Και εγώ πιστεύω ότι θα είναι μπουλούκι όχι επειδή δεν είναι μεγάλο το γήπεδο αλλά επειδή δεν γνωριζόμαστε για να παίζουμε και να κρατάμε θέσεις και δεν πολυτρέχουμε για να καλύπτονται μεγαλύτερες αποστάσεις στο γήπεδο…
οποτε θελετε να παιξω η οχι ρε σεις, δεν καταλαβα. πειτε αν ειναι ομως (χωρις παρεξηγηση εννοειται)
α και εννοειται δεν παιζω χωρις γιασονα, απλα πραματα
οκ, όπως θέλετε. εγώ προτιμώ να παίξουμε με μια αλλαγή, 10 λεπτά έξω θα μείνει ο καθένας… επίσης, σε περίπτωση που έχουμε έστω και μια απώλεια (έχουμε ξαναζήσει το 7χ8 ), εγώ θα μείνω στις διατάσεις, το λέω από τώρα.
^ αυτό.
παίζουμε με μια αλλαγή, κλάιν. έτσι παίξαμε και τον χειμώνα και ήταν οκ
Λογια σαμαν ηταν, δεν ειμαι κωλοπαιδο εγω, δεν εχω αποψη.
ναι, το καταλάβαμε δεσποινίς. μας το παίζει και βεντέτα, δεν κάνει ένα λογκίν να μιλήσει… ή μήπως τα λέγατε στο τηλέφωνο σαν ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ?
ωχ ναι μωρε χωρις σαμαν εννοουσα ο βλακας. και χωρις γιασονα δηλαδη 
απλα θελω να πω δεν θελω να μπω εις βαρος κανενος γιατι οκ αργησα. τωρα και με αλλαγες να παιξουμε, οσες φορες το χω δει σε παιχνιδια δε λεει και πολυ
κοιταξτε, αν εχετε καμια απωλεια πειτε μεχρι κυριακη γιατι ουτως η αλλως θα κατεβω αθηνα
Ρε έλα και αν είναι μπουλούκι παίζουμε με αλλαγές. Το γήπεδο έχει χώρους, αν κρατάμε θέσεις μια χαρά είναι…
Εγώ νομίζω ότι μία αλλαγή όχι απλά είναι ΟΚ, αλλά είναι επιβεβλημένη οπότε ελάτε όλοι.
ε ναι ελάτε όλοι, μην ψειρίζουμε τη μαιμού τώρα…
Ελάτε και εμείς οι ‘άντρες’ κάνουμε μίνι προταθληματάκι τάβλι στις εξέδρες 
'H στηνουμε κανα ποκερακι
+1 Αρέσκω.
αφού δεν το’χεις.
Θα το “στησει” όμως. 
Έχω και ρεζέρβα για Δευτέρα αν χρειαστεί.
Στέλιο με ψιλοσώζεις…
Εκεί που παίζω κάθε Τετάρτη, παίζουμε ημιτελικό και έχουμε σπάσει το πλεονέκτημα…Μας πήρανε τώρα ότι οι αντίπαλοι ζητήσανε να παίξουμε Δευτέρα. Δεν μπορώ να το χάσω…
Αν αδειάσει κάτι Τετάρτη ίσως δηλώσω εκεί αν με παίρνει και από θέμα ώρας.
Χίλια sorry.
Ε να σας πω,την Τετάρτη ελπίζω να έχει κανείς αμάξι ώστε μετά το πέρας της συνάντησης να με κατεβάσει σφαίρα κάτω.
Και δεν θα χάσει,το υπόσχομαι8)
Για Δευτέρα:
Γιάσονας
Keyser
Keyser bro
dude
shaman
Stelios86
Φίλος Στέλιου
conductor
spaceeNick
Therion
ignorant_pig
ChrisP
Trampakoulas
Samis
haliseco
Leviathan
Martian
Να μην γκρινιάζει και ο ντουντ για τα μακρινά σουτ! 
Είμαστε όλοι ΟΚ ή έχουμε κι άλλες απώλειες?
leviathan δικος μας, σταματα να στηνεις αγωνες.