Αν παιξουμε στις 5 νωρις πριν την συναντηση ο μονος τροπος για να προλαβω θα ειναι να μην παω στη δουλεια…
Στις 4 εχετε τη συναυλια, οποτε πιστευω καλυτερα στις 3 απογευματακι-βραδυ που δεν εχει κανονιστει και τιποτα αλλο, αν φυσικα μπορει ο led και οσοι αλλοι ειναι να κατεβουν απο τον βορρα!!
Το αντελήφθην αργά, αλλά αν υπάρξει θέση ψήνομαι…
εγώ πάντα θα μπορώ. Αποφασίστε ποια μέρα θέλετε να με θαυμάσετε να κάνω τις αλά Τσιαντάκης ντρίμπλες μου (κεφάλι κάτω και βγαίνω μόνος μου εκτός γηπέδου)
I vote for three
Εγώ λέω καλύτερα στις 5, ώστε να μην υπάρξουν τραυματιές ενόψει της συναυλίας (κυρίως αναφέρομαι στα γερόντια της υπόθεσης)…
η απόφαση θα παρθεί από τους Θεσσαλονικιούς παιδιά. Οι υπόλοιποι θα κανονίσουμε και άλλες μπάλες μεταξύ μας.
Σωστός.
Πάντως ψιλοδίκιο έχει ο πανηλίθιος Thorgούλης!
Δεν ακούω κανά Σαλονικιό να μιλάει
Ε βασικα μονο εγω θα ειμαι…
Και τι δλδ? Θα αποφασίσει ο Λέντ πότε θα πάμε? Ουστ!
Ετσι.
Γαμουμε και δερνουμε εδω πανω εμεις.
Εν τω μεταξυ πρεπει να ειμαστε 16 αν δεν κανω λαθος ε. Οποιος δεν βαριεται γιατι εγω με το ζορι πληκτρολογω τωρα ας συγκεντρωσει ονοματα.
καλα ολοι ερηπια ειστε???..
Καμια εξελιξη Λεντ??:-k
Παιδια για να μη σας τα πρηζω αδικα λεω να παιξουμε μαζι μια αλλη φορα κατω απο καλυτερες συνθηκες. Γιατι τωρα εχει μπερδευτει ασχημα η κατασταση και δεν ξερω ουτε ποτε θα κατεβω ουτε για ποσο. Παιζει και το ενδεχομενο να ερθω και να φυγω μεσα σε 1-2 μερες και να μην κατσω σχεδον καθολου, οποτε κανονιστε εσεις και θα παιξουμε μαζι οταν ξανακατεβω. Και σορρυ αν σας το χαλαω, κι εγω ψιλοσπαστηκα αλλα…
Ολα οκ ρε συ, δε τρεχει τιποτα…
Δεν κρίθηκε ακόμα τπτ, το γήπεδο το κανονίζουμε 2-3 μέρες πριν, κάνε τα κουμάντα σου και βλέπουμε.
Οκ ρε, απλα κανονιστε εσεις αν θελετε, κλειστε ατομα κι αν δεν υπαρχει θεση και μπορω να ρθω μονο τοτε να με υπολογιζετε. Μη σας το χαλασω δηλαδη.
Καλά ότι θα κανονίσουμε είτε έρθεις είτε όχι είναι δεδομένο.
Θα κρατήσουμε μια πισινή για πάρτη σου.
Ωραια, αρα αμα ειναι να πουμε για 5/10 νωρις το απογευμα? Και αν μαζευτουμε, εχει καλως. Οποτε ας δηλωνουν εδω οσοι ειναι μεσα και αναλογως με το ποσοι θα μαζευτουμε, κλεινουμε 5Χ5 η 7Χ7…
Ωραία αρχίζω:
Thorgal
ChrisP
κι εγώ.
Δηλώστε έστω και με ερωτηματικό για αρχή…