Αγοράζουν αυτοκίνητα…
Αυτό λέγεται και τρόπος εξουδετέρωσης του αντίπαλου παιχταρά… Εκτός εαν είμαστε συμπαίχτες… Δηλαδή τρέχεις και για μένα…
Χριστίνα φέρε και κανένα τασάκι γιατί σ’ αυτά τα 5Χ5 δεν επιτρέπουν να πετάς τις γόπες στο πάτωμα…
Αγοράζουν αυτοκίνητα…
Αυτό λέγεται και τρόπος εξουδετέρωσης του αντίπαλου παιχταρά… Εκτός εαν είμαστε συμπαίχτες… Δηλαδή τρέχεις και για μένα…
Χριστίνα φέρε και κανένα τασάκι γιατί σ’ αυτά τα 5Χ5 δεν επιτρέπουν να πετάς τις γόπες στο πάτωμα…
Για λεωφορείο μέχρι εκεί, δυστυχώς δε ξέρω. Νομίζω κιόλας ότι η πιο κοντινή στάση λεωφορείου έχει και λίγο περπάτημα. Αυτό που προτείνω εγώ, είναι να έρθετε με το Μετρό μέχρι τη στάση Χαλάνδρι, όπου θα σας περιμένω με το τουτού και θα πάμε όλοι μαζί παρεούλα στα γηπεδάκια. Ακόμα και αν γεμίσει το δικό μου τουτού, do not worry, τα πάντα θα λυθούν και άλλοι έχουν τουτού. Μόνο, όσοι δεν ερθουν με αυτοκίνητο αλλά με συγκοινωνίες, ας μου στείλουν ένα pm να ξέρω και να οργανωθούμε καταλλήλως. Να δούμε και ποιοι θα έχουν αυτοκίνητο…
(Ανχόλι, δε χρειάζεται να στείλεις pm.)
ναι ρε παιδια εχει δικιο,ποσο μακρια ειναι απο το σταθμο του μετρο?α και κατι αλλο!ποσο λετε πανω κατω να παι3ουμε?καμια ωριτσα ετσι?
karvou είσαι γλύκας και θέλω να κάνω τα παιδιά σου. Βασικά μου πετάς ώρα και θα μαι εκεί από το πρωί. ( :!: )
Χμ, δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά μάλλον θα συνεχίσω την έρευνα αγοράς για τα παιδιά μου…
10 παρά 10 σταθμό Χαλανδρίου είναι μια χαρά (θα είμαστε και πιο νωρίς εκεί)
Το γηπεδάκι είναι για τουλάχιστον 1 ώρα και 1 τέταρτο. Επειδή θα είμαστε οι τελευταιοι της βραδιάς, ίσως το λήξουμε όποτε θέλουμε…
την ιδεα να παι3ουμε στον πγς τη σκεφτηκατε?
Δεν έχω άποψη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι εκεί συχνάζει ο Αλέφαντος :lol:
δε μας ειπες ποσο θα χρειαστει να πληρωσουμε
Ε κάπου στα 6 ευρώ θα χει μωρέ κλασσικά, ελπίζω.
πηγαμε σημερα για προπονηση με τον rychehead και καταλη3αμε οτι πρεπει να παμε για κανα φραπε και οχι για μπαλα :oops: :oops:
τεσπα,αυριο 10 παρα 10 στο σταθμο του χαλανδριου?
πειραζει αν φερω εναν για back up?
Και δε τον φέρνεις… Θα στριμωχτούμε λίγο στο αμάξι, αλλά δεν πειράζει. Μέχρι στιγμής στο Peugeot 206 που οδηγώ, έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Εγώ (προφανώς)
Unholy
Gigatron
ironboy-7-
back up του ironboy-7-
Χωράει άνετα άλλος ένας, αν στριμωχτούν για 10 λεπτά οι πίσω άλλοι 2 και αν ο back up του ironboy μπαίνει πορτ παγκάζ άλλοι 3!!!
Kι αν σε πετάξουν απ’ έξω απ’ τ’ αμάξι σου, άλλοι 4…
Δεν σε βλέπω να το γλιτώνεις το ταξί…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όσο προλάβετε να ζήσετε μη ταπεινωμένοι απολαύστε το. Μία μέρα ακόμα αντίπαλοι (όποιοι και να στε.)
kala ola afta… thelo ki ego na paikso… giati kanenas den me paizei emena? tsolia, tha sas deikso ego…tha ertho me tin diki mou mpala kai tha paikso kai me tous dyo sas taftoxrona…tha paizo oles tis theseis (akougetai endiaferon telika…) kai eimai sigouri pos tha valo goal kai sta dyo termata…
mou fainetai kapos prostyxo afto pou eipa… 8O
Αγόρια, κορίτσια κ chk chillin είμαστε κομπλέ έτσι ?
Κάρβου θα συμμαχήσουμε κ θα χύσουμε το αίμα των απίστων στο τερέν, ή θα νιώσεις κ πάλι την Τόζερ-οργή μου ???
Πήγαινε με όποιον θες, δε με νοίαζει. Εγώ θα έχω φέρει το ούζι μου για την άμυνα!
Τον ελάχιστο αριθμό ατόμων για να παίξεις 5x5 και να χαρεί το κοινό μας (μέχρι δακρύων :lol: ) τον έχουμε. Όποιος άλλος θέλει είναι ευπρόσδεκτος…
Έχει παρατηρήσει κανείς ότι το topic έχει 1440 αναγνώσεις?
Κορίτσια?
Εκτός της Ράνιας, που μίλησα, οι άλλες κάνετε τις πάπιες ή μου φαίνεται?
Μαράκι (πες και στην Ρίτσα), Σοφάκι? άλλες???
karvou
Unholy
Gigatron
ironboy-7-
back up του ironboy-7-
montecristo
telisvas
echoes
angel_in_black
rychehead
Είμαστε αυτά τα 10 αγόρια. Ο rychehead επιβεβαίωσε btw? Ο angel in black θα ρθει τελικά 100%? Ο dyingfreedom θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα έρθει, άρα ο back up του ironboy μάλλον θα φανεί βολικός.
Άμα κάποιος δεν έρθει και δεν παίξουμε εξαιτίας του, τρώει μπαν ξύλο και στραπ-όν.
kat arxas…LOUKIANE…ego diladi den eimai maxitis? :evil:
GIANNI…pali emena den me evales sto paixnidi… ok!!! :evil:
tha katso eksedra telika… na sas giouxaro olous ena pros ena…kai meta tha trekso na gyriso proti sto spiti na valo mposta to karvouno pstn kai na sas krakso… :evil:
nancoula tha eimai ego kai i vasoula… tha fero kai loukaniko prasso, viologiko, tefariki AA… kapoios na mou ferei tous “didymous pyrgous”…