Τα μονα που ξερω κοντα σε σταθμους ειναι αυτο στο Θησειο στον πεζοδρομο αριστερα και αυτο στον Ταυρο, αλλα δεν εχω παιξει ποτε ουτε τηλεφωνα εχω.
Επισης αυτο που ειναι διπλα στο Χαλανδρι για ποιον ακριβως λογο δεν βολευει? Θελω να πω, ο Φριντομ π.χ. ετσι κι αλλιως θα ανεβει Συνταγμα οποτε παιρνει Μετρο απο κει. Σωστα?
Ο Πανελλήνιος έχει 2 γηπεδάκια, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Τώρα την ώρα που λέμε εμείς μάλλον θα είναι κενά. Για το θησείο νομίζω ότι είναι ελεύθερο το γήπεδο (όποιος θέλει παίζει) αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Εγώ έχω κλείσει 10:30 τη Τρίτη στη Ριζούπολη. Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο (που να βολεύει το κόσμο), ας το κλείσει και ας μου πει να το ακυρώσω (επειδή το 10:30 είναι λίγο αργά… για αυτό το λόγο). Αλλιώς θα πάμε κανονικά Ριζούπολη και θα παίξουμε.
Όσοι επιπλέον αλλάξουν διάθεση και θέλουν να έρθουν για μπάλα, είναι ελεύθεροι να το δηλώσουν. Τους υπόλοιπους για να συμπληρώσουμε, μιλάμε και φέρνουμε δικούς μας φίλους, εξω-ροκινγκούς
karvou
manos87
ChrisP
Tolkki
freedomofrock
Demon_Cleaner
ifrit (για να παίξεις εννοούσες ή στην εξέδρα?)
+red_pyramid (?)
+
Cozy (!!!)
+
ένας κοινός φιλος εμού και του Cozy σε περίπτωση που δε συμπληρώνουμε (έχει παίξει και παλιότερα σε αγώνες του φόρουμ μας)