τελικά το όλο θέμα με τις τσιρλιντερς ναυάγησε; 
η αλήθεια είναι πως τόση τεστοστερόνη μαζεμένη ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ
τραμπ, έχετε 4 παίχτες (κηπερ, θεριο, ιγκνο και κρισπ) που είναι πιο επιθετικογενείς από οποιονδήποτε δικό μας. εμάς ο μόνος που μπορεί να σκοράρει θα κάθεται τέρμα. δε νομίζω να σας έχω δώσει ποτέ την εντύπωση ότι προσπαθώ να φτιάξω ομάδες για να νικάμε εμείς. ζητάω κήπερ γιατί ο η παλιογαυροσειρά δε χωρίζει και οι βόρειοι παίζουν μαζί σας σε αυτά τα ματς. αν το βρίσκετε παράλογο, οκ, νο προμπ.
οκ αλλά να ξέρεις πως μέσα μου κλαίω και διψάω γιά εκδίκηση
thanx chrisp! Κατατοπιστικότατος, μάλλον θ’ ανέβω παρέα με κίπερ και φλοινταιζντ
ντουντ σιγα μη παιξουμε και ΜΜΑ με την λατρεια μου:lol:
No prob, worst enemy με εμάς για να φτιάξουμε μπετοναρισμένο crust/punk κέντρο :!:
γιατί να το κρύψομεν άλλωστε…
ΣΗΜΕΡΑ, 9:15, ΛΑΚΗΣ
Therion
ignorant_pig
ChrisP
Trampakoulas
φίλος tramp
Mule
Floydized
worst enemy
shaman
keeper
Leviathan
dude
conductor
space
Keyser
HopeRidesAlone
κάνας άλλος? έστειλα και σε pumpkin μπας και…
Aν χωράει φέρνω φίλο.
αν θέλετε αλλαγή, φέρτον. δεν ξέρουμε διαστάσεις γηπέδου πάντως. απλά κάποια [B]ΧΟΥΦΤΑΛΑ[/B] δήλωσαν ότι καταπονήθηκαν πολύ προχτές και θα ήθελαν μια αλλαγή.
Eξαρτάται ποιό γήπεδο θα μας δώσει. Το κανονικό του 7Χ7 είναι σαφώς μικρότερο από του Ντιέγκο αλλά μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του Καραπιάλη. Έχει όμως τη δυνατότητα να ενώνει δύο 5Χ5 που έχει στο βάθος και εκεί βγαίνει γήπεδο διαστάσεων Ντιέγκο. Εκτιμώ πως στο 7ρι θα μας έχει βάλει…
Γράψτε και οι υπόλοιποι αν ψήνεστε για αλλαγές πριν πάρω τον δικό μου!
νομίζω πως έχει ένα καινούργιο γήπεδο. το 7χ7 του παραείναι μικρό για να το πασάρει για 8χ8…
ΟΚ, μπορεί, έχω να πάω πάνω από χρόνο!
Δε νομίζω να έχει καινούριο, αν λέει για 8Χ8 λογικά εννοεί ότι θα ενώσει τα δυο 5Χ5.
γιατί εγώ θυμάμαι ότι τα δύο 5χ5 έχουνε συρματόπλεγμα μεταξύ τους? 
πάντως στις φωτογραφίες του σάητ τα δείχνει έτσι όπως τα θυμάμαι… ενώ γράφει ‘[B]Ένα γήπεδο 10x10,ενα γήπεδο 8x8, ένα γήπεδο 7x7, τρία γήπεδα 5x5. Όλα με συνθετικό χλοοτάπητα 6ης γενιάς.[/B]’. λολ, θα δείξει 
Δίχτυ είναι και σηκώνεται, όχι συρματόπλεγμα! 
Λοιπόν, πείτε, να φέρω ένα παληκάρι ακόμα ή θα το πάμε χωρίς αλλαγές και ο Θεός βοηθός; :-s
Εγώ λέω να φέρεις.
Δεν θα έρθει τελικά λέει τώρα… 
Μη σκάσει καμία στραβή και είμαστε μονός αριθμός… [-X
Έχει δημιουργηθεί και μία παράδοση σε αυτά… #-o
Τρέχω εγώ για δύο ρε,τι φοβάστε…
[SPOILER]τρέχω μόνο όμως,αυστηρά αυτό:lol:
[/SPOILER]
Μπορω να ερθω εγω για αλλαγη παιδες…! Αν υπαρχει χωρος…
Υπαρχει προβλημα…?