Η μάχη των τιτάνων

Να το κανουμε την αλλη βδομαδα?:-k

Μην μου αγχωνεστε, αν ειναι για 5χ5 παντου υπαρχει ενα γηπεδο!

Για μενα ακυρο την Τριτη… Δινω μαθημα στις 18:00… Γαμω το κεφαλι τους μεσα…

Για Τεταρτη λεγαμε. Παιδια λεω κι εγω να το αφησουμε για επομενη βδομαδα προς το παρον. Το Σαββατο ειναι οι Manic Street Preachers και θα λειπει ο γλυκουλης mod/user karvou…

Παντως, αν τελικως βρεθει ημερομηνια και ωρα και γι αυτην την εβδομαδα, μεσα ειμαι…

Ρε Μάνο μαλακία είπα, 6/10 είναι Σάββατο και όχι 8/10…δεν παίρνεις ένα τηλ να ρωτήσεις και για τότε; (6/10)

Leave it…

Ξεχάστε με για μπάλα αυτή την εβδομάδα και την άλλη εμένα… Κανονίστε ελεύθερα όπως θέλετε και για Σάββατο αν σας βολεύει…

Τι επαθες εσυ???
Δεν θα ρθεις meeting…παει και η μπαλα…

εισαι καλα???:-k :-s :-s :-s

Προσωπικοί-οικογενειακοί λόγοι

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :slight_smile: Εγώ καλά είμαι :slight_smile:

η τελευταία μπάλα ακυρώθηκε άδικα και είναι κρίμα. Την άλλη Τρίτη το βράδυ (που δεν έχει Τσάμπιονς Λιγκ) είστε για μπάλα? (θα προσπαθήσω να κλείσω εκεί που παίξαμε και τελευταία φορά στη Ριζούπολη). Ώρα θα σας πω μόλις κλείσω, εφόσον δω ότι υπάρχει κοινό…

α) η ημερομηνία καταρχήν είναι αυτή, γιατί αν τη βάλουμε υπό συζήτηση, θα ξημερώσουμε και δε θα οργανώσουμε τίποτα. Αν δω ότι υπάρχει μεγάλη γκρίνια (όσοι δε μπορείτε, δηλώστε το για να ξέρουμε και πόσους πιθανόν θα είχαμε μία άλλη μέρα) τότε το συζητάμε. Στη χειρότερη θα παίξετε στην επόμενη που θα είναι σύντομα…

β) Είναι σε 1,5 εβδομάδα, δεν έχει μπάλα, δεν έχει συναυλίες, δεν έχει μα σου ξου μου… Κανονίστε να μπορείτε. Αγοράστε μια ατζέντα και γράψτε εκεί ότι είστε κλεισμένος εκείνη τη μέρα…

γ) Επιθυμούμε και κοινό στον αγώνα μας, οπότε όσοι θέλουν έρχονται κερκίδα, για να θάψουν εμάς που θα παλεύουμε να πάρουμε αναπνοή, από το πολύ τρέξιμο.

δ) Άντε να οργανωνόμαστε!!!

ε) ακόμα δεν έχεις πατήσει quick reply να απαντήσεις?

Αν ενδιαφέρεσαι, κάνε copy paste την παρακάτω λίστα και βάλε το όνομα σου μέσα…

Λίστα με όσους είναι μέσα:
karvou

Λίστα με όσους είναι μέσα:
karvou
koke87

γω θα έρθω εξέδρα αν έρθουν και όμορφα κορίτσα για εξέδρα

φέρε εκείνα τα μοντέλα που είχες ποστάρει στο Σκόρπιονς πάρτυ :stuck_out_tongue:

Πειραζει να την κατεβασω την ατζεντα αντι να την αγορασω?Ειναι παρανομο?
Κι εγω μεσα ε

τα’χεις σε υψηλή εκτίμηση τα κορίτσα του rocking α:lol: :lol:

κορώνα στο κεφάλι μου τις έχω… Για να έχουν παρέα το είπα :roll:

Τολκί? Μέσα για μπάλα ή εξέδρα? αν είσαι για μπάλα βάλε το στη λίστα. Αν είσαι για εξέδρα κλάσε με και απλά σπάμαρε :stuck_out_tongue:

Θα παιξω ρε γαμημενε κι επειδη μου την ειπες αντιπαλοι!!!

ωπ,μεροληπτείς,σε είπε γαμημένο κι εσύ κάνεις πλάκα.

Ομορφα:

karvou
konstantinou87
tolkki
ChrisP

Για παμε. 7Χ7 θελουμε, αρα κανονιστε να μαζευτουμε…

rudolf… Θέλω μία χάρη. Θα φέρεις μαζί σου λουκουμάδες με σοκολάτα και τζατζίκι. Θα τους ανοίξεις στη μέση του αγώνα. Μιας και ο Τόλκι θα είναι με τους αντιπάλους, θα μου κάνεις μεγάλη χάρη. Μετά θα μεροληπτώ και υπέρ σου :stuck_out_tongue:

Στα γήπεδα του Παθιακάκη στη Ριζούπολη που λέτε, έχει και 7χ7 και 5χ5.