νωριτερα δε μπορω
alo παιδάκια, τί κάνουμε σε τι φάση είμαστε?
Ακόμα σε αναζήτηση
1 παίχτης λείπει;
Ιδανικά 3. Δε βγαίνει 5-5 ρε.
Άλλος ένας από εδώ. Έχω βάλει λυτούς και δεμένους, περιμένω μήπως ψαρέψει και κανας φίλος μου κάποιον ακόμα.
Το γεγονός ότι κοιτάω έξω και βλέπω ΧΙΟΝΙΑ (γαμωτοσταυρο, κατέβηκα να δω λίγο ήλιο) δε μας πτοεί;
Ε, μας πτοει ρε.
Με πτοει κι αυτο εμενα .
Εχω βρει κι αλλο ενα ατομο, αλλα φοβαμαι οτι δεν ειναι και τοσο καλη ιδεα το να παμε τελικα. Ο καιρος ειναι πολυ ασχημος. @Giasonas θα εισαι εδω και το επομενο ΣΚ, αν θυμαμαι σωστα;
κανονίζουμε άλλη φορά ναι, να ήμαστε όλοι σε καλή κατάσταση, να είναι και ο καιρός με το μέρος μας, δεν χρειάζεται να πιεστούμε… έπαιξα και χτες το βράδυ με actual χιόνι να πέφτει στη Πεντέλη, οκ ναι δεν είναι τα χάλια του Γενάρη, παίζεται μπάλα, αλλά δεν είναι και οι ιδανικές συνθήκες τώρα για να σαχλαμαρίσουμε-πούμε και καμιά μαλακία-να το ευχαριστηθούμε anyway…
Το βλέπουμε για την άλλη εβδομάδα -αν και λόγω τριημέρου δεν ξέρω αν και ποιοι θα μπορούν
Εδώ θαμαι - ναι
Αν βγει, βγει - αν δε βγει, δε βγήκε!
Καλώς εχόντων -γιατί τα έχουμε δει όλα φέτος- θα είμαι για ψάρεμα το 3ήμερο.
Να ξέρετε πάντως ότι ήμουν έτοιμος μέχρι τελευταία στιγμή, έκανα ολόκληρη ανασκαφή στο παλιό σπίτι για να βρω τα παπούτσια.
επειδή το κάψαμε το τριήμερο τελικά, για την άλλη Κυριακή ψήνεστε να οργανωθούμε λιγάκι για Τιτανομαχία?
Εγώ εξακολουθώ να είμαι με κόβιντ από Τετάρτη (μόλις ξαναέκανα τεστ) άρα μάλλον δεν μπορώ. Αφήνω μόνο μια μικρή πιθανότητα, μα σίγουρα μην με υπολογίσετε.
Κυριακή 15 Μαίου, για να μαζεύομαστε να τα λύσουμε όλα
nnnkkk
Το ακούω.
Ακούστε το και οι άλλοι, για πάμε λίγο
@dude
@martian
@ChrisP
Και οι λοιποί, δηλώστε προθέσεις + ρωτάμε και για φίλους κλασσικά
αναλόγως και της τοποθεσίας, ενδέχεται να σύρω το κουφάρι μου
Τι περιοχή είσαι @kbil ?
Γιατί προφανώς αν μαζευτούμε, θα βρούμε και μια τοποθεσία που θα βολέψει όλους, εναλλακτικά θα μαζέψω και γώ με το αμάξι ή όποιος άλλος θέλει/μπορεί, όποιον είναι μακρυά και ζορίζεται…
Προς χαλάνδρι πλευρά πάντως είναι η αρχική εκτίμηση για γήπεδο
Προτείνω 20 λεπτά πριν το ματς να στήσουμε μια χύτρα για να χωρίσουμε τις ομάδες, ή εναλλακτικά Λιβερπουλιανς/ρομαντικοί εναντίον FFP enthusiasts
εδιτ: ελάτε νότια που έχουμε ήλιο
Μέσα. Αν χρειαστεί, πιθανότατα να βρω και έξτρα άτομα