Η μάχη των τιτάνων

Τι εγινε τελικα?
Ποιος κερδισε :?:

Άστα, απόλυτη ξενέρα, ήρθαμε ισοπαλία :cry: :lol: :lol: :lol:

Ήταν πολύ ροκ βραδιά. Αν μας έβλεπαν οι επαγγελματίες προπονητές θα έσκιζαν τα διπλώματα τους. Κορυφαία στιγμή, η είσοδος των φιλαθλών στον αγωνιστικό χώρο για να δείρουν τον Unholy :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Montecristo, νομίζω ότι με τις πάσες μου κέρδισα τη θέση μου μπροστά από τον Cozy στην υπογραφή σου. Να μη σου πω ότι πρέπει να πάει και τελευταίος ο Cozy, να πάει βάσει ύψους η κατάταξη. Κάτι σα τους Ντάλτον… (Εσύ θα είσαι ο Τζακ και ο Cozy ο Άβερελ!!!)

Γέλιο είχαν οι τύποι από τα γηπεδάκια, πέταγαν αλάτια από πίσω μας μπας και φύγουμε, αλλά εμείς δεν καταλαβαίνουμε από αυτά… :wink:

Το κοινό ήταν όλα τα λεφτά!

Συμφωνώ με Unholy. Κι άλλο! Κι άλλο!

Φωτογραφιες βγαλατε? :stuck_out_tongue:

Therion για Θεσσαλονικη ειμαστε οι δυο μας τελικα? :frowning:

Η chk_chillin κερδισε μακραν…τις εντυπωσεις.Αδιαμφισβητητα η καλυτερη παρουσια της χθεσινης βραδιας… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Με φωνες,οδηγιες στους παιχτες (που αν την ακουγανε μαλλον θα ειχαν καλυτερη καταληξη) και με πολλες εισοδους στον αγωνιστικο χωρο…τοσο για να προσφερει τις πρωτες βοηθειες,οσο και για να σφαλιαρισει ορισμενους παιχτες…(χαχαχαχα θεα για αλλη μια φορα).

Μεγαλος αδικημενος της βραδιας ο telisvas που δυστυχως δεν καταφερε να μας μαγεψει με τον επαγγελματισμο και το ανεπαναληπτο ποδοσφαιρικο του ταλεντο καθως ενα “τραβηγμα” απο το 10’ του στερησε αυτη την δυνατοτητα και πηρε την θεση του τερματοφυλακα για το υπολοιπο του αγωνα…Αλλα ακομα και εκει διεπρεψε αφου εσωσε απο την μπαλα πολλες φορες…τον εαυτο του (και φυσικα οχι το τερμα)…χαχαχαχαχαχαχαχα

Κατι προσπαθουσαν να κανουν και οι υπολοιποι, νομιζω να παιξουν ποδοσφαιρο αλλα…δεν προσεχα και ιδιαιτερα καθως το μεγαλο show δωθηκε εκτος αγωνιστικου χωρου απο την χριστινα…

[size=2]και για να σοβαρευτουμε και λιγο ολα τα παιδια μια χαρα ηταν με karvou και unholy να ξεχωριζουν περισσοτερο (αυτους θυμαμαι αυτους λεω)…να το ξανακανετε συντομα.Καιρο ειχα να γελασω τοσο!!![/size]

:?: Πού ήσουν εσύ.

Μαζι με το υπολοιπο φιλαθλο κοινο…που σας καμαρωνε :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ήσουνα εκείνη που μου έδωσε ένα μπουκαλάκι νερό ; ;ρ

Απ’οτι φαινεται ναι… :lol:

Θελουμε και φοτος,ειδικα απο τη στιγμη που οι χουλιγκανς εισεβαλαν στο γηπεδο να δειρουν τον Unholy :smiley: (live report θα υπαρξει?Θελουμε τελικο σκορ,βαθμολογιες παικτων,τους σκορερ και MVP.)

Λοιπόν παίχτηκαν 2 παιχνίδια. Το ένα υψηλού επιπέδου και το άλλο χαμηλού IQ.

Στο πρώτο νικήσαμε 9-0 σε περίπου 20 λεπτά, γι αυτό και δεν το αναφέρει κανείς, γι αυτό αλλάξαμε και ομάδες (με σταθερούς όμως κορμούς). Το δεύτερο ήρθε 6-6 και ήταν κατιτίς πιο όμορφο και ενδιαφέρον, με τρέξιμο, αγκωνιές, βία και γκολ.

