Η μάχη των τιτάνων

1.92 έχω πει, ο ένας πόντος δεν είναι βέβαια και τόσο σημαντικός εδώ :stuck_out_tongue:

Ετσι ελεγε κι ο βλακας ο Ποποβιτς το 2013…

Once you see it...

εικόνα_2022-02-08_000545

..it cannot be unseen

εικόνα_2022-02-08_000649
λίγο

4 Likes

Μπα… τα εχουν πει αλλοι στο παρελθον:

s-l400

1 Like

EDIT: τα σουβλακια εχουν ηδη φαγωθει…

7 Likes

Η πράσινη εζα

6 Likes

Πο ρε φίλε, τα καλύτερα έχασα γμτ
.
.
.
.
.

Ή μήπως 10 σχεδόν μέρες μετά την Τιτανομαχία, η φωτό υπονοεί συν τοις άλλοις ότι υπάρχει μια άσβεστη δίψα για ρεβάνς;! :stuck_out_tongue: :sunglasses:

1 Like

Εγώ προσωπικά έχω κορακιάσει για ρεβάνς, δεν διψάω απλά, μόνο που αν μπορώ θα είναι από Μάρτιο (εκτός αν λέμε μεσοβδόμαδα).

1 Like

Mάρτιο ναι, δεν προλαβαίνουμε για τώρα άμεσα υποθέτω ούτως ή άλλως, το επόμενο σκ θα παίζω 24x2 Elden Ring, προγραμματίζω από τώρα φαγητά διημέρου που θα μπορώ να ρουφάω με καλαμάκι μόνο :stuck_out_tongue:

3 Likes

Το γόνατο είναι μια χαρά, είμαι έτοιμος για δεύτερο γύρο. Εκτός αν τσακιστω ξανά ως τότε χαχαχα. Αυτή τη φορά θα παίξω σοβαρά κιόλας, όχι σαν τις προάλλες.

1 Like

Κυριακή 5 Μαρτίου, μαζεύουμε συμμετοχές??

5 Μαρτίου είναι Σάββατο. 7 Μαρτίου είναι Καθαρή Δευτέρα. Καμμένο χαρτί ρε το τριήμερο, δεν υπάρχει περίπτωση.

Η Microsoft φταίει που βάζει πρώτη μέρα τη βδομάδας Κυριακή :stuck_out_tongue: Πάμε ρε, ούτως ή άλλως και εμείς αετό πετάμε :stuck_out_tongue:

1 Like

Μεχρι και εγω μπορει να λειπω :joy:

…ασε που πηγα σημερα

4 Likes

Εγω ειμαι οφ με τραυματισμο στον γονατο. Δεν θα παιξω ουτε το Σαββατο στο “κανονικο” παιχνιδι μου, χανω ματς λογω τραυματισμου για πρωτη φορα επειτα απο 6-7 χρονια.

Το πλησιεστερο που μπορω να σας δω ειναι το Ιατρικο στο Μαρουσι, για τπτ εξετασεις. Λογικα δεν ειναι κατι σοβαρο (φαινοταν πολυ σοβαρο το προηγουμενο Σαββατο), αλλα πρεπει να το δω.

2 Likes

Πάμε για το μεθεπόμενο σκ αν είναι γτ θα λείπω και εγώ τριήμερο, θα βολέψει τους περισσοτέρους υποθέτω -και να το προσπαθήσουμε για 7χ7 τώρα-

Πείτε για Σ/Κ 12/13 του μήνα.

Εγώ Σάββατα δεν μπορώ.

Εγώ για 12/13 δεν έχω κανένα θέμα αλλά ας πούμε Κυριακή, αν μπορείς. Ίσως να ψηθεί και κανάς φίλος μου αν δούμε πως ενδιαφέρεται κόσμος.

Ναι από μένα.

1 Like