Η μάχη των τιτάνων

κόκκινη ομάδα ενωμένη, ποτέ νικημένη :wink:

Εικάζω ότι θα πέσει τρελό γέλιο τη Κυριακή πάντως και εγώ, no worries at all

2 Likes

1 Like

νταξ’ όχι τόσο γέλιο, οκ, ας κρατήσουμε ένα επίπεδο

6 Likes

Εντωμεταξύ μόνο εγώ πετάω σπόντες και μπηχτές κι ο μόνος που απάντησε ήταν κάποιος που μάλλον θα είμαστε συμπαίκτες (μτφρ είναι κότα).

Που είστε οι υπόλοιποι, τι θέλετε να παίξουμε όμορφα και ωραία τη μπαλίτσα μας και να τα πούμε πολιτισμένα στα σουβλάκια? Τι φλωριες είναι αυτές

2 Likes

Εγώ έχω αναλάβει εργολαβία τον μικρό 3Τ δαίμονα στο μπάσκετ. Δεν γίνεται να χωθώ κι εδώ. Είναι και η πρώτη μου εμφάνιση άλλωστε… Κύριος!

2 Likes

Ισχύει και εδώ πώς ό,τι ζητάμε δίνεται, έτσι;

6 Likes

εισαι τυχερος που μενω σε αλλη πολη γιατι θα ερχομουν με φανελα fabregas και μετα απο 5 λεπτα θα επαιζες σαν πιγκουινος

5 Likes

άλλος @apostolisza8 μας βρήκε και εδώ :expressionless:

3 Likes

Η τροπή που έχει πάρει αυτό το thread με ευχαριστεί.

6 Likes

Βάλε, ρε’ συ, έναν Στελλάρα Γιαννακόπουλο από τις παλιές, “καλές”, “ένδοξες” ημέρες να καταλάβουμε τι εννοείς…

OK

2 Likes

Την προηγόυμενη φορά το Gunners-Utd alliance δεν πήγε τόσο καλά κι ας ήρθαν έτοιμοι για πολλά.

1 Like

Γελαω λίγο με @The_Black_League που έχει πάρει στα σοβαρά τον τίτλο του thread :smiley:

6 Likes

Αν διαβάσεις τις περιγραφές του στο άλλο νήμα με τις μπασκετόφατσες, θα νομίζεις ότι παίζουν ομάδες NBA τουλάχιστον :grin:

3 Likes

Εννοείται!

Ενώ η πραγματικότητα είναι…; Όταν τελειώσει η προετοιμασία σου (κατά το 2025) και μας τιμήσεις, τότε θα διαπιστώσεις το μεγαλείο!

7 Likes

Ήμουν μέσα στο γηπεδο, η μία από τις δύο φορές που εχω πάει σε αγώνα Champions League

Τιτανομαχία 31/7 Κυριακή

ΠΑΡΟΝΤΕΣ
@Lupin
@QuintomScenario
@martian
@nnnkkk
@pantelis79
@kbil
@ChrisP
@The_Black_League

ΟΧΙ
Jonkyr
Παργαλάτσος
osfp7
samis
Original1924

ANAMONH
@dude
@apostolisza8

Προτεινω 8 με 9:30 απο ωρα. Παμε για 5-5 η’ για 6-6;

1 Like

6-6 θα έλεγα, 8-9.30 είναι το ιδανικό για την ώρα

3 Likes

6-6 το καλύτερο, πάμε για υψηλών συγκινήσεων 0-0

1 Like

Εγώ προτείνω 5χ5 να έχουμε και χώρο να κινηθούμε να κάνουμε καμιά τριπλα…

Μου είχε λείψει η Ελλάδα. Καλά είναι

1 Like