Η μάχη των τιτάνων

Εγώ νομίζω ότι μας πήραν το Χ επειδή φορέσαμε κίτρινα… Την επόμενη που θα φοραμε κόκκινα θα κερδίσουμε

Όποτε θέλετε ρε αλήτες. Όποτε θέλετε.

Σας φταίνε και οι καιρικές συνθήκες τώρα , τι αεκτζήδες που είστε.

Το wet look είναι από το κατακόρυφο που έκανα στο ζέσταμα και έσκασα με το κεφάλι κάτω. Αλλά ευτυχώς δεν πρόσεχε κανείς εκείνη την ώρα.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Άμα παίξουμε εντός, ναι… Διαφορετικά στα εκτός… κίτρινα ή πράσινα…

Άμα παίξουμε εντός, ναι… Διαφορετικά στα εκτός… κίτρινα ή πράσινα…[/quote]

Τώρα που τους ξέρουμε, δεν χάνουμε…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Θα φέρω κάτι χειροπέδες για Ανχόλι και Μάριο… Μούρλια

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Mr monte ξεχνιέσαι. Κίτρινο και νίκη δεν ταιριάζουν γενικά :lol:

Mr monte ξεχνιέσαι. Κίτρινο και νίκη δεν ταιριάζουν γενικά :lol:[/quote]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εμ γι αυτο φέραμε Χ… Άσε που από τους 12 παίκτες οι 10 ήταν Γαύροι

εγω νομιζω οτι πηραν Χ γιατι τους εμψυχωσα και τους εδωσα τις καταλληλες οδηγίες…είναι δυνατον να εχετε αφησει αμαρκαριστο τον Πανο, το αγορι με τα μαυρα? απο τα 15 γκολ, αυτος εβαλε τα 5… 8O
το ξερω οτι επρεπε να υποστηριξω και τις δυο ομαδες ή καμμία, αλλα ρε γαμώτο είχα υποσχεθει στον Δημητρη οτι θα ακολουθούσα τις επιλογες του… :stuck_out_tongue:
παντως η αχαριστία ορισμενων είναι απεριγραπτη… :lol: τοσο εμψυχωσα την ομαδα που ήμουν ετοιμη να μπω μεσα και να παιξω… :lol: ειχα πορωθει πιοτερο και απο τους ιδιους τους παίκτες… ειδικα εκεινον τον Angel in black, ήταν δεν ήταν το ίδιο έκανε… πιστεύω ότι αν επαιρνα τη θέση του σιγουρα θα το είχαμε παρει με 3-0 σετ… :lol:
κι εσυ βρε Λουκιανέ μου…δεν με συμπαθείς καθολου… :lol: :lol: μα γιατί?

Νά’μαι κι εγώ!

Ναι, την γλίτωσα από τον χθεσινό ξυλοδαρμό χάρη στους εξαιρετικούς κοιλιακούς μου (φέτες είμαι η άτιμη, χαχα)

Το κακό είναι ότι κάθε φορά που έβαζε η γκολ η ομάδα μου, τό’παιρνα χαμπάρι 30 δευτερόλεπτα αργότερα και πανηγύριζα πάντα με καθυστέρηση! Επίσης λόγω άσχημου κρυολογήματος και άσθματος, σε συνδυασμό με την υπέροχη υγρασία, δεν μπορουσα να φωνάξω και να εμψυχώσω αυτά τα υπέροχα παιδιά! Ευτυχώς το έκανε η Χριστίνα (χαχα, συνήθως για την αντίπαλη ομάδα!)

Karvou-Monte: εξαιρετικό δίδυμο
Ryche-Ironboy-Gigatron: ελπίζω την επόμενη φορά να μιλήσουμε περισσότερο
Αντρέα: Νομίζω πως η Ράνια έχει πάθει αλλεργικό σοκ απ’την μπλούζα σου
Τέλη: τι να σου πω βρε αγάπη μου, σε ζηλεύουν όλοι και σε ματιάσανε!
Unholy: Χωρίς λόγια

Και όλοι οι άλλοι, την επόμενη φορά να γράψετε ονόματα στα μπλουζάκια για να ξέρουμε ποιοι είστε. Και να φοράτε ομοιόμορφες φανέλες απ’την αρχή για να ξέρουμε ποιά ομάδα είναι ποια! Ουφ, τι μπέρδεμα κι αυτό!

Και τέλος, πότε θα το ξανακάνουμε?

ποια ειναι η αντιπαλη ομαδα? γιατι εγω υποστηριζα την ομαδα του καρβουνη, του δημητρη… κατι μου βρωμαει εδω μεσα… χεχε… κονσπίρασι… 8O :lol:

Ψηθείτε για την άλλη βδομάδα. Να αρχίσουμε να ξεσκουριάζουμε κιόλας ;ρ

Χριστινάκο προσπαθώ να τους μπερδέψω, αλλά δεν μ’αφήνεις!

Η αλήθεια είναι ότι η μόνη που ήταν με την αντίπαλη ομάδα ήταν μια κοπελίτσα που δεν ήξερα. Και η Βάσω απ’την ανταλλαγή του Αντρέα και μετά (περίπου…)

Την επόμενη φορά θα κάτσουμε και σε διαφορετικές κερκίδες. Θα βάλω και ενισχυμένα ρούχα για καλό και για κακό, και θα προσλάβω και bodyguard!

Καλά ήταν.
Αμα στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχα την κούραση και το τράβηγμα από τα συνεχή παιχνίδια, θα 'ταν ακόμα πιο διαφορετικά τα πράγματα.
Επίσης το γήπεδο ψιλοαπαράδεκτο.Πολύ γλύστρα.

Εν καιρώ κανονίζουμε και δεύτερο ματσάκι σε ΚΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ, για να διαπιστώσετε πόσο καλύτερα μπορεί να λειτουργήσει η κλίκα με ανχόλι.

Και πιο νωρίς την επόμενη φορά.

Επίσης ούτε σε live maiden, δεν έχει τόσους maidenάδες.

Για το πρώτο ημίχρονο, γιατί δεν αναφέρετε τίποτις;
:wink:

Μαγεία επί 9. Ναι ναι ξέρουμε, το γήπεδο ο καιρός και τα εσώρουχα έφταιγαν.

Και για να μην ξεχαστώ…

Cozy την επόμενη φορά αν δεν θες να παίξεις, τουλάχιστον έλα στις κερκίδες μαζί μας! (θα σε βάλω μπροστά μου για bodyguard!)

Μας έλλειψες χτες βρε!

Αν γινει την επόμενη εβδομάδα, μάλλον κι εγώ στην εξέδρα θα είμαι

Την καλύτερη θέση θα έχετε βρε ανάμεσά μας!

Λοιπόν…την επόμενη φορά θα είμαι εκεί!! Ακόμα και αν το ίδιο βράδυ παίζουν οι Deep Purple!!! ( :roll: )
Έχω να παίξω 2 χρόνια αλλά επειδή η μπάλα είναι σαν το ποδήλατο να ουμ, θα σας δείξω πως δικαίως με αποκαλούσαν Έλληνα Χόρχε Κάμπος…( :roll: :roll: :roll: )

(την επόμενη Πέμπτη;;:wink:

Πέμπτη λοιπόν! Και να κλείσουμε νωρίτερα, ώστε να βρούμε ωραία και στεγνά γήπεδα.