Η μάχη των τιτάνων

Φτού, και ότι έλεγα να ξεκινήσω τάκλιν στην αντίπαλη περιοχή…:stuck_out_tongue:

είμαστε 10 και περιμένω τον παναγιώτη να μου απαντήσει. ήτο ασθενής.

Καμιά εξέλιξη? 10 θάμαστε τελικά ή παραπάνω?

Συνεχίζω να αυτοϋπολογίζομαι ως τέρμα.

ε 10.

ο παναγιώτης είναι κατά 90% οφφ κι αφού δε δήλωσε και κάνας ακόμα, δεν τον πιέζω.

Τέλεια…μην ξεχάσετε τους αναπνευστήρες σας μόνο (κατά προτίμηση από το γιού-καίει) :stuck_out_tongue:

Επειδή το τουτού μου σαπίζει στο συνεργείο, αν μπορεί κανένας Σάμαν ή Χόουπ (που είναι γαλατσιώτες) να κάνει καμιά καλή…
Θενκς!

Off και εγώ! Δεν είμαι καλά, πρέπει να έπεσα θύμα της ίωσης που κυκλοφορεί…#-o
Λυπάμαι που δεν το πόσταρα νωρίτερα αλλά έλεγα από το πρωί πως “άντε, θα νιώσω καλύτερα” αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει… :frowning:
Ελπίζω να προλάβετε να βρείτε αντικαταστάτη.

Keyser για τη μεταφορά θα φροντίσει ο shaman ή ο conductor.

Τώρα που είμαστε 9 κανείς άλλος για μπάλα; Πείτε και σε φίλους αν είναι.

Όσοι εκμεταλλευτές θέλουν να επωφεληθούν του εξπρές Γαλάτσι, θα περάσει από Βεϊκου στο παρκάκι στο ύψος της Τράλλεων στο ρεύμα προς Φιλοθέη στις 6:45. Δηλώστε συμμετοχές.

Keyser, αν μένεις στου διαόλου τη μάνα σε σχέση με το παραπάνω σημείο-0, στείλε να βρούμε μια άκρη βρε παιδί μου…ωωωωωχουουουουουου…:stuck_out_tongue:

Α! και σάμαν, όταν λέμε 6:45, εννοούμε ώρα ελλάδας, όχι ώρα σάμαν

Δηλώνω συμμετοχή.

Και ο Keyser από όσο θυμάμαι εκεί κοντά είναι.

Μπόμπα! Εκεί κοντά μένω κι εγώ. Θενκς φίλος…

χαίρομαι που βολέψατε το θέμα της μεταφοράς, δε ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι όμως ότι είμαστε ΕΝΝΙΑ σε γήπεδο 6x6, οπότε μήπως να ασχοληθούμε και μ’αυτό?

Έχω πει σε μάνο να πει σε φίλο του και περιμένω απάντηση…

edit. Επίσης έχω κλείσει 5x5.:stuck_out_tongue:

Κι εγώ το ίδιο…

αυτό αν γίνει 6:35, είμαι μέσα. και να κάνουμε μια στάση μετρο Χαλανδρίου, να δώσω κάτι σιντί.

/edit γράψε άκυρο σ’αυτό, 6:45 θα είμαι στο παρκάκι Τραλλέων - Βεΐκου. (btw ποιό είναι το ρεύμα προς Φιλοθέη, η Φιλοθέη δεν υπάρχει καν στο χάρτη, γράψτε ξερωγω ρεύμα προς Ολυμπιακό Στάδιο)

Κευζερ, μπορείς να φέρεις τον αδερφό σου;

Θα ρθει ενας φιλος δικος μου οποτε ειμαστε 10.:slight_smile:

Ο αδερφός μου είναι Νάξο, αλλιώς θα ερχόταν εξαρχής. Πήρα και 3 φίλους αλλά δεν μπορούσε κανένας.
Βρήκε όμως ο Θόργκαλ, όποτε όλα μπόμπα.

Σάμαν, φαντάζομαι εννοεί στο ρεύμα προς ολυμπιακό στάδιο.

Πυροφανώς εννοώ προς ολυμπιακό στάδιο…

Btw, η διαφήμιση του xperia είναι από τις πλέον εκνευριστικές…

Πιο ΜΑΙΤΑΛ μπάλα έβερ. Το σκορ δεν έχει καμία σημασία.