Η μάχη των τιτάνων

Εγω σφαδαζω απο πονους στη μεση, ειμαι σε αθλια κατασταση.

na me sygxoreis…esena se sympatho opote ypokypto… an itan allos, den tha to ekana… :lol:
telos panton, na sou po oti o agapimenos mou einai Evraios kai to agnoei fysika… oti einai agapimenos mou… 8O 8O 8O vevaia gia na to streipso kai ligo koinonika to zitima, perimena kalyteri symperifora apo daftous apenanti stous anthropous meta to olokaftoma… :frowning:

Φυσικα και δεν ειναι σημερα αγγελοι οι Εβραιοι, τεσπα το θεμα αυτο δεν ειναι για το φορουμ ειδικα για αυτο το τοπικ αν θες το συζηταμε αλλη στιγμη.
Και εγω σε συμπαθω!!
ΟΝ ΤΟΠΙΚ:Ποτε θα ξαναπαμε για μπαλιτσα?

tin pempti legetai…an thes to syzitame kai tote, giortazontas tin niki mas kai pinontas mpyritsa… o angel_in_black de tha paiksei, giati exei gynaikologo, opote xalara tha tous kerdisoume tous kyrious…hehehehehe… :lol:

Ok οποτε θες το συζηταμε ηρεμα και ωραια, γιορταζοντας τη νικη μας!!!
Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μην αγωνιστω την Πεμπτη αν δεν εχω ξεπερασει τους πονους στη μεση, αλλα ακομα και αν δεν παιξω θα ερθω για να κοουτσαρω και για υποστηριξη οποτε θα τα πουμε σιγουρα ξανα!

Καλα και γω ημουν δυο μερες κομματια ουτε να περπατησω δεν μπορουσα …αλλα πλεον ειμαι περδικι και μια χαρα … για Πεμπτη ειναι κομματι δυσκολο μιας και εχω τρεχαματα οχι σε γυναικολογο οπως λεει η φιλτατη (σλουρπ) Χριστινα αλλα σε οδοντιατρο …

Καλα ρε δεν ντρεπεστε ??? 20 Χρονων παιδια και παραπονιεστε οτι πονατε ??? Ου ρεεεεεε !!!

H MAXH TΩN TITAΝΩΝ Νο 2 : Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΒΟΥ

ΛΟΙΠΟΝ. ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΛΑΔΟΦΑΤΣΕΣ

Εκλεισα στον Καραπιάλη, για Πέμπτη 12/10, ώρα 8.30 (δεν είχε άλλη). Το γήπεδο μου είπαν ότι είναι 6Χ6, πράγμα που θα ήθελα να τηρηθεί για να μην είμαστε τουλουμπούκι.

Πείτε ποιοί είναι μέσα. Εγώ κ ο πανμέγιστος, ντελικάτος μάγος Κάρβου θα ηγηθούμε στην επίθεση…

Θα παρευρεθώ να στηρίξω τον αγώνα απο τις εξέδρες… Παρέα με τον Τέλη και μια παγωμένη Kaiser…

Τι να μας κάνει μια μόνο

Αν δεν δω υπογεγραμμένη δήλωση του νομου 105 με σφραγίδα των μπάτσων δεν πιστεύω τίποτα 8O :smiley: :lol:

Kανει η δικη μου υπογραφη ??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :wink:

Kανει η δικη μου υπογραφη ??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :wink:[/quote]

Αγοράζω όσο όσο την μπλούζα σου

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δεν σου κανει ρε … εισαι χοντρουλης :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δεν σου κανει ρε … εισαι χοντρουλης :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Αδυνάτισα από το καθισιό 4 μέρες τώρα

Χρησιμοποιησες την μεθοδο κλακ ??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Χρησιμοποιησες την μεθοδο κλακ ??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ακριβώς

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

η λευκη εκδοση του κριστιαν καρεμπε θα ειναι παρον!που ακριβως ειναι το γηπεδο?πολυ καλη ωρα!
ετσι οπως παει το θεμα στις κερκιδες θα εχουμε περισσοτερα ατομα απ οτι μεσα :frowning:

Mέσα.
Το γήπεδο που είναι;

Ε ξέρετε. Λογικά είν κ οι άλλοι δύο τσι κλίκας μου μέσα, θα μάθω και θα σας πω.

Θα ερθω, αν ειμαι καλα θα παιξω, αν δεν ειμαι καλα θα φερω αντικαταστατη και εγω θα κατσω στον παγκο με πολιτικα.