Ρε μαλάκες αφού το έβγαλα το ερωτηματικό, πως ξαναβρέθηκε δίπλα από το όνομα μου; Εν πάσει περιπτώσει, εννοείται ότι είμαι μέσα.
Άστους να λένε Τραμπ. Τέτοια αμυνάρα με δύο τριανταφεύγα μόνο εμείς και η Μίλαν λίγο παλιότερα! :p:lol:
πέστα! :lol:
shaman
Therion (?)
ignorant_pig
Leviathan
dude
conductor
space
Floydized
worst enemy (?)
Mule
Keyser
ChrisP
Trampakoulas
HopeRidesAlone
keeper
Συμφωνω και επαυξανω για τουλαχιστον 1-2 παιχτες ακομα γιατι και εγω προερχομαι απο γυρισμα αστραγαλου αλα σαμις,βεβαια εχουν περασει 2-3 βδομαδες αλλα ειναι το πρωτο μου ματς απο τοτε και ποτε δε ξερεις.
Επισης αν παιξει κανα αμαξι εστω απο πολυ ψηλα κηφισιας,μετα το δαχτυλιδι ας πουμε,θα με βολευε γιατι δεν θελω να μπλεκω με βορειοπροαστιοτικα στενα.
μαγκες τι ωρα κ που παιζετε…?
οι ομαδες πως θα γινουν?
shaman
Therion
ignorant_pig
Leviathan
dude
conductor
space
Floydized
worst enemy
Mule
Keyser
ChrisP
Trampakoulas
HopeRidesAlone
keeper
Μέσα κι εγώ!
ας απαντήσει κάποιος στην ερώτηση που είχα κάνει για τα λεωφορεία, γιατί γενικά είμαι άφραγκος και δε θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα κανά ταξί τελευταία στιγμή
αν ξέρει κάποιος, βεβαια:) Αλλιως ηρακλειο:p
επιβεβαίωσε και ο φίλος μου
shaman
Therion
ignorant_pig
Leviathan
dude
conductor
space
Floydized
worst enemy
Mule
Keyser
ChrisP
Trampakoulas
HopeRidesAlone
keeper
φίλος tramp
ο πλάγιος μπακ;
Αψογα!
Γουορστ ένεμυ, από Αλεξάνδρας (μετρό Αμπελόκηποι) παίρνεις Α7, Β7 και κατεβαίνεις στάση Ιωαννίδου (θα δεις την εκκλησία). Είναι περίπου 30-35 λεπτά. Από κει περπατάς λίγο ευθεία και στο πρώτο στενό κάνεις δεξιά, είναι η Φραγκοκλησίας. Την παίρνεις όλο ευθεία και αφού περάσεις την Αμαρουσίου-Χαλανδρίου βλέπεις το γήπεδο στ’ αριστερά σου.
yes 8)
στηρίζω. 8)
κάντε ομάδες
shaman
worst enemy
Leviathan
dude
conductor
space
Keyser
HopeRidesAlone
Mule
Therion
ignorant_pig
ChrisP
Trampakoulas
Floydized
keeper
φίλος tramp
Είμαστε ΟΚ, νομίζω?
Εννοείται ότι θέλουμε και αλλαγές, αν γίνεται.
καλές είναι γενικά, απλά επιθυμώ να δω worst enemy και shaman σε απεναντι στρατόπεδα για να χορτασουμε αγκωνιές, κεφαλοκλειδώματα και κλωτσιές στην καρωτίδα.
Δεν είναι ανάγκη να είναι σε αντίπαλες ομάδες.
ναι.
:lol:
ΠΡΙΝ το δαχτυλίδι ερχόμενοι από κέντρο ε, όχι μετά.
9μιση στου λάκη. και φροντίστε να χετε στο νου σας ότι παίζουμε 9:15, είδατε τι έγινε πάλι χτες. άσχετο που άργησαν και οι προηγούμενοι. μας πιάνουν που μας πιάνουν τον κώλο, μην παίζουμε κ λιγότερο.
Ντουντ το δα τελικα οτι ειναι λιγο πριν το δαχτυλιδι.
Αλλα ρε αλητη,παλι αντιπαλοι?
Για να με ψησεις να ρθω μου ταξες 4 ασσιστ και τωρα κανεις τη κοτα 
αλλάζεις με worst αν δεν υπάρχει θέμα. καλύτερα για μας μπας και δεν παίξουμε με σύστημα 4-3-0… χτες με φορ τον γιάσονα βγάλαμε το ματς 
συγνώμη αλλά δεν δίνω nathan burns
Εγώ είμαι off…Rockwave & καπάκια ημιτελικός με 20χρονούς sprinters και βρήκα off…
Τα χρόνια δεν κρύβονται…