Η μάχη των τιτάνων

Μην αρχίζουμε τέτοια ρε μλκες, έχω αρχίσει τρέξιμο εδώ και 1 μήνα ξέρω γω για τις τιτανομαχίες

1 Like

Με το πάσο μου είπα ότι θα πάω, όχι ότι δε θα έρθω και ότι δε θα φέρω κόσμο ρε, έχω να σου δείρω το κωλαράκι έτσι κι αλλιώς :stuck_out_tongue:

2 Likes

Πας γυρεύοντας όπως ο Βιργιλιος

3 Likes

έχω και εγώ ματς το Σάββατο, θα το πάω λαου λαου + με φανέλα παλιάς -αποτυχημένης- ομάδας εργασιακού, που δεν έχει και κανένα κύρος για να μην με ζορίσει στο τρέξιμο

Πώς γίνεται αυτό, σίγουρα deep fake είναι αφού ποτέ κανένας δεν έχει τριπλαρει τον Βιρτζιλ, δηλαδή τον δίκαιο νικητή της Χρυσής Μπάλας από το 2016 έως το 2030

Νομίζω ότι και εκείνος έπρεπε να είχε πάρει κόκκινη μαζί με τον Φαμπίνιο και τον Ρόμπερτσον στο ματς που θέλεις να ξεχάσεις αλλά φαίνεται ότι δεν μπορείς.

Δεν έπιανε τότε είχε φανέλα Σαουθάμπτον

3 Likes

Να ξέρετε ότι έχετε ξεπεράσει τη χρυσή εποχή εμού & awake στο γεροιτουμάπετσόουμετρο.

3 Likes

@nnnkkk για να καταλαβεις τι τιμιος ειμαι, να που σε φερνω να παιξεις ρε αλητη, αυτο ειναι το σημα της ομαδας που εχει εδω το γηπεδακι

4 Likes

Εσυ τι πεταγεσαι? :joy:
Στον νννκκκ απαντουσα, μην τυχον και σας πειραξουν τους παικτες ρε τσουκαλαδες, πω…

Τσουκαλας, εισαι και φαινεσαι :stuck_out_tongue:

Ακόμα και αυτό το γηπεδάκι πιο πολλές χαρές από τον μέσο 40αρη Λιβερπουλιαν έχει δει

Οπότε τελικά πού έχουμε κλείσει και τι ώρα;

Δεν έχουμε κλείσει, γιατί έχουμε την πολυτέλεια να κλείσουμε και τελευταία στιγμή. Λέμε για το MAC στο Μαρούσι, Κυριακή, κατά τις 7 η ώρα. Εγώ έχω βρει κι άλλον έναν σίγουρα.

1 Like

@martian any news από τους δικούς σου;

Αναμένουμε και τελική απάντηση @dude

Μέχρι απόψε ή αύριο μεσημέρι θα ξέρω σίγουρα.

1 Like

Απόψε θα κλωτσήσω τόπι μετά από αρκετό καιρό.
Κρίνοντας από την κατάστασή μου, θα ενημερώσω αναλόγως μέχρι αύριο.

2 Likes

ρωταω σοβαρα, μπορω να παρω φανελα με αυτο το λογκο;

Ναι ρε.

δε βλεπω καποιο ΣΤΟΡ στο σαητ τους, ισως πρεπει να περασω μια βολτα αυτοπροσωπως σαν ξανακατεβω