Η μάχη των τιτάνων

I’M IN!

It’s time, tonight’s the night.

karvou στείλε κανά πμ με τηλέφωνο μη χαθούμε. Τα λέμε λέιτερ με εμπρηστικά ποστ.

Αγόρια φορέστε γραφικές μπλούζες ομάδων ή συγκροτημάτων κ κορίτσια ισιώστε μαλλιά και φούστες !

Θα φέρω φωτογραφική μηχανή να βγάλουμε γραφικές φωτογραφίες.

Κάρβου φόρα μπλούζα Ρόμα. Μαζί θα παίξουμε όπως το κόβω…

Κόζυ ψήσου κ έλα. Ε Λ Ε Ο Σ !!!

Επίσης πρέπει να ορίσουμε ένα διαγωνισμό : ποιόν θα τον φέρει η πιο ωραία κοπέλα… Θα κερδίσω άνετα …

porca τύχη!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley: :smiley:

Τη δική μου του ΑΡΧΗΓΟΥ μας την έχω αφήσει Πάτρα :frowning:

Τη δική μου του ΑΡΧΗΓΟΥ μας την έχω αφήσει Πάτρα :([/quote]

Επειδή είμαι γραφικός θα φέρω μπλούζα Ρόμα, αλλά και Lazio, για παν ενδεχόμενο… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Eγώ θα φορέσω φανέλα Μπατιστούτα
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ο αγαπημενος μου παικτης που επαιξε στην αγαπημενη μου ομαδα του εξωτερικου και στην αγαπημενη μου εθνικη. Τελη σ’αγαπω. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Θα έρθει και o dyingfreedom μάλλον. Κόλαση. Καλημέρα μόλις ξύπνησα και είμαι φρεσκότατος.

Εγώ μόλις χτύπησα κάτι σουβλάκια… Λέτε να επηρεάσουν την απόδοση μου;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εγώ μόλις χτύπησα κάτι σουβλάκια… Λέτε να επηρεάσουν την απόδοση μου;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Τη δική σου όχι. Αν είχαν τζατζίκι όμως θα επηρεάσουν την απόδοση των αντιπάλων!!!Χαχαχα

Mπααααααααααααααα… Τα τρώω παιδικά γιατί το τζατζίκι και το κρεμύδι παχαίνουν

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μικρή διόρθωση για τους “αυτοκινούμενους”

Από την Εθνική Άμυνας μέχρι εκεί που στρίβετε, είναι 12 φανάρια τελικά (μπερδεύτηκα γιατί μετά τους Ολυμπιακούς τα 3 είναι άχρηστα και άλλα 3 σχεδόν πάντα πράσινα).

Αφού πέρασα σήμερα από εκεί, έχω επιπλέον στοιχεία για το που στρίβετε:
*είναι περίπου 2 χιλιόμετρα από την Εθνική άμυνα
*το μαγαζί με τα αυτοκίνητα λέγεται “Auto Stefos”
*έχει απ’ έξω ένα μαύρο Πορσικό
*η πινακίδα (σχεδόν κρυμένη πίσω από φυτά-αθάνατη Ελλάδα!) γράφει “Γ είσοδος προς Χαλάνδρι” (ίσως λέει αντί για είσοδο—>έξοδος, δε θυμάμαι πια…ήταν και τα φυτά)

ΥΓ1. 22 χρονών μαντράχαλος, περνάω από εκεί κάθε μέρα και έπρεπε ο Cozy, ο μέγας συγκοινωνιολόγος και μύστης των στενών να μου υποδείξει την ύπαρξη αυτής της πινακίδας. Τρία ουρά για τον Cozy!!!

ΥΓ2. Αν με ζητήσει κανένας από τη WADA, είχα ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα…

πολυ χρησιμη η διευκρινιση γιατι θα ψαχνομασταν

:lol: :lol: :lol: :lol:

Τα χιπ χιπ ξεχάσαμε, αλλά δεν πειράζει

Να πάρε.

:? σκάω.

Έκανες τον Cozy περήφανο. Εύγε νέε μου…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

valte ton olokliro mesa…na xairomaste…min ton anevazete miso… :smiley:
pali prostyxo mou diavastike kai afto… 8O

Κι άλλο! Κι άλλο!
:frowning: :frowning: :frowning: