτούρα. Μην τους ακούς… Θα σε βρίσκω με κλειστά μάτια στο γήπεδο…
Κάρβου αν ο μπακ-απ είναι αυτός που νομίζω, πάμε για dream-team εμπ, να πατήσουμε τους απίστους…???
ρε παιδια ο μπακ απ μου μαλλον δεν θα ερ8ει
Στραβος εισαι???
Το ειπα ηδη εγω! Για πιο γρηγορη ενημερωση.
Την Πέμπτη, θα λυθεί ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του Σύμπαντος. 4 χρόνια παρακαλάμε τον Cozy να παίξει μαζί μας και δε μας καταδεχόταν. Μέχρι και 2η φορά το “Rapture of the deep” άκουσα στην προσπάθεια μου να τον πείσω. Τζίφος.
Ευτυχώς, φτάνει το πλήρωμα του χρόνου και μετά από την Πέμπτη θα μπορώ να κοιμάμαι πιο ήσυχος…
Αυτός που νομίζεις είναι ο μπακ απ, αλλά αν φτιάξουμε ντριμ τιμ ΕΜΠ, πειράζει να είμαι με τους άπιστους? :lol: :lol: :lol: :lol:
Στραβος εισαι???
Το ειπα ηδη εγω! Για πιο γρηγορη ενημερωση. :P[/quote]
σκασε ρε μαλακα πως θα φτασουμε τα 1000 ποστς??!? :evil:
οκ,πλακα κανω δεν το ειδα…
Κωλοπεριοχη είναι φέρω δεν φέρω… :lol:
Πάντως πλακα-πλακα θα δοκιμάσω να φτιάξω [όχι για την πέμπτη] αυτό το χωνί-ζυμάρι. Δεν θα είναι δύσκολο…
αν και δεν έχω δει πολλούς ανθρώπους να τρέχουν και να τρώνε παγωτό.
xoxoxo xoxo χω!
O Bob σφουγγαράκης;;; :oops: :oops: :roll: :roll:
ωχ! :oops: :oops: ντρέπομαι πραγματικά… πως το ξέχασα?
ξανά από την αρχή…
δεν ξέρω κανέναν να τρέχει και να τρώει παγωτό, πέραν του Bob που όσο να πεις είναι ένας θρύλων του 5x5. 8)
1.karvou
2.montecristo
3.ironboy
4.rychehead
5.unholy
6.dyinfreedom
7.Thorgal
8.μπακ απ του Rychehead
9.Cozy
10.Gigatron
Χμ, κάποιος; Δύο λείπουν, ο echoes δε θα ρθει.
1.karvou
2.montecristo
3.ironboy
4.rychehead
5.unholy
6.dyinfreedom
7.Thorgal
8.μπακ απ του Rychehead
9.Cozy
10.Gigatron
+11. filos karvou
+12 filos monte
κομπλέ είμαστε…
Θα πέσουν τα τσιμέντα…
Κάρβου η διπλή ακρόαση του ράψουρ, μήπως σου άφησε κανένα μόνιμο κουσούρι ??? Είδες τι έπαθε κ ο φτωχός κράουτς…
Με συγκινεί το πόσο εύκολα βρίσκουμε άλλους.
Ρε μπορεί να φταίει ο μιτσοτάκει αλλά δεν απαντάει ούτε ο dyingfreedom.
Edit: Τώρα που το σκέφτομαι, και να μην έρθει / δε βρούμε, μπορούμε να παίξουμε 5χ6. Μια χαρά είμαστε θαρρώ, εκτός να βρεθεί κι άλλη λύση ανάγκης.
tha erthei o filos mou o panos…aftos pou eixe valei ta pente goalakia tin proigoumeni fora…to gerasmeno zarkadi… 8O ton thelete?