Η μάχη των τιτάνων

Χάσαμε για ένα γκολ και δε θα χάναμε αν δεν ήμασταν γκαντέμηδες με το δοκάρι :!:

Ποιος ψηνεται για το αλλο Σ/Κ? Εεεε παιχταραδες μου?

Mαλακες, το αλλο σαββατο αμα πατε παιζει ν ερθω και γω, θα ειμαι αθηνα για μια μερα(αν και προβλεπω παντοφλα οπωτε το αφηνω τελευταια στιγμη:oops: )

Πατα ποδι ρε και ελα να νιωσεις τη μαγεια του ποδοσφαιρου!

Δεν σχολιάζω καν. Ενημερωτικά και μόνο η αντίπαλη ομάδα του ChrisP είχε 8 δοκάρια.

Θα δείξει. Πλησιάζει η εξεταστική:(

Α καταλαβαινω. Σε εμας παλι, κλεινει το τετραμηνο αυτην την βδομαδα και δεν εχω πολλα πολλα την επομενη. Αρα θα ειμαι ανετος το Σ/Κ + οτι θελω να παιξω μπαλιτσα.

Τεσπα, ας δειξουν 1-2 ακομα ενδιαφερον και αρχιζω λιστα!

Ήταν όντως ΜΑΙΤΑΛ μπάλα, αλλά για την επόμενη φορά προτείνω να παίξουμε ποπροκ μπάλα σε μια ώρα ας πούμε κατά τις 2, να γυρίσουμε μετά σπίτι πεινασμένοι (και μερικοί κλασικά τραυματισμένοι-ξέρετε ποιοι είστε) να φάμε το μεσημεριανό μας, να κοιμηθούμε σαν αρχόντοι και να βγούμε το βράδυ.

Απόψε την πατήσαμε και σημαδεύαμε τα δοκάρια γιατί μας δούλεψαν και μας έβαλαν κόντρα στη βρόχα, αλλιώς…χμμμμ…δεν είμαι σίγουρος τι θα γινόταν αλλιώς.

Τέσπα, εγώ μέσα για το άλλο Σ/Κ και για το ενδεχόμενο μεσημεριού.Μπρίνγκ ιτ.

Μεγάλη μπάλα χθες!
Μοναδικός αντίπαλος για τη νικήτρια ομάδα μου, ήταν τα δοκάρια και ενίοτε και ο ΚρισΠ που δεν πρέπει να έχω ξαναδεί τερματοφύλακα να τρέχει τόσο πολύ πάνω στη γραμμή του τέρματος.

Γενικά είμαι μέσα για μπάλα, αρκεί να παίζουμε βραδάκι Κυριακής (όπως και χθες), γιατί δεν υπάρχει χρόνος άλλη μέρα.

2o 11x11 σημερα το βραδυ:razz:

ακυρος αν παιχθει μπαλα σαββατο, can’t compete παντοφλα, ειμαι αδυναμος, το ξερω…

Ηράκλειο σου λέει… :razz:

Ουδεις αρνειται οτι ειμαστε μητριαρχικη κοινωνια εδω περα(απο Μινωικες εποχες κτλ κτλ):stuck_out_tongue:
Οπωτε δρω αναλογως…

[SPOILER][SIZE=“1”]εσεις οι εκτος συνορων του νησιου, σους![/SIZE][/SPOILER]

Εσεις τι λεει, θα μαζεψετε 10αδα για 5χ5?:stuck_out_tongue:

όνειδος…

Το ψηνει κανεις για Κυριακη? Αν εχουμε μαζευτει μεχρι Παρασκευη βραδυ (λεμε ρε παιδι μου…) κλεινω γηπεδο.

Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης αλλά ακόμα κράζω σαν κοκκόρι. Μέχρι την κυριακή προβλέπω όμως να έχω ολοκληρώσει τις ασκήσεις ορθοφωνίας και να μπορώ να συμμετάσχω κανονικά φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα προς τους αντιπάλους…:stuck_out_tongue:

εγώ μετά την σαβούρα που έφαγα με τη μηχανή υπολογίζω να μείνω γιά κανένα μήνα εκτός οπότε καλά να περάσετε στις επόμενες τιτανομαχίες :frowning:

[B]Κυριακη[/B]

Thorgal
Martian

Για να βλεπω συμμετοχες!

Κυριακη

Thorgal
Martian
Stelios ?

Κυριακη

Thorgal
Martian
conductor