Η μάχη των τιτάνων

Δε βλέπω κοινό για να μαζευτούμε πιο νωρίς (άσε που ούτε εγώ θα μπορέσω να είμαι πιο νωρίς μάλλον :p). Οπότε 22:20 να είστε εκεί όσοι παίζετε μπάλα για να ξεκινήσουμε αμέσως μόλις το αδειάσουν το γήπεδο.

Τα λέμε εκεί!

(RoPe, δε θέλω αυτά τα πατσαβούρια στα χέρια μου, εγώ είμαι true και δε τα δέχομαι αυτά :p)

Θα παιξεις τελικα?

έχω φέρει αντικαταστάτη μου για καλό και για κακό. Ίσως παίξω για λίγο στην άμυνα στο χαλαρά… :frowning:

Παιξε ρε! Η μπαλα με πυρετο ειναι 10 φορες καλυτερη… :stuck_out_tongue:

Nταξ μολις με πηρεο Καρβου και με ξυπνησε.Αυτα παιθαινει οποιος δεν κοιμαται…:frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Τολκι εχασες! Ομορφο ανοιχτο παιχνιδι, κερδισε το ποδοσφαιρο! Οι (μηδεν) θεατες πρεπει να εφυγαν καταευχαριστημενοι απο το πλουσιο θεαμα…

Τοσο βαρετα παιζατε?:-s

+1 !

Θέαμα και πολλά γκολ παρά την καταρρακτώδη (λέμε τώρα) βροχή! 8)

37 και 7

38 και 8

Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρρρροοοοοοοο

Τις επόμενες μέρες, με βλέπω να σπαμάρω τρελά στο φόρουμ. Με τον πυρετό που θα έχω, όλη μέρα on line θα είμαι!!!:lol:

Λεπόν μου έχει έρθει απίστευτος συνειρμός, αλλά βαριέμαι να βρω το θρεντ με τους σωσίες.

i-frit

sergio koke

Ω ρε φίλε ΝΑΙ. Μοιάζουμε :expressionless:
Είμαι ένα σκουλήκι :expressionless:
Εκτός αν εννοείς πως μοιάζουμε στις δυνατότητες.

Γίνε ¶ρης για να γουστάρεις. Είναι στο DNA σου

Όχι. Έρχεται η απάντηση απ’ το σόφικαπα. Θα δεις.

Τς τς… τι mod είσαι… δίνεις το κακό παράδειγμα…:stuck_out_tongue:

1ον: ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ στον τολκι που κοιμηθηκε. Ο μάνος είχε πσιθεί για man to man.
2ον: Ο ιφριτ δεν συγκρίνεται με τον κοκκε. Μόνο με Κακα (και σε εμφάνιση αλλά και στις δυνατότητες) #-o

1.Ζητω ταπεινα συγγνωμη αλλα το φταιξιμο ειναι του Καρβου που αργησε να με παρει :lol: :lol: :lol: .Ο μανος δε μπορει να με παιξει man to man γιατι απλα δεν υπαρχει :smiley:

2.Ο ιφριτ θα παρει του χρονου την χαρτινη μπαλα οτι και να λετε

Ε, σιγά, αμα είχε πρόβλημα, θα σε παίζαμε όλοι men to man. :lol: :lol:

Δεν το ενοω ετσι.Ο μανος ειναι μποτ.Δεν υπαρχει πως το λενε.Χι νταζ νατ εξιστ

Πριν πάω στο 5χ5 είχα πει, “Ο Τόλκης δε θα ακουμπήσει την μπάλα”

Τελικά αποδείχθηκα σωστός…

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Δωσε τωρα κανα αποτελεσμα για το στοιχημα να βγαλουμε φραγκα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: