Η μάχη των τιτάνων

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι εγω που νομιζα οτι θα βλεπα απο κοντα την αγαπημενη μου κολοπετινιτσα…:frowning: να παρει…:stuck_out_tongue:

Παίζει ο Θρύλος 3/10 οπότε είναι εντελώς μαλακία να μη δούμε τον αγώνα ή να τον δούμε λίγο…

Καταλαβαίνω βέβαια το σκεπτικό αλλά 5/10 χεστήκαμε κι αν παιδευτούμε καθώς την επόμενη είναι Σάββατο και σαπίζουμε όσο θέλουμε. :wink:

Μπορουμε να το κανουμε πιο νωρις… Εγω τουλαχιστον δεν εχω προβλημα… Απλα πειτε αν βολευεστε…

• ότι δουλεύουμε νωρίς μερικοί Πέμπτη πρωί…

Ξεκολλα ρε. Δηλαδη αν παιξουμε 7:00-8:30 ή 6:30-8:00 πως διαολο γινεται να μην προλαβεις τον ΟΣΦΠ που θα παιζει 1,5-2 ωρες μετα?:-k Εκτος βεβαια αν εννοεις οτι δεν προλαβαινεις να πας Γερμανια. Δεκτο!
Οταν τελειωσεις με την μπαλα στις 8:30 αλλα κατσεις να βλεπεις σπιτι σου ποδοσφαιρο μεχρι τις 12 ε δεν νομιζω πως αυτο που θα σε δυσκολεψει να ξυπνησεις το πρωι ειναι το ποτε θα παιξεις μπαλα…

Απο την αλλη, αν παιξουμε Παρασκευη, τη στιγμη που η συναντηση θα ειναι κατα τις 9 θα πρεπει να εχουμε τελειωσει τουλαχιστον 2 ωρες πριν για να προλαβουμε οι περισσοτεροι να παμε σπιτια μας, να πλυθουμε και να ξανακατεβουμε. Μενουμε και στου Εωσφορου τη μητερα καποιοι… Εγω δεν εχω προβλημα αλλα τι ωρα θα παιξουμε, στις 5?8O

To να δεις τον Θρυλο στο τσου λου δεν ειναι τοσο απλα.Πρεπει απο το πρωι να κανεις επικλισεις στον σατανα στους θεου του ολυμπου και στους δικους σου τους βορειους μπας και παρει κανα βαθμο εκτος εδρας γιατι αλλιως δε μας βλεπω καλα :stuck_out_tongue:

Γιατί δηλαδή την Τετάρτη δε θα κάνεις μπάνιο; :-k

Τέσπα αν συμφωνείτε όλοι 3/10, ok.

Ξερω γω, το να κανω μπανιο και μετα να αρραξω κατευθειαν με το βρεγμενο μου μαλλι στον καναπε παρεα με τις φιλες μου τις μπυρες για να βλεπω τα γκολ τις Βερντερ εχει μια διαφορα νομιζω…

Ρε στόκε νοιώσε! :stuck_out_tongue:

8:30 σχολάμε από μπάλα, λέμε τις μαλακίες μας-στην καλύτερη φεύγουμε 8:45, φτάνουμε ξανά στην καλύτερη σπίτια μας 9:15-9:30.
Δε θα κάνεις μπάνιο, δε θα στεγνώξεις-χτενίσεις το μαλλί;
Δε θα φας; (δεν τρως ποτέ την ώρα που βλέπεις μπάλα…)

Λοιπόν τι λες Thorgούλη; :roll:

πειτε τα πειτε τα…κανονιστε ποτε θα πατε κομμωτηριο,μετα για πετικιουρ…κ μετα εε να παιξετε και λιγο μπαλιτσα…σιγα σιγα ομως μην χαλασει το μαλλι…:lol: :stuck_out_tongue: :roll:

Όταν το είχα μέχρι τη μέση να δεις περιποίηση! :smiley:

Tελικα μαθαμε απο ποτε το κανεις.Απο μικρος.

Κακό είναι; :-s

Οχι δεν ειναι κακο ψυχη μου.Στον δικο σου μπαινει,οχι στο δικο μου :lol: :lol: :lol:

Μωρέ μαλάκα χαλάς τη φάρσα… :thumbdown:

Παμε απο την αρχη τοτε

Καλησπερα μ’ακους?

οφφ τόπικ γκάιζ

μαζευτείτε

γίγατρε καλύτερα να παίξεις μπάλα, παρά να δεις την συγκεκριμένη μέρα… τους βλέπω αγριεμένους αυτούς !

οπότε πάμε για 3?
εξέδρα ω ρε με μπύρες:)

Προτεινετε ωρες…

Λοιπον για να τελειωνουμε γιατι το κουρασαμε. Οχι οταν ειμαι σπιτι μου δεν στεγνωνω το μαλλι και μπορω να λουστω οποτε θελω, ακομα και στο ημιχρονο αν δεν προλαβω πριν. ΟΚ? Α, και προσωπικα δεν εχω κανενα ψυχολογικο προβλημα, μπορω να τρωω και να βλεπω μπαλα! Κατεβαινουν καλυτερα και οι μπυρες…:thumbup:

Ναι, μιλησε και η κομμωτρια…

Λοιπον απ’οτι βλεπω ο Γιγατρος δεν θελει με την καμια να παιξει Τεταρτη για ανεξηγητους μεταφυσικους λογους που συνδεονται με καποια μπυραρια απο το πασαλιμανι ακομα και αν τελειωσουμε 2,5…μερες πριν το παιχνιδι! Προσωπικα οπως ειπα προτιμω Τεταρτη γιατι Παρασκευη λογω μυτινγκ παει πολυ νωρις και καποιοι (πχ tzamrock (κομμωτρια), εγω…) μπορει να μην προλαβουμε. Απο κει και περα ας μιλησουν και οι αλλοι, δεν θα το κανονισω μονος μου. Πειτε τι θελετε τελικα να κλεισουμε. Το εχουμε κουρασει ΠΑΡΑ πολυ…