εμενα ο γιος μου ο μεγαλος επαθε μια ωραιοτατη κνιδωση το σαββατο λογω ιωσεως.
καθε ιωση για τους παιδιατρους αντιμετωπιζεται ως covid που σημαινει κατσε στα αυγα σου καμια βδομαδα. οκ απο το Σαββατο περασαν 4-5 μερες, και δεν συντρεχει κατι. επομενως ισως και να μπορω αλλα ισως και οχι. τελικα αποφασιστηκε η τοποθεσια και η ωρα?
Περαστικά του Σταμ!
Βραδάκι θα τα βάλουμε κάτω, πόσοι ήμαστε κ πόσους έξτρα έχουμε να δούμε αν μας παίρνει για 7χ7 αλλιώς 6χ6-5χ5… Κυριακή σίγουρα, απογευματάκι μετά τις 6 λογικά, προς χαλάνδρι κ περίχωρα
Ενας τιτάνας λάκισε. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να βρεθώ, θεωρώ απίθανο να μην μπλέξω με τη δουλειά αυτό το ΣΚ. Δεν είναι 100% ακόμη, αλλά προτιμώ να πω “όχι” και να εμφανιστώ φάντης μπαστούνι αν τα καταφέρω, παρά να σας κρεμάσω.
Όταν το έχεις εντάξει στο πρόγραμμά σου, μια χαρά μπορείς. Από αυτούς που παίζω Τετάρτες, ορισμένοι παίζουν επί πάνω από 20 χρόνια κάθε Τετάρτη στις 8 η ώρα, δε χωράνε ούτε παντόφλες ούτε τίποτα σε αυτά, είναι ιερά . Το δύσκολο είναι να βρεις αφοσιωμένους παίχτες που κατά 70-80% θα σου έρχονται κάθε φορά. Αν τους βρεις, είσαι κομπλέ.
Στα δικά μας τώρα, λέτε θα είναι ανοιχτά τα γηπεδάκια μέχρι την Κυριακή ή θα μας έχει κλείσει ο Covid-19; Ο οποίος, πολύ λογικά, είναι μια βάσιμη ανησυχία και για μένα και για όλους μας, πιστεύω…
To αφηνουμε αν θελετε παιδες, ειναι οντως ενα ρισκο για οσους εχουν κ μεγαλυτερους κοντα, γονεις κτλ… εγω δεν εχω θεμα, παιζω αλλα αν εχετε αμφιβολια ή δε ψηνει εστω κ ενας οκ no big deal, το θεμα ειναι να παμε ανετοι να περασουμε κ καλα…
Δεν με θέλει ρε γμτ, πόσα χρόνια έχω να παίξω μπαλίτσα και το περίμενα πως και πως. Συμφωνώ όμως πως το λογικό και το σωστό είναι να το μεταθέσουμε για πιο μετά (πότε θα είναι αυτό είναι μια άλλη υπόθεση). Μένω και με γονείς δλδ, δεν αξίζει το ρίσκο παρά την όρεξη που έχω
Θα ζητήσω πάλι συγγνώμη για την ακύρωση από μέρους μου, αλλά συμφωνώ με τον Παντελή.
Παίζω μπάλα κάθε Σάββατο σε -ας πούμε “ανεξάρτητο”- πρωτάθλημα από τις αρχές του 2000. Θα έλεγα “σχεδόν 20” χρόνια αν δεν είχα χάσει μία διετία λόγω σπασμένου δαχτύλου (εις διπλούν) και έναν ακόμη χρόνο επειδή έφυγα στο εξωτερικό. Και από πέρυσι, στα 45+, ξανά στον χαβαλέ. Δεν έχει σημασία αν είσαι καλός ή κακός, εκτός αν τη δεις πρωταθλητής… Σημασία έχει να υπάρχει όρεξη, μεράκι και καλή παρέα.
Εννοείται ότι αύριο θα πάω για μπάλα -εκτός αν ο καιρός αποφασίσει διαφορετικα- κι εννοείται ότι αν μπορούσα να έρθω την Κυριακή, δεν θα με σταματούσε κανένας κόβιντ Θα τα πούμε την επόμενη φορά παίδες…