Οι οπαδοί μπήκαν μέσα για να πανηγυρίσουν μαζί μου εκείνο το γκολ βασικά, κάτι πιάσατε λάθος.

Καπου εδω να δηλωσω κ εγω πως ο unholy ειναι μεγαλη λατρεια. Μεχρι κ αμυνα γυρισε να βοηθησει την ομαδα

8O

Το ότι είναι πρωτοφανές ισχύει. Αλλά είχα παθιαστεί ρε φίλος, είχα παθιαστεί.

Ήταν πολύ καλά. Το 6-6 αντικατοπτρίζει την εικόνα καθώς οι τιτάνες και οι γίγαντες ήταν ισοδύναμοι. Κατά την γνώμη του σκάουτερ της chelsea που παρακολουθεί τον Καστίγο κ εμένα, ήμουν ο mvp (με τα τέσσερα γκολ μου και άλλα 2 πάρτο-βάλτο) αλλά το γνωστό παρακράτος του ανχόλη με πολεμάει. Λίγα λόγια για το έργο :

-telisvas : Είχε να παίξει μπάλα από τότε που οι europe δεν είχαν διώξει τον Norum. Άντεξε μόνο one second. Πήγε να κάνει μια διπλή τρίπλα, αλλά του βγήκε κάτι σε διπλή πίτα με τζατζίκι κ έκατσε τέρμα, όπου κατέβασε τα ρολά σε όσα σουτ έπεσαν απευθείας πάνω του. Τα υπόλοιπα τα έτρωγε όρθιος, αλλά κ πάλι ήταν απολαυστικός.

-unholy : φτερωτός δαίμονας, ταχύς κ τριπλαδόρος. Έπαιζε με τον αέρα που έδινε η κερκίδα κ οι δύο φίλοι του, ο “Κακκαλιάρης” κ το “Γουρούνι”. Όποτε τον έπαιξα man 2 man τον έφαγα (σαν τα ποστ του) αλλά από ένα σημείο και μετά ο προπονητής από dmc με έβαλε amc/fc μπας και βάλουμε κανένα γκολ

-gigatron k ironboy : τίμιοι κ εργατικοί. Ο ένας ψόφησε λίγο μετά τον Τέλη κ ο άλλος μάγεψε με την αέρινη τεχνική του, αλλά τον έπαιζαν σκληρά κ δεν τον άφησαν να λάμψει

-dyingfreedom : κλασική περίπτωση Χαριστέα. Είχε ρίξει άγκυρα στην επίθεση κ όλοι έπαιζαν για εκείνο. Δεν τον μάρκαρα γιατί ακούει paradise lost

-chk chillin : την επόμενη με φίμωτρο

-tinkerbell : το καλύτερο κορίτσι όπου έφαγε μια μπαλιά κατά λάθος που λίγο έλειψε να την κόψει στα δύο

-karvou : ο γνωστός, αέρινος, ντελικάτος μάγος.Το ξωτικίσιο δεξί του ακόμα μνημονεύεται. Ζαλιστικές τρίπλες, απαράμιλη τεχνική, εμψύχωση τάξη κ ασφάλεια. Μαζί μου στην επίθεση διδάξαμε μπάλα κ σκοράραμε με όλους τους δυνατούς τρόπους. Ξεχώρησε κ αποθεώθηκε. Είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Τιμάει την λύκαινα στην μπλούζα του κ στο 1-2 αφήναμε τους αμυντικούς ξερούς. Ήρθε δεύτερος μετά την Τόζερ μαγεία μου. ΑΞΙΟΣ !!!

+1!!! +1!!!

Σόρρυ. :oops:

Θα ποσταριστεί καμμιά φωτό by the way?

ο montecristo εχει δικιο να αποκαλειται mvp καθως ηταν αυτος που ενω η ομαδα του διασερνοταν me 9-0 εκανε την αποφασηστικη μεταγραφη,εμενα.με ανταλλα3ε με τον ανδρεα(φερονυμο και ως angel_in_black).και ετσι η ομαδα του καταφερε να παρει την ισσοπαλια αν και μπορουσε να παρει τη νικη καθως η παραγκα του unholy συνεχιζε να παιζει οταν αποχωρησε προσωρινα ο τελης, και οπως ηταν αναμενομενο καταφερε να σκοραρει.

