Η μάχη των τιτάνων

riverman=gay,άτοπο

Τώρα το είδα.Ναι έχετε 'μαι μέσα,εγώ τουλάχιστον θέλω να έρθω.

Εντιτ:Δεν είμαι καλός στο ποδόσφαιρο και καμιά φορά κλωτσάω καταλάθος,οπότε προσέχετε παρακαλώ.

Εντιτ2:Για soundtrack θα φέρω εγώ Kotoko,μην ανυσηχίτε.

riverman=αμπαλι ομως…

με το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε στα χρόνια του γυμνασίου ο riverman όπου η απόδοσή του ήταν πάντα σε μέτρια επίπεδα…ακολούθησε τη μεγάλη του αγάπη,το μπάσκετ,το οποίο παράτησε με τη λήξη της σχολικής του σταδιοδρομίας…όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται μιλάνε για μεγάλο ταλέντο.πλέον ασχολείται με τις χαρές της ζωής και δεν τρέχει πάνω κάτω κυνηγώντας ένα τόπι με υπόλοιπους ιδρωμένους μαντράχαλους…

Αν παει 3 η μπαλα και 5 η συναντηση θα με χασετε στο ενα απο τα δυο. Δεν βολευεστε να παιξουμε 5 το μεσημερακι?

Για τις 5 μιλας προφανως… Εγω μεσα ειμαι, αλλα να προλαβουμε να παμε σπιτια μας να πλυθουμε κλπ…

Εκτος αν οι κοπελες μας θελουν ιδρωμενους, οποτε παω πασο!

Οου, σέξυ…

Ίσα ίσα που το γουστάρουν κιόλας.

όμορφα.θα είμαστε λίγοι οι μοσχοβολιστοί το βράδυ:)

Ναι, ειναι πολυ sexy να εισαι μπιχλιτσας.Συμφωνω!:roll:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Οι παίκτες της ομάδας μου, υπόσχονται μετά τον αγώνα μία μεγάλη αγκαλιά στη Soul Thorn!!!

(δώσε θάρρος στο χωριάτη… :p)

Παιδια πρεπει να βρουμε μερα. Και σας εχω πει κι οτι επειδη ειμαι φιλοξενουμενος πρεπει ν’ακολουθω προγραμμα και δεν ξερω πως θα τα βολεψω ωστε να ρθω και στη μπαλα και στο μυτηνγκ. Πειτε ημερομηνιες που σας βολευουν.

Βασικά εσύ ποιες μέρες θα είσαι εδώ;

Θα ειμαι σιγουρα 4 και 5 και δεν ξερω για τις 3. Δεν θελω παιδια να πω κατι σιγουρο αν δεν επικοινωνησω πρωτα με το ατομο που θα με φιλοξενησει για να δουμε και ποσες μερες θα με αντεξει, γι’αυτο σας ρωταω. Αν ειναι να κλεισουμε την γαματη μπαλα για τις 3, να βολευονται ολοι και να γινει χαμος, να κατεβω και 3. Αν βολευει για 4 ή για 5, να μην κατεβω και να δω πως θα ξεκλεψω χρονο για να ρθω, αν μπορεσω δλδ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με γονείς κλπ σε φιλοξενώ κι εγώ.

Οπότε έχουμε 3,4 και 5.

Ας γράψουν οι υπόλοιποι τι θέλουν και τους βολεύει.

:lol:

Αχ αγαπη μου…

Θενξ ρε, θα τα βολεψω καπως. Περιμενω να μιλησω με την φιλη μου και θα σας πω.

Ο εικονιζομενος κυριος ειναι ο επαρχιωτης ξαδερφος του Χοκαμ.

Εγω ειμαι μεσα και για 3/4/5…

4 ειναι οι Muse οποτε δυσκολο. 3 ειναι μια χαρα οπως και 5 νωρις το απογευμα…