Έλα οκ μέσα
Περναει κανεις απο βριλησσια…? Να παμε μαζι…?
Ramaya, να ρθεις.
εμένα δε με βλέπω πολύ καλά. με χουν πιάσει κάτι στομαχοεντερικά. ελπίζω να περάσουν σύντομα, αλλά προς το παρόν δεν την παλεύω.
Εγώ χωρίς τον παλτό δεν μπορώ να παίξω [-X
Παιδιά αν σας ενδιαφέρει είναι κ ο αδερφός μου μέσα. Απαντήστε άμεσα όμως 
Να τον φέρεις.
Ωραία, γαμώ, conductor 8:30 μ.μ. στο γνωστό παρκάκι;;; Είμαστε 2 εμείς, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.
Ωραια… 9.15 στο γηπεδο λοιπον…?:yes:
Εγώ θα αργήσω, ξεκινήστε και θα μπω αλλαγή όποια στιγμή φτάσω.
Γαμώ τον καπιταλισμό και τις απλήρωτες υπερωρίες του. 
8.50 στο γνωστό παρκάκι…πρόβλημα ουδέν, έχουμε και ρετιρέ 8)
Σήμερα φάνηκε η μεγάλη ομάδα. Στο 8x8(9x9 ήταν αλλά δεν το λέμε) με 2 πάσες έβγαινε απέναντι από το αντίπαλο τέρμα.
Παιδια παρολες τις αντιξοοτητες (γενικα το γηπεδο ηταν επιηκος για τν Π@#$%τσο) Εγω το ευχαριστη8ηκα… thanks…!
Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο που έφερε τόσα ταλέντα στην ομάδα…Γειά σου πρόεδρε με τους ηλεκτρολύτες σου…
νίκησε η ομάδα με την πιο ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ λογική σήμερα.
πιο έπικ φέηλ γήπεδο έβερ. θεος space ζητάει και απόδειξη στο τέλος από τον βλακο-υπάλληλο.
μόνο κλάμα η φάση μετά το 7ο δευτερόλεπτο -> http://www.youtube.com/watch?v=z_Sy9MoxVn8&feature=related
Εγώ έχω να πω ότι θέλω ρεβάνς με τις ίδιες ομάδες σε αγώνα μπάσκετ
[SPOILER]εεε τι θέλετε να πω δηλαδή;;Ευχαριστώ τα παιδιά που με ανέχτηκαν,ξενερώσαμε λίγο με την όλη φάση αλλά οκ!Χαίρομαι και για τις νέες(σπουδαίες)γνωριμίες!!
[/SPOILER]
meeeh
Back to the (s)pit, και λιμοκτονώ!
Γήπεδο μαλάκια. Πιστεύω ότι αν παίζαμε σε μεγαλύτερο θα ήταν πολύ πιο γαμώ και ίσο το παιχνίδι.
Πέθαμένος, και ντροπιασμένος για τις 2 τελευταίες μου φάσεις. Του χρόνου θέλει επιστροφή στα γήπεδα, γιατί φέτος γαμήθηκε η φάση. Επισης για την επομενη φορα να ξερετε οτι η αξιολογη τελικη προσπαθεια μου τελειωσε στα 13 μου:lol:
Χαρηκα για ολες τις παικτούρες που είδα και γνώρισα. Τα ξανάλεμε κάποια στιγμή.
Κι εμείς χαρήκαμε =D
Αφού δεν σκοτώσαμε και κανέναν απ’ το δίπλα γήπεδο, πάλι καλά …
o χοντρούλης πάντως στο τέρμα την έφαγε γαμώ
σαπίλα, κρίμα.