Εγώ μπάλα δεν παίζω, αλλά και μόνο η ιδέα να δω τον karvou να αθλείται με αναστατώνει συθέμελα σαν φίλαθλη και γυναίκα…οπότε θα προσπαθήσω να έρθω 1ον) για να σας εμψυχώσω και 2ον) για να γελάσω (καλοπροαίρετα πάντα…). Θα φέρω και κουλουράκια για το ημίχρονο! :lol:
καλά ε! είμαι και πολύ βεντέτα! Ο κόσμος για μένα έρχεται 8) :lol: :lol: :lol:
Μμμμμ, ναι!..Εσύ και ο Christiano Ronaldo, χεχεχεχε!
η αλήθεια είναι πάντως, ότι τώρα κάμποσοι θα έρθουν και για τα κουλουράκια σου
@ the rest of the forum
Δε ντρέπεσαι ρε να έχεις κάνει κοιλιές? Να ανεβαίνεις τις σκάλες και να αγκομαχάς? Πώς θα βγεις το καλοκαίρι στην παραλία με αυτά τα χάλια? Δήλωσε τώρα συμμετοχή στη μπάλα και γυμνάσου. Κερνάμε κουλουράκι
Μια λάκτα!
Εεεε…σόρρυ…η αναμέτρηση της χρονιάς ισχύει τελικά; Πού και πότε; Για να πάρω και τα κουλόυράκια που λέγαμε…
Με 5 άτομα δε μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Μόνο πόκερ μπορούμε. Θέλετε να βρούμε μια αντίπαλη 5αδα που δε θα ξέρετε κανέναν για να παίξουμε αντίπαλοι ή να το ακυρώσω?
ΥΓ. Με τόσο μικρή συμμετοχή για μπάλα, που να προτείνω αγώνα paintball τώρα?
Έντιτ. Θέλετε να κάνουμε τίποτα άλλο εκείνη τη μέρα για να μην πάνε χαμένα τα κουλουράκια της RoPe?
Κarvouνακι, αν με παίτσεις paintball θα φέρω CHEESECAKE!!!
Τώρα το είδα το θρεντ. Είμαι μέσα. Όσο για τον αριθμό των ατόμων μην ανυσηχείτε. Θα πάω εγώ στη μία ομάδα και εσείς στην άλλη.
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι είναι άδικο.
Θέλετε και άλλα άτομα!! :lol: :lol: #-o
Θα το κανονίσω το paintball, αλλά να φτιάξει λίγο ο καιρός. Μην παίζουμε μέσα στις λάσπες. Οι σφαίρες είναι υδατοδιαλυτές και φεύγουν εύκολα από τα ρούχα, οι λάσπες όχι
ΥΓ. Εννοείται ότι ο όρος εξέδρα στο paintball δεν υπάρχει. Θα παίζουν και οι γυναίκες στις ομάδες κανονικά. Οι σφαίρες δεν πονάνε και θα αρέσει σε όλους/ες το παιχνίδι
Εντιτ. Φτάσαμε τους 6 για τη μπάλα. Με άλλον έναν, μπορώ να κλείσω αντίπαλη ομάδα για 7Χ7. Πείτε οι υπόλοιποι τι θέλετε… Πρέπει να πω και εγώ στα γηπεδάκια…
:yes: Man, I do love you!!! :lol: Και το cheesecake μου θα σας αρέσει, εγγυημένα!
Κλεισε! Ο Κοζης δε μπορει? Εχω μαθει οτι παιζει καλο τερμα…
Μεχρι τωρα:
karvou
tolkki
manos87
ChrisP
freedomofrock
DemonCleaner
Αλλος 1-2 και φυγαμε! Μιλαμε για Τριτη 4/12 για οποιον εχει απορια…
Ώρα και μέρος όμως?
Πήρα τηλέφωνο και λόγω ενός μπλεξίματος που έγινε, έχουν μόνο το 5Χ5 ελεύθερο για τις 10:30. Το έχουμε για 1,5 ώρα μεν (δηλαδή μέχρι τις 12), αλλά λόγω του τρένου, για να προλάβετε, μπορούμε να το λήξουμε πιο νωρίς.
Μας λείπουν 4 ακόμα. Δηλώστε συμμετοχή όσοι θέλετε (μη σας ανησυχεί αν νιώθετε ντεφορμέ η άμπαλοι, εγώ έρχομαι από τριπλή εξεταστική, διπλωματική εργασία, συνεχόμενα ξενύχτια και πολλές τοξίνες :p). Τους υπόλοιπους θα τους συμπληρώσουμε με δικούς μας γνωστούς. Γρήγορα πείτε!!!
Επομένως 10:30 στα γηπεδάκια της Ριζούπολης. Μπορούμε να μαζευτούμε πιο νωρίς, ώστε το καθιερωμένο καθισιό με κουβεντούλα που κάνουμε μετά τα ματς, να γίνει πριν τον αγώνα
Δεκα και μιση το πρωι ρε???
Ωχχ… με σκοτώνεις… Δε νομίζω ότι θα μπορέσω, γιατί δουλεύω το πρωι… Οπότε εμένα μη με μετρήσετε. ¶μα δεν πάω δουλειά όμως θα σας ενημερώσω.
το βράδυ ρε συ :bleh: Έχω να παίξω ποδόσφαιρο πρωί, από τη Γ΄Λυκείου :lol:
Το ξέρω ότι είναι αργά για αυτό, θα προσπαθήσω να είμαι αυτοκινούμενος για να μπορέσω να εξυπηρετήσω όσους μπορώ με το αυτοκίνητο πάντως… (αυτό πάει για τα Β.Π. κυρίως)
Edit: Ξέρει κανείς κανένα άλλο γηπεδάκι να πάρει να δει για πιο νωρίς? (γενικά να βολεύει κόσμο, αλλιώς ξέρω και εγώ γηπεδάκια δίπλα στο σταθμό Χαλάνδρι).
Βολεύει = κοντά σε σταθμό τρένου και όχι σε κάποιο από τα 2 άκρα της πράσινης γραμμής (Πειραιάς-Κηφισιά)
ΑΑ! οκ μεσα τότε. Απλώς θέλω οδηγίες γιατι εγκώ ντεν κσέρει πως πάει Ριζούπολη… Εκτός και αν το κρισπ έχει την καλοσύνη ωσαν συνΚυψελιώτης να με πάρει μαζί του για να μη χαθώ…:roll: :roll:
Οκ, αλλα κατα τις 23:30 θα την κανω γιατι εχω και ολοκληρο δρομολογιο μεχρι τον Αλιμο…:-s
Μπορεί να κανονιστεί κάποια συνάντηση στο σταθμό του Ηλεκτρικου “Περισσός” που είναι δίπλα στα γηπεδάκια (5 λεπτά με τα πόδια) και να έρθετε όλοι μαζί παρέα μέχρι εκεί (αν έχω αυτοκίνητο προφανώς δε θα μπορώ να σας συναντήσω εκεί, οπότε χρειάζεται να είναι εκεί κάποιος που θυμάται πώς πάνε…)