Η μάχη των τιτάνων

Κάρβου θα παίξω. Σας πειράζει που δε κσέρω μπάλα; :stuck_out_tongue:

Οχι. Θα σε μαθουμε εμεις!

Εκλεισε. Τριτη 4/12, ωρα 10.30, Ριζουπολη, μητινγκ στον σταθμο του Περισσου…

1. karvou
  2. manos87
  3. ChrisP
  4. Tolkki
  5. freedomofrock
  6. Demon_Cleaner
  7. ifrit
  8. red_pyramid (?)
  9. Cozy
  10. φιλος καρβουκοζηδων

Πυραμιδα επιβεβαιωσε παραυτα! Θεμε κι εξεδρα α!

Eγώ θα έρθω κατευθείαν στα 5χ5, οπότε μη με περιμένετε Περισσό

Eχω προταση και για τις ομαδες. Αν θελετε τη δεχεστε…

Η μια ομαδα καρβουκοζηδες και φιλος και η αλλη Κυψελη Σιτυ (εγω, ifrit, demon cleaner). Και παιρνει απο αλλους δυο η καθε ομαδα…

Εγώ πάω με καρβουκόζηδες. Πιστεύω ότι αυτός ο εξωροκινγκός θα κάνει τη διαφορά, θα είναι το κρυφό μας χαρτί…
(αφού όλοι οι υπόλοιποι καιγόμαστε στο φλόρουμ, που χρόνος για γυμναστική!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Εγώ τελικά δεν θα μπορέσω,λόγω μιας υποχρέωσεις που προέκυψε.Συγνώμη,next time…

Ε, πφ, παλι 9 μειναμε…

1. karvou
  2. manos87
  3. ChrisP
  4. Tolkki
  5. freedomofrock
  6. Demon_Cleaner
  7. ifrit
  8. Cozy
  9. φιλος καρβουκοζηδων

Ελατε κοσμε δηλωστε συμμετοχη οποιος προλαβει για το μεγαλο ματς!

δεν έχω πρόβλημα με τις ομάδες.

Αν δε συμπληρώνουμε, θα βρούμε κάποιον εξωροκινγκό της τελευταίας στιγμής (σα τον Μπαμπαγκίντα ένα πράμα). Ας δηλώσει όμως κάποιος συμμετοχή. Μην ανησυχείτε αν νιώθετε ντε-φορμέ. Και εμείς ντε-φορμέ είμαστε…

Όποιοι παίξουν ή έρθουν εξέδρα έχουν δώρο 10 σπαμς! :stuck_out_tongue: Ρε Powera που είσαι? Ironboy?

Karvouνάκι, η Ριζούπολη μου πέφτει κομματάκι μακριά (μένω Πετρούπολη…:frowning: ) και δεν θα προλαβαίνω τα τρένα και τα αερόπλανα…θα προσπαθήσω πολύ, μα πάρα πολύ να παραδώσω το πολύτιμο φορτίο μου…Διαφορετικά θα σας χρωστάω τα κουλουράκια την επόμενη φορά…

Ελπίζω να μην με μισήσετε πολύ…

Αντε, καιρο εχω να παιξω μπαλα…

Ο νταρκ εχει διαβασμα, δεν μπορει το κωλοπαιδι…

Ακυρος εγω γμτ…

Παιχτηκε μαλακια με τη σχολη και πρεπει να ετοιμασω εργασια για τεταρτη #-o

Σορρυ παιδες…:frowning:

Τουλαχιστον τωρα θα ειστε ισοι:p

Φέρτε φίλους σας που παίζουν μπάλα (εκτός αν θέλετε να πω σε δικούς μου, αλλά να μην έχω φέρει εγώ όλο τον κόσμο). Όποιος θέλει, ας φέρει κάποιον δικό του…

Θα πω εγώ σε ένα δικό μου, αλλά δεν ξέρω καθόλου αν αθα μπορεί. Το μεσημέρι θα ενημερώσω αν θα έρθει.

Ωπα, υπαρχει μια περιπτωση να ακυρωθει η υποχρεωση που ειχα για αυριο και να μπορεσω να ερθω εγω!8O Ομως θα ξερω αυριο το μεσημερι να σας πω… Οποτε Καρβου, κανε τα κουμαντα σου να παιξετε σιγουρα και αν τυχον μπορεσω και δεν εχετε βρει καποιον να συμπληρωσετε θα ερθω. Παντως μην σας δεσμευσω εγω.:wink:

Έχω ξυπνήσει και έχω δέκατα. Αν και το βράδυ δεν είμαι 100%, δε θα παίξω κανονικά (ίσως λίγο για το καλό και θα κάτσω εξέδρα στο υπόλοιπο αν είναι). Αν δεν είμαι για να παίξω κανονικά, θα φέρω αντικαταστάτη μου πάντως.

Όποιος θέλει να έρθει για μπάλα, είναι ελεύθερος να έρθει. Έτσι κι αλλιώς, τα 10 άτομα, ακόμα και αν συμπληρώσουμε είναι λίγα, αφού οι περισσότεροι θα έχουν πεθάνει από την κούραση στα μισά του αγώνα…

(Πάω να προσευχηθώ για να είμαι καλά το βράδυ :stuck_out_tongue: )

Βασικά, για πείτε τι ώρα θέλετε να μαζευτούμε? Μετά τον αγώνα θα πρέπει οι των συγκοινωνιών να προλάβουν τρένο, οπότε δε θα τα πούμε και καθόλου. Θέλετε να πάμε στα γηπεδάκια, καμιά ώρα πιο πριν για να κάτσουμε και να κάνουμε το καθιερωμένο μίτινγκ που γίνεται σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου?

Τελικα ακυρο για μενα παιδια. Ακομα και αν ακυρωθει αυτο που ειχα να κανω μολις συνειδητοποιησα πως το βραδι παιζει η Σελτικ με τη Μιλαν στην Ιταλια την προκριση της για την επομενη φαση του Champions League οποτε αν προλαβω θελω να κατσω να το δω οπωσδηποτε. Καλα να περασετε παντως!:slight_smile:
Παμε ρε Κελτες!!!:metal:

ΥΓ. Περαστικουλια Καρβουνακι!:smiley:

Εμένα ο φίλος μου δεν μπορεί. Όσο για την ώρα εγώ πσίνωμε να πάμε καμια ώρα πριν, όπως λέει και ο karvou.

Karvouνακι, περαστικά!!! :slight_smile: (μην θίγετε τα πνευματικά μου δικαιώματα, σας παρακαλώ, δικό μου κοπιράιτ είναι αυτό,α). Σε ματιάξανε οι αντίπαλοι και οι μεγαλοπαράγοντες [-X (κακούργοι, θα το γλωσσοφάτε το παιδί, ουστ! :lightsabre: ) ελπίζω να γίνεις γρήγορα καλά…

[Αν κάτσεις τελικά εξέδρα θέλεις να σου δανείσω pom-pon μου; :lol: :lol: :lol: ]

Τελικά πείτε τι θα κάνουμε. αναμένω.