Μέσα για Πέμπτη. Και αυτήν την φορά δεν θα σας χαριστώ… Θα παίξουμε με Κάρβου από την αρχή μπροστά κ όποιον πάρει ο Κόζυς… Αν είναι όμως να έχετε πάλι συνθήκες Ριζούπολης, θα πάρω την ομάδα κ θα φύγω. ΑΑΑΑ… Θέλω κ διαιτήτη τον κόζυ. Να μου πεις με τόσο θρύλο που βλέπει όλα αυτά τα χρόνια, έχει ξεχάσει πως παίζετε το άθλημα χωρίς “κοκκαλιάρη” κ “γουρούνι”, αλλά ο monte κ η ΑΕΚάρα να κερδάνε, και οι υπόλοιποι να…
να χάσουν 1000 ποστ ο καθένας.
Κάρβου κλείσε από τώρα. Αν έχουμε έλλειμα βρίσκουμε.
Ένοχο μυστικο : να παίζω αμυντικό χάφ κ να βγάζω βαθιές μπαλιές για τον Κόζυ - Κράουτς, τον μόνο προωθημένο. Θα πέσουν τα τσιμέντα από τα γέλια !!!
chk chillin σ’αγαπώ και το ξέρεις… Τα δικά σου ποστ είναι τα πιο θρεπτικά !!!
Το καλύτερο είναι του περισσού. Έχει και καλές μπίρες όχι τα νεροζούμια που ήπιαμε…
btw κανονίστε το νωρίς για να 'μαι, γιατί είναι η Πέμπτη που το παίζω “barwoman” σε ένα Στέκι.
Mέσα και για Πέμπτη, αλλά να βολεύει ρε παιδιά η περιοχή…
Για το παιχνίδι τώρα τι να πω…
Είπαμε να μιλήσουμε στο γήπεδο, αλλά όλα ήταν εναντίον μας…
Ο UnHoLyMaRtYr έτρεχε σαν τρελός που υποπτεύομαι ότι ήταν ντοπαρισμένος!!!
Το γήπεδο βρεγμένο-χάλια!
Τουλάχιστον είχαμε το κοινό με το μέρος μας…!
Οχι παλι Χαλανδρι, δεν παλευεται, παμε πανελληνιο που συχναζει και ο Αλεφαντος, ετσι θα εχουμε και κοουτς. Μεσα για την πεμπτη, αλλα οχι πιο νωρις γιατι εχω πιαστει και ποναω πολυ, 3 χρονια ειχα να παιξω βλεπετε. Ποτε θα δουμε τις φωτος, τις χρειαζομαι για να τις χρησιμοποιησω ως αποδεικτικα στοιχεια, για καποιους-ες που με αμφισβητησαν εντονα την παραμονη του ματς.
την επομενη φορα αν γινεται το γηπεδο να ειναι κοντα σε σταθμο ειτε του μετρο ειτε του οσε και καμια ωριτσα πιο νωρις γτ αν ο rychehead,o gigatron,to back up μου και εγω αργουσαμε 2 λεπτα να φταναμε στο σταθμο θα χαναμε και το τελευταιο συρμο.καλυτερα οχι πγσ γτ ειναι πολυ μικρα τα γηπεδα…
μεσα!αλλα να ειμαστε γυρω στα 6 ατομα να παμε 3-3 για μονακι,γτ για 2πλο λιγο δυσκολο