Η μάχη των τιτάνων

@ montecristo και λοιποι
3εχασαμε να αναφερουμε κατι.πως ενω δεν εβρε3ε καθολου το γηπεδο ηταν βρεμενο?μηπως και αυτο ηταν ενα κολπο της παραγκας του unholy?
:evil:

Ο άρχοντας των κοντρόλ unholy, απέτυχε σε πάρα πολλά λόγω αγωνιστικού χώρου φίλε. Σου ορκίζομαι πως δεν ήταν κόλπο.

Εμενα μου αρεσε ο βρεγμενος αγωνιστικος χωρος. Βοηθησε στο να γινει ενα γρηγορο παιχνιδι.

Και φυσικα αυτο δεν ηταν το μονο που μου αρεσε χθες… :wink:

Πλάκα πλάκα δεν μπορώ να πατήσω το πόδι μου… Ελπίζω να μην είναι σπάσιμο… Δεν έχω καταφέρει να σηκωθώ από το κρεββάτι… Πέρα από τον πόνο έχω να πω ότι πέρασα καλά και ένας κωλοτραυματισμός δεν θα με έβγαζε έξω από το παιχνίδι… Μπάλλα ήξεραν όλα τα παιδιά άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο… Εδώ παίζουν Α’ Εθνική οι Γκούμας - Ανατολάκης και Τσιρίλλο, εμείς θα κολλήσουμε;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

O βρεγμένος αγωνιστικός χώρος και η λεία μπάλα, δε με άφησαν να κάνω ορισμένες από τις καλύτερες ντρίπλες μου. Σχεδόν όλοι σας είχαν και από ένα τράβηγμα (για κάποιο περίεργο λόγο, όποτε αναφέρεται αυτή η λέξη το κοινό γελάει 8O :stuck_out_tongue: ). Ο MVP του αγώνα από τη δικιά μου ομάδα ήταν μακράν ο ironboy. Δίχως αυτόν θα είχαμε φάει 52 γκολ και θα είχαμε αλλάξει για άλλη μία φορά ομάδες…

Σαφέστατα στην επίθεση ο monte πέταγε φωτιές, για αυτό το λόγο άλλωστε η δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής των αντιπάλων, όπου είχε κατασκηνώσει, στεγνωσε!!!

Για τους αντίπαλους να μη μιλήσω… Εκτός του ότι πιο κωλόφαρδο μπορούσε να συμβεί, συνέβη, είχαν κάνει ένα τρομερό περιπτεράκι στην επίθεση, που απαγορεύεται μέχρι και στο κυνηγητό! Τα μισά γκολ ήταν offside!!

Έχε χάρη που ο αγώνας είχε μπει στο κουπόνι και είχε κανονιστεί να έρθει x… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κι άλλο! Κι άλλο! (αφού γίνει καλά ο Τέλης…)

Πλάκα πλάκα δεν μπορώ να πατήσω το πόδι μου… Ελπίζω να μην είναι σπάσιμο… Δεν έχω καταφέρει να σηκωθώ από το κρεββάτι… Πέρα από τον πόνο έχω να πω ότι πέρασα καλά και ένας κωλοτραυματισμός δεν θα με έβγαζε έξω από το παιχνίδι… Μπάλλα ήξεραν όλα τα παιδιά άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο… Εδώ παίζουν Α’ Εθνική οι Γκούμας - Ανατολάκης και Τσιρίλλο, εμείς θα κολλήσουμε;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
περαστικα!παντος σπασιμο δεν ειναι αν ηταν σπασιμο θα ειχες φυγει απ το πρωτο δευτερολεπτο :? θα σου προτεινα να το κοιτα3εις και να μην το παραμελησεις αφου λες οτι δεν μπορεις να το πατησεις.

