Η μάχη των τιτάνων

e, ke as exei o pagkos ke ligo alkool epitelous!

ρε παιδια μηπως να κλειναμε σε κανα κλειστο γηπεδακι?επειδη βρεχει συνεχεια για αυτο το λεω… :roll:

Μην είστε απαισόδοξοι!!! Μια χαρά θα είναι ο καιρός την Πέμπτη! Αν τυχόν βρέχει πολύ, προφανώς και θα το ακυρώσουμε.

Αύριο δίνω τελευταίο μάθημα, το ρίχνω έξω με ένα 14ωρο ύπνο που μου έχει λείψει και μετά θα ποστάρω οδηγείες για το πως να έρθετε. Με λίγα λόγια πάντως, για οτυς αυτοκινούμενους, είναι κοντά στα προηγούμενα για τους των συγκοινωνιών είναι 5 λεπτά με τα πόδια από σταθμό Χαλανδρίου.

Δε ξέρω κανένα κλειστό 5x5, αν ξέρει κάποιος ας κλείσει, θέλω να δω πως είναι (αν έχει και παρκέ, ακυρώνουμε αυτό που κλείσαμε και πάεμ εκεί τρέχοντας :stuck_out_tongue: )

Για να ξέρουμε πόσοι είμαστε (και πόσους πρέπει να βρούμε ακόμα), μέχρι στιγμής, μέδα για να παίξουν είναι οι:

karvou
montecristo (ξέρω, ξέρω, μη κάνεις σχόλιο, αν δεν έρθεις τελικά, θα φέρω άλλον :wink: )
ironboy
rychehead
o μπακ απ δίχως όνομα του ironboy (αν θυμάμαι καλά)
unholy
echoes (?)
dyinfreedom(?)
chk_chillin

Δε ποστάρω ποιοι θα είναι στην εξέδρα, γιατί δε θα αντέξει ο server το μέγεθος του Post και θα με κυνηγάει ο kourou :stuck_out_tongue:

Σόρρυ δεν θα έρθω… Αφενός δεν μπορώ να παίξω, λόγω τραυματισμού… Αφετέρου μόλις προέκυψε επαγγελματικό ραντεβού…
Ελπίζω στο επόμενο ραντεβού να είμαι έτοιμος…

Θα είμαι εγώ όμως οπότε θα γίνει χαμός!!!

agoria exo periodo…an eimai kalytera toulaxiston as paikso allagi… 8O e?e?

Άμα βρέχει πολύ και δεν πάμε για μπάλλα, είσαστε να κάνουμε meeting έτσι κι αλλιώς για καμμιά μπυρίτσα?

Αμα βρεθεί κανένα καλό κορίτσι να μου χαρίσει τον ώμο της για να περπατήσω…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

xaxaxa Θεός! Δεν χάνεις ευκαιρία βρε άτιμο!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

xaxaxa Θεός! Δεν χάνεις ευκαιρία βρε άτιμο![/quote]

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Θα φέρω κάμερα… Οπότε προσέχετε πως θα παίξετε και τι θα λέτε…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εγώ θα φέρω τις Kaiser…

Δεν έχω λόγια για το Χαλάνδρι πάλι!
Το μισώ! θέλω να μαζέψω κόσμο και να κάνουμε κίνημα κατά αυτής τις περιοχής του σατανά!!! 8)

xaxaxa Θεός! Δεν χάνεις ευκαιρία βρε άτιμο![/quote]

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Θα φέρω κάμερα… Οπότε προσέχετε πως θα παίξετε και τι θα λέτε…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

ωχ πρεπει να χτενιστουμε κιολας…

Θα φερω ενα μπακ-απ να παιξει, καλο παιχτακι.

Βασικα αν χωραω (τι σκατα, 67 κιλα ειμαι μολις…) ψηνομαι να ερθω να παιξω και γω! Αν παλι δεν χωραω μπορω να ερθω να κανω τον διαιτητη! Ξερω να σφυριζω αδιαφορα και εχω δυο (2) βαθμους μυωπια… Παρ’ολα αυτα, θα ειμαι ακριβοδικαιος: οποια ομαδα “δωσει” τον καλυτερο της εαυτο (ειτε μεσα στο γηπεδο ειτε εξω απο αυτο) θα κερδισει!! Εννοειται πως ολα αυτα θα γινουν πισω απο τις καμερες (του Τελη).

Return of Ravens… κρα κρααα

Η μας δινει 5 πεναλτυ και παιρνεις 30 Ευρα ή σε κανουμε νεο Ευθημιαδη, διαλεγεις και παιρνεις!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

30 Ευρα=30 μπυρες απο περιπτερο… χμ, ενδιαφερουσα προσφορα, αλλα σαν αδεκαστος που ειμαι πρεπει να ακουσω και την προσφορα του αντιπαλου. Ισως παλι να παιξει ρολο και σε ποια ομαδα θα παιζω εγω… αντι για παικτης-προπονητης, παικτης-διαιτητης! Η μαλακια ειναι οτι οταν πεφτω κατω συνηθως μου βγαζω κιτρινη για θεατρο και μετα με μπινελικωνω μεχρι το τελους του ματς οπου και θα με κυνηγησω μεχρι τα αποδητηρια…

Μην ακους προσφορες απο αλλους εμεις παμε να στησουμε ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΚΑ, για το μελλον του ποδοσφαιρου και τη σουπερ-λιγκα.

Ακόμα echoes και dyingfreedom δεν έχουν επιβεβαιώσει αλλά θα τους πω εγώ.
Λοιπόν, σχεδιάγραμμα γα το γήπεδο παρακαλώ. Και άλλα 2 άτομα. Βιτ! Βιτ!

ΡΕ!! Θα έρθω κι εγώ είπαμε!!!