Nαι και εγώ και το κρου μου μου αν χρειαστει, παμε για 7x7
Κυριακή 13/04:
Martian
ChrisP
Lupin
Pantelis79
Μπορω. Αν χρειαστει, βρισκω και κοσμο. Ας πουμε για 7x7 και βλεπουμε.
Κυριακή 13/04:
Martian
ChrisP
Lupin
Pantelis79
dude
o @original1924 για άλλη μια φορά γαμιέται
πάμε λίγο και οι υπόλοιποι, να δούμε πόσοι βγαίνουν ώστε να συμπληρώσουμε με φίλους κτλ
Ρε παικταραδες μου (@martian και @Lupin), sorry για το σφηνοπουτσικο πέταγμα, απλά για τον ψυχαναγκασμό, μήπως εννοείτε 13/03;
Σιγουρα παντως δεν εννοουν 13 Απριλιου, γιατι αυτο πεφτει Τεταρτη.
Εγω και παλι μπερδευτηκα παντως, μηπως κι εσυ και οι αλλοι εννοειτε 03/13??
Έλα για να μάθεις
Κυριακή 13/04:
Martian
ChrisP
Lupin
Pantelis79
dude
nnnkkk
χωρις να θελω να χαλασω το μομεντουμ… 17-28 θαμαι Αθηνα οποτε απαιτω να παιχτει και αλλη μπαλα.
Πάμε λέσια, δηλώστε!
Καλα νεα: ο γιατρος δεν ειδε προβλημα στο γονατο.
Κακα νεα: θα το ξεκουρασω για 15 μερες κι αν δεν βελτιωθει, παω για μαγνητικη.
Παει η μπαλιτσα και το τρεξιματακι δυστυχως, τουλαχιστον ως το τελος του μηνα.
Εγω δε συμμετεχω πολυ στην κουβεντα γιατι εχω μια πουστικη ενοχληση στον κοιλιακο. Αν μου εχει περασει, θα ειμαι μεσα.
Θενκς, αλλα 1) στις 20 δεν θα ρισκαρω να παιξω και 2) στις 27 θα παιζει τριημερο οποτε ισως λειπουν αρκετοι, μαζι τους κι εγω.
Μην μπαινετε στον κοπο να αλλαζετε πλανα για εμενα, αλλα αλλαξτε αν βγαινουν τα νουμερα ευκολοτερα.
Δεν πειράζει joh, περαστικά και θα κανονίσουμε ξανά
Ας το κάνουμε στις 20 να έχουμε και τουλάχιστον τον Jason μαζί μας + ο Παντελής να είναι 100% καλά… εικάζω ότι και @dude δεν έχει θέμα, ας μας πουν και @ChrisP + @martian.
Kυριακή 20/03
Martian
Chrisp
Dude
Lupin
Pantelis79
nnnkkk
Giasonas
και δηλώστε όσοι θέλετε ακόμα, νομίζω αν φέρει ο Παντελής τους φίλους του και εγώ δικούς μου θα μας παίρνει και το μεγάλο στου Λάκη, αλλά πάνω από όλα και πρωτίστως, να συμπληρώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε από εδώ
Είμαι οκ με 20.
Το θέμα είναι ο Γιάσονας θα είναι αθηνα 17-28/3 ή 17-28/4 και τον μπερδεψατε με τις ημερομηνίες σας;
μαρτης, γδαρτης, παλουκοκαφτης
Fixed
Είμαι απολύτως οκ και για τις 20.
Εγώ είμαι standby εκείνο το σ/κ, οπότε υπάρχει η πιθανότητα να μου έχει ήδη σκάσει κάνα emergency και να μην μπορέσω να έρθω, ή, ακόμα χειρότερα, να με πάρουν τηλέφωνο όσο παίζουμε. Μέσα και βλέπουμε.