Η μάχη των τιτάνων

παιδάκια πάμε λίγο, Κυριακή έχουμε ματσάκι

@Lupin
@martian
@ChrisP
@dude
@pantelis79
@nnnkkk
@Giasonas

7 so far, πλην έξτρα φίλων
Kανένας επιπλέον φορουμικός?

@pantelis79 ρώτα το crew σου από τώρα σιγά σιγά αν είναι οκ για Κυριακή, να δω και εγώ τους δικούς μου γιατί νομίζω έχει ημιμαραθώνιο εκείνη τη μέρα και πχ ο ένας φίλος μου ο Γιώργος -πορτοκαλί φανέλα ΟΦΗ :stuck_out_tongue: - έχω την εντύπωση ότι δεν θα μπορεί γιατί θα πάει να τρέξει…

και γενικά παίδες, όποιος έχει φίλο που ψήνει, ας κάνει μια ψακτική ώστε πχ Τετάρτη ή Πέμπτη να κάνουμε έναν απολογισμό να δούμε σε τι γήπεδο θα πάμε

3 Likes

Λέμε για Μαρούσι πάλι, έτσι; Δεν έχω κανένα θέμα, να ξέρω τι να πω στους φίλους.

Κι εγώ δεν έχω θέμα γενικά, αλλά να πάμε μήπως πιο νότια μην το δαγκώσουμε πάλι?

Αν ειναι για 7χ7 ΟΚ, αλλά αν τελικά μαζευτούμε 12, θυμάμαι τα μικρά του Καραπιάλη ήταν ιδανικά σε μέγεθος για 6χ6 (και είναι δίπλα και σε Μετρό).

Εκτός αν δεν υπάρχουν πια, ή είναι σε άθλια κατάσταση, οι εν ενεργεία θα τα ξέρετε καλύτερα αυτά.

για 12 ή 10, anyway μικρό γήπεδο, εγώ στηρίζω το προηγούμενο που παίξαμε, αυτό με τα μικρά τέρματα :stuck_out_tongue: στο Μαρούσι, ήταν αρκετά τίμιο… για μεγάλο μάλλον Λάκη εκεί παραδίπλα ή se7en

Του Καραπιάλη γενικά θυμάμαι από την τελευταία φορά που έπαιξα, αρκετά χρόνια πριν, ότι με τον τάπητα δεν έχει ασχοληθεί ποτέ από την εποχή που τον πρώτο-έβαλε και ίσως να ενοχλήσει κάποιες μέσες σαν πχ την δική μου και οποιονδήποτε άνω των 35 :stuck_out_tongue:

Νότια τώρα δεν ξέρω γήπεδα προσωπικά, μιας και κατά βάση έπαιζα πάντα βόρεια ή Πειραιά/Νίκαια/Κορυδαλλό (που δεν το συστήνω)
Αν ξέρει κανείς κάποιο άλλο που να αξίζει, ας πει…
(έπαιξα πρόσφατα σε κάτι γήπεδα στην Βούλα χαμηλά, σε ένα tennis club μέσα, τρομερή κατάσταση -Βούλα γαρ :stuck_out_tongue: - αλλά νομίζω στου διαόλου το κέρατο για τους περισσότερους)

Φωτορεπορταζ παρακαλω οταν τελειωσετε.

1 Like

Καλά, κάτσε να αρχίσουμε πρώτα :stuck_out_tongue:

1 Like

Έλα να μαζευόμαστε, θα χάσουμε που θα χάσουμε την Τοτεναμαρα, ας παίξουμε ωραία μπαλίτσα

Εγώ έχω δύο φίλους (ο ένας θα πει και σε έναν δικό του) με ερωτηματικό και περιμένω μέχρι Τετάρτη confirm. Ελπίζω να μην πιστολιάσουν εν τέλει, θα δείξει.

1 Like

Θα βρω κι εγώ παίχτες αν χρειαστεί. Ας επιβεβαιώσουμε οι εδώ και προχωράμε. Είμαστε 7 αν δεν κάνω λάθος, έτσι;

ειναι πολυ πιθανο να μη μπορω κυριακη τελικα εγω :expressionless:

σαββατο μηπως ή εχει ο κοσμος να παει για κλαμπιν;

Σκωτσέζικο ντουζ

2 Likes

Σάββατο παίζουμε αλλού λέμε :stuck_out_tongue:

1 Like

Μόλις καβάτζωσα τον ένα φίλο μου κ γω και περιμένω νέα από τον άλλο τον μαραθωνομάχο, πάντως είμαι +1 σίγουρα

λοιπον, οσο πιο αργα το σπρωξουμε, τοσες περισσοτερες πιθανοτητες εχω να παιξω την Κυριακη

τί ώρα θα σε βόλευε? Για να το δούμε αν είναι, πόσο μας παίρνει όλους χρονικά
(τσουτσέκι)

αν πχ παιζαμε μετα τις 7 νομιζω θα ημουν σουπερ

Ας πούνε κυρίως οι έχοντες οικογενειακές υποχρεώσεις ή όσοι είναι μακρυά από τα σπίτια τους το γήπεδο τι προτιμούν, εγώ και στις 6 και στις 7 και στις 8 παίζω, δεν έχω θέμα

Και εγω ΟΚ με αυτές τις ώρες.

Και εγώ.