-gigatron k ironboy : τίμιοι κ εργατικοί. Ο ένας ψόφησε λίγο μετά τον Τέλη κ ο άλλος μάγεψε με την αέρινη τεχνική του, αλλά τον έπαιζαν σκληρά κ δεν τον άφησαν να λάμψει

συμφωνω κατα το ημιση σε οτι αφορα εμενα!με επαιζαν σκληρα αλλα καταφερα να λαμψω :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
και ετσι για την ιστορια εφαγα μια κλοτσια απο τον dyingfreedom,μια αγκωνια στο κουτελο απο τον unholy στην αγωνιωδη προσπαθεια του να με ντριπλαρει,ενα κουτουλιδι face to face με το back up μου,μια υπουλη βολιδα του dying freedom με πετυχε στη μαπα και τελος 3ανα το μπακ απ μου με κοιτα3ε αγρια καθως προσπαθουσε να με μαρκαρει με αποτελεσμα να με πιασει κραμπα.
μαζι με τον unholy πρεπει να ζητησω και εγω συγγνωμη στην tinkerbell :cry:

Επίσης είναι σημαντικό ότι πήραμε Χ εκτός έδρας, γιατί δώσαμε βαθμούς στην Ελλάδα κ μέσα στην Φιλαδέλφεια θα τους πατήσουμε τους άπιστους. Το μάτι μου κόβει κ ξεχώρησα το πουλέν ironboy, ο οποίος προσέθεσε στην ομάδα την σπιρτάδα που της έλειπε, αν κ οι απέναντι ξυλοκόποι βάραγαν αλύπητα…

Απ’την άλλη… Τι διπλό να πάρουμε με τόσους γαύρους στην εξάδα ??

Όλη η κερκίδα ήταν με την ομάδα unholy, εκτός από την tinkerbell που ήρθε άρρωστη κ δεν μπορούσε να φωνάξει για την ομάδα μας. Όταν οι αντίπαλοι την κατάλαβαν, την χτύπαγαν με μπάλες. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ !!!

Εγώ από την πλευρά μου θέλω να πω ευχαριστώ προς μικρό - πολύ μικρό - μέρος του πάγκου, παραπάνω λεπτομέρειες δεν αποκαλύπτω γιατί μην έχοντας πληροφορίες ο φόβος μη φάμε ξύλο/κυνηγητό/κράξιμο είναι γεγονός.

Επίσης δε μπα ρε να λέτε για παράγκες και τέτοια, μόνοι σας κάνατε φάσεις, μόνοι σας τις στέλνατε άουτ με άδεια τέρματα. Ένα τσούρμο ήσασταν, ούτε σύστημα ούτε τίποτα. Το ξύλο το φάγατε γιατί παίζαμε ΜΠΑΛΑ ρε. Όχι μπάσκετ. Φλώροι. Το ότι ψάχνατε ευκαιρία να κάνει τον τραυματία κανάς παίχτης σας ώστε να πέσετε όλοι κάτω και να κάνετε τους κουρασμένους δεν το αναφέρετε ε.

η φιλη, νομιζω οτι τα λεει ολα… και Λουκιανε, αγαπη μου, εχε χαρη που εστιασα την προσοχή μου σε καποιους παικτες της αντιπαλης ομαδας και τους εκραξα οσο επρεπε για να τους αποκαρδιωσω, αλλιως ουτε αυτα που βαλατε, δε θα βαζατε… ειναι κριμα παντως γιατι εσενα ειδικα σε αποθεωσα αρκετες φορες…
:smiley: δεν εχω να σχολιασω τιποτε αλλο εκτος του οτι περασα υπεροχα… :smiley: και οποιος δεν με γουσταρει…ξυδακι!!! χεχεχε… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δεν φταίει αυτός.
Αφού έκανε “klak”… :lol:

-chk chillin : την επόμενη με φίμωτρο

μ’ αυτά και μ’ αυτά ξυπνάει μέσα μου το ζώο

Αχαχαχαχ. Τα σκοινιά την επόμενη λοιπόν!