Δε νομίζω ότι παίρνει καν 6Χ6 το γήπεδο αυτό.
Εδιτ: Βλακεία είπα, 6άδες δεν είχαμε παίξει και την άλλη φορά;
Πάντως ήταν λίγο στριμωγμένα.
Δε νομίζω ότι παίρνει καν 6Χ6 το γήπεδο αυτό.
Εδιτ: Βλακεία είπα, 6άδες δεν είχαμε παίξει και την άλλη φορά;
Πάντως ήταν λίγο στριμωγμένα.
Κλειστοί χώροι, πάθος, προσήλωση, τακτική, στιγμές αδράνειας, αυτά θέλουμε
Στις ΗΠΑ δεν έχετε χώροι για να τριπλαρετε??
Ακριβώς επειδή έχουμε χώρο να τριπλαρουμε στις ΗΠΑ θέλουμε κι εδώ. Αν πάμε στο γήπεδο στο οποίο παιζω με Παντελή κάθε καλοκαίρι, το 6Χ6 θα είναι απαλευτο
Να μάθεις να παίζεις 1-2
Με 6Χ6 στου Μακ… Καλη τύχη στα 1-2
Ίσως είναι πιο ασφαλές έτσι για όσους πεθάνουν στο μισάωρο. Μιάμιση ώρα ειναι πολλη πάντως και είναι με jetlag, θα παίξουν σίγουρα water breaks
Κλεινω για 8 η ωρα αυριο;
Ναι. Να βρούμε φίλους για 5Χ5;
Εγω εχω ηδη εναν standby, αν του πω θα ερθει. Μιληστε και 3-4 αλλοι για την ωρα να κλεισω το γηπεδο και μετα βλεπουμε αν παμε για 5-5 η’ 6-6.
κλείσε Παντελή, νομίζω δεν θα έχουμε θέμα με άτομα + η ώρα είναι ιδανική
Κλειστο για να αρχίσω τις δικαιολογίες για την κακή εμφάνιση αύριο και επίσημα!
Εκλεισα το γηπεδο. Μου ειπε οτι μετα δε θα μεινει και για πααααρα πολυ ανοιχτος, αλλα μπορουμε να παμε επι τοπου στον ατεγκτο (copywrite @dude) για φαγοποτι και μπυροποσια, ειναι πολυ κοντα.
Και μόνο το ότι έφαγες 1 κιλό μακαρόνια με κιμά αρκεί για να σε θέσει σε ετοιμότητα για το ματσάκι.
Δεν έφαγα ακόμα, αύριο θα φάω για να εχω δικαιολογία!
Αυτά τα έκανα και εγώ σε τιτανομαχίες (δεν έπιασαν οι δικαιολογίες)
Μια χαρά η ώρα.
Όσο το ξανασκέφτομαι, καλύτερα 6χ6 αν βγαίνουν οι συμμετοχές.
Για ντρίμπλες, καλώ τον @nnnkkk να μας ξαναπεί για τον πολύ ομαδικό συμπαίκτη που είχαμε την προηγούμενη φορά
χαζομάρα μου, δεν το σκέφτηκα , έπρεπε να μου πεις να κανονίσω με το club polydroso, που είναι δίπλα στο mac και το χει φίλος, θα μπορούσα να του ζητήσω άνεση χρόνου. Τέσπα, δεν πειράζει, μετακινούμαστε και στο σουβλατζίδικο, δεν έγινε τίποτα.
εντωμεταξύ, μέση ντρίπλα casual 40άρη παίκτη σε 5x5:
Εγω ουτε αυτο δεν μπορω να κανω
Ο δικός μου μόλις επιβεβαίωσε, οπότε είμαστε 9. Αν θέλετε να ψάξω και για άλλους, πείτε.