-
Ο ίγνκοραντ είναι παικτάρα, ο αρειανός είναι σπασαρχίδας αλλά τρώγεται.
-
έδιτ: άκυρο
Ωραίος! Μην το χέσετε το thread να μπορώ να βρώ τις οδηγίες την Δευτέρα!

Έχεις δώρο 3 assist! 
παίζω μέση/πίσω κυρίως και αριστερα. βαλτε με οπου θελετε
άρα παίρνουμε nathan burns???
πω αργησα για δευτερα ε? 
δεν άργησες για δευτέρα. πάμε για 9χ9 με keyser bro & haliseco.
το παραδοσιακά μ’ άρεσε, τις άπειρες φορές που χουν κατέβει 
btw, έβαλα igno μαζί μας γιατί έχει πολύ καλό μακρινό σουτ. στου ντιέγκο με τα τεράστια τέρματα και χωρίς να χουμε τέρμα εμείς, τάηλερ και ιγκνο μαζί στους αντιπάλους είναι κάπως too much. ο στέλιος πλέον βαράει μπεκάτσες, άσε που ενώ κοντράρει τον ignorant στο τρέξιμο, σπάνια τρέχει προς τη σωστή κατεύθυνση…
Ρε σεις, μπουλούκι :!:
ειμαστε ολοι αδυνατοι.
έχω γίνει χοντρός εγώ ρε, κάτσε να με δεις
Σπασαρχιδας λεει το γαυρακι.
Κρισπ ελπιζω να βαλες κανεναν που να τρεχει στην ομαδα μας,γιατι τουλαχιστον Στελιος και Ντιουντ ειναι λιγο σκυλια και θα μας πεθανουν.
Επισης,το γηπεδο ειναι 7x7 και θα παιξουμε 18 ατομα ή 8x8?
8Χ8 είναι, θα τρέχω εγώ μην ανησυχείς.
Tελικά αφού και την Τετάρτη 8Χ8 βγαίνει, γιατί πάμε στον Λάκη και όχι στον Ντιέγκο; Είναι καλύτερο το γήπεδο στον Ντιέγκο.
Γιατί στον Ντιέγκο παίζουν στις 9 και ή πρέπει να πάμε 10.30 που βολεύει ή 7.30 που θα έχει ζέστη και πάλι δεν βολεύει κάποιους.
εντελει οι ομαδες ποιές είναι?
Shaman: ταχουμε πει, 9χ9 δεν λεει. Αμα θελει να παιξει ο χαλισεκο, βγαινω, νο προμπ
Α, ΟΚ τότε.
Λάκης, τι να κάνουμε…
ενταξει ναι τα τερματα στο ντιεγκο ειναι λιγο μεγαλα για 8χ8, αλλα οκ, θα τον κανω τον ταυρομαχο!! λολ, εχω να φαω πολυ τεμαχιο…
πότε παίξαμε 9χ9 στου ντιέγκο και δεν έλεγε ρε, τι λέτε? το μόνο σάπιο παιχνίδι εκεί ήταν τότε που δεν εμφανίστηκε ο alucard.