Η μάχη των τιτάνων

Οποια μέρα και να διαλέξετε,η καλύτερη ώρα θα είναι νωρίς το μεσημέρι,κάπου μεταξύ 1 και 2.Όχι ότι οι άλλες ώρες είναι απαγορευτικές,αλλά τότε είναι πιο βολικά για εμένα.

8O 8O 8O #-o #-o

Δεν θα’ταν καλυτερα 6-7 το πρωι που θα μαστε και φρεσκοι και θα εχει και δροσουλα?

Είπα τι θα 'τανε πιο βολικό για 'μένα.Το απόγευμα μου είναι πιο δύσκολο,αλλά δεν σημαίνει ότι στα σίγουρα δνε θα έρθω.

ΟΚ ρε, απλως δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο…:slight_smile:

Μεσημερι και μπαλα δεν συνδυαζονται!

Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης:

4/10 ειναι οι Muse αρα αποκλειεται. 5/10 ειναι το meeting που ειναι στις 9, οποτε θα πρεπει 6-6.30 να εχουμε τελειωσει, πραγμα δυσκολο. 3/10 ειναι ο Θρυλος στις 9.45 οποτε αν παιξουμε 6.30-8.00 νομιζω θα μαστε ΟΚ…

Μια αλλη εναλλακτικη ειναι να παιξουμε Σαββατο…

Πάμε 3 μωρέ! Μια χαρά θα είναι!

Να πάρω τηλέφωνο στον Περισσό να ρωτήσω ώρες?

Συμφωνω και στα δυο!:slight_smile:

οντως αμα παιξουμε 6.30-7.00 στις 3/10 μια χαρα ειναι…
και τον ολυμπιακο ανετα τον προλαβαινουμε…λες και θα γινει τιποτα το πρωτοτυπο σε αυτο το ματς:lol: :lol: :lol: :lol:

υπενθύμιση.

Σάββατο είναι οι Manic street preachers. Αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να διακτινιστώ.

Συμφωνώ με όποιον το είπε, Τετάρτη νωρίς για να δούμε την ομαδάρα μετά με την ησυχία μας…

ChrisP
Thorgal
red pyramid
poweras
karvou
freedomofrock
manos87
tzamrock
Stelios86 (???)
Gigatron (???)

νομιζω οτι Τεταρτη 6.30-7 ειναι ιδανικα…
λοιπον για δηλωστε συμμετοχη οσοι συμφωνειτε για να δουμε ποιοι μαζευομαστε…
εμπρος,τοσοι λιγοι μπαλαδοροι υπαρχουν στο φορουμ???:-k :-k :-k :-k :-k

Και 5χ5 μια χαρα ειναι… Αν δεν μαζευτουμε πολλα ατομα βεβαιως…

Για 18:00 ποιοι βολευονται?

Για Περισσό πάντα;

Λοιπον το κλεινουμε μεταξυ 18.00 και 19.00? Ο Περισσος βολευει γιατι ειναι κοντα στον ηλεκτρικο και μεταξυ βορειων και νοτιων προαστιων. Αμα εχετε κατι αλλο να προτεινετε πειτε…

Kαι αφου τελειωσετε για να μη τρεχετε να προλαβετε τον Ολυμπιακο πατε ολοι ιδρωμενοι και βρωμεροι και τρισαθλιοι στο σπιτι της Rangel να δειτε τον αγωνα :lol: :lol:

Μα… εκει θα πηγαιναμε!:-s 8O :trumpet: :dance: :metal: :expressionless: :frowning:

Μεσα ειμαι εγω… Και ο Περισσος βολευει τελεια…

Αντε, κλειστε γηπεδο…

Ο Θοργκούλης πήρε το σοβαρό του, λέτε να βγάλει το σπαθί; :-s

Δουλεύω ρε γαμώτο μου 7, πάντως αν ειναι για 4:30 το πρωί ΑΝΕΤΑ!!! :smiley:

Αν παίξουμε 6-6:30 παλεύεται άνετα, Σάββατο ανετότερα, δε νομίζω κανείς να έχει κανονίσει έξοδο το επόμενο Σάββατο απόγευμα και μάλιστα από τώρα…

Λίγοι και καλοί!

Ποιος έχει τον αριθμό να πάρει να μάθει διαθέσιμες ώρες να μας ενημερώσει; :-k

Moi!!!

Θα πάρω τηλέφωνο κατά τις 5, οκ?

Πάρε και ρώτα για 3/10, 5/10 και 6/10 για όλες τις διαθέσιμες ώρες που υπάρχουν…

Το μπούλο…

Στις 3 έχει από τις 9-9 30 το βράδυ και μετά

Στις 5 έχει στις 6 η ώρα

Στις 8 δεν έχει τίποτα