1.92 έχω πει, ο ένας πόντος δεν είναι βέβαια και τόσο σημαντικός εδώ
Ετσι ελεγε κι ο βλακας ο Ποποβιτς το 2013…
Once you see it...
..it cannot be unseen
λίγο
Πο ρε φίλε, τα καλύτερα έχασα γμτ
.
.
.
.
.
Ή μήπως 10 σχεδόν μέρες μετά την Τιτανομαχία, η φωτό υπονοεί συν τοις άλλοις ότι υπάρχει μια άσβεστη δίψα για ρεβάνς;!
Εγώ προσωπικά έχω κορακιάσει για ρεβάνς, δεν διψάω απλά, μόνο που αν μπορώ θα είναι από Μάρτιο (εκτός αν λέμε μεσοβδόμαδα).
Mάρτιο ναι, δεν προλαβαίνουμε για τώρα άμεσα υποθέτω ούτως ή άλλως, το επόμενο σκ θα παίζω 24x2 Elden Ring, προγραμματίζω από τώρα φαγητά διημέρου που θα μπορώ να ρουφάω με καλαμάκι μόνο
Το γόνατο είναι μια χαρά, είμαι έτοιμος για δεύτερο γύρο. Εκτός αν τσακιστω ξανά ως τότε χαχαχα. Αυτή τη φορά θα παίξω σοβαρά κιόλας, όχι σαν τις προάλλες.
Κυριακή 5 Μαρτίου, μαζεύουμε συμμετοχές??
5 Μαρτίου είναι Σάββατο. 7 Μαρτίου είναι Καθαρή Δευτέρα. Καμμένο χαρτί ρε το τριήμερο, δεν υπάρχει περίπτωση.
Η Microsoft φταίει που βάζει πρώτη μέρα τη βδομάδας Κυριακή Πάμε ρε, ούτως ή άλλως και εμείς αετό πετάμε
Εγω ειμαι οφ με τραυματισμο στον γονατο. Δεν θα παιξω ουτε το Σαββατο στο “κανονικο” παιχνιδι μου, χανω ματς λογω τραυματισμου για πρωτη φορα επειτα απο 6-7 χρονια.
Το πλησιεστερο που μπορω να σας δω ειναι το Ιατρικο στο Μαρουσι, για τπτ εξετασεις. Λογικα δεν ειναι κατι σοβαρο (φαινοταν πολυ σοβαρο το προηγουμενο Σαββατο), αλλα πρεπει να το δω.
Πάμε για το μεθεπόμενο σκ αν είναι γτ θα λείπω και εγώ τριήμερο, θα βολέψει τους περισσοτέρους υποθέτω -και να το προσπαθήσουμε για 7χ7 τώρα-
Πείτε για Σ/Κ 12/13 του μήνα.
Εγώ Σάββατα δεν μπορώ.
Εγώ για 12/13 δεν έχω κανένα θέμα αλλά ας πούμε Κυριακή, αν μπορείς. Ίσως να ψηθεί και κανάς φίλος μου αν δούμε πως ενδιαφέρεται κόσμος.
Ναι από μένα.