Η μάχη των τιτάνων

Ωραία, θα βολέψει και @dude το 8 πχ γιατί τότε περίπου τελειώνει στο stand by του… @nnnkkk κ @martian που είστε οι πιο μακρινοί, σας βολεύει γύρω στις 8;
(Btw εννοείται βοηθάω με αμάξι όποιον θέλει να πάρει μετρό)

Δεν τελειώνει τότε, μέχρι 23:59 είμαι :P.
Απλά σε περίπτωση που δε με έχουν πάρει ήδη τηλέφωνο, ε, όσο πάμε προς τις 12, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να με πάρουν.

1 Like

Κανένα πρόβλημα από εδώ.

1 Like

Μια χαρά, θα δω το πρώτο ημίχρονο Τοτεναμαρα και θα έρθω

1 Like

άντε Ιάσωνα, αλλάζουμε μέρες, αλλάζουμε ώρες, όλα για πάρτη σου, κανόνισε να ακυρώσεις τελευταία στιγμή, θα σε ψάξουμε :stuck_out_tongue:

Ωραία, μιλάμε για 20.00 λοιπόν Κυριακή
Δείτε/σιγουρέψτε φίλους κτλ μέχρι αύριο μεθαύριο όπως είπαμε και κάνουμε τότε την σούμα μας

1 Like

Φέρνω και 2 φίλους εγώ. Με τον +1 από Lupin πάμε στα 10 άτομα. Υποθέτω βασιζόμαστε και στο γκανγκ του Παντελή και πάμε για 7Χ7;

Καθήστε και θα δούμε, εγώ έχω θεματάκι με τον κοιλιακό όπως σας είπα…

@pantelis79 τί λέει, πως πάει ο κοιλιακός?

Σιξ Πακ

7 Likes

Πιστεύω θα τα καταφέρω.

Είμαστε στα 10 άτομα ως τώρα;

Εγώ έχω ένα ξεγυρισμένο κρυολόγημα, έκανα rapid και είναι αρνητικό αλλά λέω να μη το ρισκάρω. Θα κάνω κι αύριο ένα και θα ενημερώσω, αλλά νομίζω είναι καλύτερα να μην υπολογίζομαι στους σίγουρους

9 χωρίς τον @nnnkkk πες.

Πάντα το 10 το καλό είμαι ρε πστ

1 Like

Αν τελικα δεν πας, θα εισαι το 0 :stuck_out_tongue:

2 Likes

εχουμε ξεκαθαρισει σε ποιο γηπεδο; (για να κανονισω τα λοτζιστικς μου)

ποια logistics, εδώ ακόμα ψάχνουμε άτομα :stuck_out_tongue:

10 με nnnkkk
9 χωρίς nnnkkk

Μένει μόνο ο @pantelis79 να μας πει πόσα άτομα μπορεί να φέρει και κλείνουμε αναλόγως

Θέλουμε +5 στη καλύτερη για 7άρι, αλλιώς +3 και πάμε στο γήπεδο που παίξαμε την περασμένη φορά

Δυσκολα μου βαζετε :stuck_out_tongue:

Και 5Χ5 μια χαρά θα βγει στο γηπεδάκι που παίξαμε πάντως. Οκ, 6Χ6 γαμώ και χωράμε τζαστ, αλλα στην χειρότερη και με 10 παίκτες γίνεται η δουλειά, θαρρώ.

καλά ναι και με 5χ5 μια χαρά είμαστε, λέω για +3 ή +5 για το ιδανικότερο

1 Like

Μιλαμε για 8 η’ γινεται και νωριτερα;
@Giasonas εσενα κοιταω