Η μάχη των τιτάνων

Είπαμε έρχομαι, αλλά με αμφιβόλου βαρύτητας φανέλα.

1 Like

βόρεια με βολεύει, αλλά κανονίστε ό,τι θέλετε ελεύθερα και βλέπουμε

1 Like

Έχω Ρεάλ να σου φέρω :stuck_out_tongue:

1 Like

Δε θα μπορω να πάρω τα πόδια μου :exclamation:

4 Likes

Φερνω κουταλα για ανακατεμα.

Σου απαντησα, φτερο στον ανεμο εισαι.

Θα σε κραταμε, ελα.

Στα σοβαρα: δεν νομιζω οτι θα ειμαι σε θεση, αλλα θα το δω. Δεν με υπολογιζετε, ελπιζω να κανω την εκπληξη.

1 Like

Πετάω για Κολωνία να δω Τουλ εκείνη την ημέρα. Αν δεν μαζευτείτε και αλλάξει η ημερομηνία θέλω να τα καταφέρω.

1 Like

Μην ανησυχείς, θα ξανακανονισουμε σύντομα, γιατί θα κερδίσει χαλαρά η ομάδα που θα είμαι τώρα που έχω ξεκινήσει τρέξιμο και θα έχει full trash talking και σπόντες μετά

1 Like

Δεν μπορώ, κάνω hosting στο πρώτο μου BBQ ever.

2 Likes

Ρωτάτε από αύριο guys τους εξτρα φίλους σας (θα ρωτησω και γω τους 2 δικούς μου), να επιβεβαιώνουμε συμμετοχές και οι φορουμικοι σιγά σιγά, να το κλείσουμε μεσοβδόμαδα

Πάμε δυνατά να μαζευόμαστε, κόψαμε το πρωτάθλημα απο Liverpool, νίκη την Πέμπτη με την Arsenal, νίκη την Κυριακή με την Burnley, μόλις είδα και το Dodgeball, είμαι φουλ στην αδρεναλίνη από τώρα

2 Likes

btw επίσης, +1 από εμένα, περιμένω απάντηση μέσα στη μέρα από τον 2ο

Άρα έχουμε

@nnnkkk
@pantelis79
@kbil
@martian
@ChrisP
@Lupin + φίλος

Είμαστε 7, μπορεί 8, συν αν φέρει ο @martian κάποιον γνωστό του

1 Like

κομπλέ, υποθέτω και @pantelis79 ίσως φέρει κόσμο, άντε μπας και πάμε στο μεγάλο αυτή τη φορά…

Υπενθυμίζω ότι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ όποιος έχει και θέλει, φοράει φανέλα ομάδας του, να τις ζυγίσουμε πριν το ματς, να μοιραστούμε αναλόγως ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό diss!

3 Likes

Κόσμο θα φέρω κι εγώ, ναι. Για το μεγάλο το κόβω δύσκολο…

1 Like

Δύο φίλοι με ερωτηματικό, θα ξέρω μεσοβδόμαδα.

Ευτυχώς που εδώ και 5 χρόνια δεν έχεις πολλές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα :stuck_out_tongue:

Την επόμενη φορά που θα έρθω με φανέλα KNVB κάποιος να φέρει μια καλή ζυγαριά

1 Like

Επιβεβαίωσε και ο 2ος φίλος μου, 8άδα και αναμένουμε:

Φίλους @pantelis79
Φίλους @martian
@dude
Όποιον άλλο φορουμικό μπορεί και θέλει (τον μλκ ίσως @original1924 επίσης :stuck_out_tongue: )

για να βγει τελική σούμα…

2 Likes

bump, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, μιας και το σκ πλησιάζει

Πλησιάζει, αλλά έχουμε δύο ματς μέχρι τότε και είμαστε γέροι άνθρωποι, άσε να πάμε λίγο με το πάσο μας :stuck_out_tongue:

1 Like