Τελικά οπτικό υλικό έχουμε;
Το σόφι-κ γιατί δεν ήρθε;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
περαστικα!παντος σπασιμο δεν ειναι αν ηταν σπασιμο θα ειχες φυγει απ το πρωτο δευτερολεπτο :? θα σου προτεινα να το κοιτα3εις και να μην το παραμελησεις αφου λες οτι δεν μπορεις να το πατησεις.[/quote]

Δεν μπορώ να το πατήσω καθόλου… Κανονικά την στιγμή που γύρισε θα έπρεπε να σταματήσω και να βάλω πάγο, αλλά δεν μπορούσα ν’ αφήσω μόνο του τον σύντροφο Angel in Black να τρώμε τα γκολ σαν φυστίκια… Τουλάχιστον έστω και τραυματίας τα μοιραστήκαμε…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

περαστικα!παντος σπασιμο δεν ειναι αν ηταν σπασιμο θα ειχες φυγει απ το πρωτο δευτερολεπτο :? θα σου προτεινα να το κοιτα3εις και να μην το παραμελησεις αφου λες οτι δεν μπορεις να το πατησεις.[/quote]

Δεν μπορώ να το πατήσω καθόλου… Κανονικά την στιγμή που γύρισε θα έπρεπε να σταματήσω και να βάλω πάγο, αλλά δεν μπορούσα ν’ αφήσω μόνο του τον σύντροφο Angel in Black να τρώμε τα γκολ σαν φυστίκια… Τουλάχιστον έστω και τραυματίας τα μοιραστήκαμε…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Μην ανησυχείς, μέχρι να παντρευτεί η κόρη σουμ θα γιάνει!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αν δεν έχει πρηστεί πολύ, maximum σε μία εβδομάδα θα είσαι περδίκι :wink:

Μια βδομάδα; Kαταστράφηκα

η Sofi_k είναι πια αξια τις μοίρας τις.

Σε μια εβδομάδα θα έχουν φύγει οι ενοχλήσεις, όσες φορές το έχω πάθει (πολλές!) μπορώ και το πατάω σύντομα, αλλά για καμιά εβδομάδα νιώθω έναν ελάχιστο πόνο όποτε το πατάω. Βέβαια, εξαρτάται από το πρήξιμο… Αν έχεις πολύ μεγάλο πρήξιμο, καλό θα ήταν να το δει κάποιος που να ξέρει.

Τελη πανε δες το γιατι απο τετοιους ηλιθιους μικροτραυματισμους ταλαιπωρουμαι εδω και χρονια.

Ο Led_Zeppelin είναι ο Λάμπρος Χούτος παιδιά!

Κι εσύ Μηνάς Χαντζίδης…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ντροπή που δεν τον γνωρίζες

Ε αφού είμαι εγώ τι νόημα έχει. Ελπίζω να ναι κοπλιμέντο αυτό μόνο ;ρ

Υλικό υπάρχει…μόλις τις πάρετε μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε… :wink:

Εγώ δεν εκθέτω κανέναν… :oops:

Έμπα μσν.

Ξέρεις πόσο σ’ αγαπάω… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Νομίζω ότι εκείνο το γκολ που έφαγα και μαγνητοσκοπήθηκε ήταν η καλύτερη στιγμή ever… Πρόσεξε την περιφρόνυση με την οποια κοιτάζω την μπάλα να καρφώνεται στο ΓΑΜΑ…

Τεράστιο ταλέντο, σε συνδυασμό με απίστευτη τρέλα…

Ζήσαμε στιγμές χειρότερες και από Ριζούπολη…

Το γήπεδο βρεγμένο από τον Ανχόλυ (γιατί νομίζετε ότι είχε από την αρχή wet look, ε??? )

Ο καλύτερος μας παίκτης (Τέλης - περαστικά σου) τραυματίας από το πρώτο λεπτό, μετά από μπουκάλι της κερκίδας…

Η κερκίδα 100% με την ομάδα του Ανχόλυ, να μας γιουχάρει κ να πετάει μπουκάλια. Και να φωνάζει κ ασταμάτητα.

Οι αντίπαλοι τσουρουκάδες κ ξυλοκόποι. Μας βαράγανε αλύπητα.

Μας έδειραν κ τους φιλάθλους (tinkerbell).

Πάλι καλά που η αδάμαστη forumική μας ψυχή δεν λύγισε κ πήραμε το Χ με ΕΞΑΙΣΙΑ μπάλα στο κολαστήριο του Ανχόλη…