Η μάχη των τιτάνων

ΠΑΡΟΝΤΕΣ
@Lupin
@QuintomScenario
@martian
@nnnkkk
@pantelis79
@kbil
@ChrisP
@The_Black_League
Φίλος Παντελή

ANAMONH
@dude
@apostolisza8

9άδα + 2 αμφίβολοι… θα έλεγα οι 2 αμφίβολοι, αν είναι εφικτό να γράψουν ένα οριστικό μέσα ή έξω μέχρι το βράδυ πχ, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία ‘‘αντικαταστάτες’’ άμεσα.

Αν 3Τ και Πρόεδρος είναι οριστικά off, ναι, όσοι έχετε φίλο, ρίξτε ένα σήμα εδώ να συντονιστούμε, 3 θα θέλουμε ακόμα (καλά +1 σίγουρα για 10άδα όπως και να έχει δηλαδή)

2 Likes

Αν τον χρηματισουμε με σουβλάκια θα πει “παιδιά το κλείνω” δηλαδή?

3 Likes

Εκτός εγώ, δεν μπορώ να παίξω, έχω ακόμα ενοχλήσεις, σόρρυ :confused:

Λογικά θα δώσω παρών όμως γενικότερα.

5 Likes

Τελικα ακυρο ο δικος μου, δινω ελαχιστες πιθανοτητες να μπορει ενας αλλος, θα ενημερωσει αυριο ομως. Οποτε αν βρειτε καλυτερα

Spear shall be shaken, shield shall be splintered,
a sword day, a red day, ere the sun rises!

Έρχομαι

9 Likes

Δεν αμφέβαλλα ποτέ :metal:

ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ
@Lupin
@QuintomScenario
@martian
@nnnkkk
@pantelis79
@kbil
@ChrisP
@The_Black_League
@dude
Φίλος Παντελή

Έκλεισε η 10αδα για αρχη!
Αύριο, εφόσον βρεθούν 2 έξτρα παίκτες ακόμα, γίναμε για 6x6!

1 Like

Υπερτιμιος!!

1 Like

Είστε έτοιμοι να παίξουμε στην ζεστουλα?

Όταν είσαι ο πρωτότοκος και μένεις εξωτερικό, η μάνα φτιάχνει τα αγαπημένα σου φαγητά κάθε φορά που έρχεσαι …μέχρι να βρεις vegetarian κοπέλα , οπότε μετά την γαριδομακαρονάδα προχθές και τους κολοκυθοκεφτέδες χθες, σήμερα το μενού είναι πατατοσαλάτα και αρακάς… :confounded:

Άρα πάει το όνειρο για το 1 κιλό μακαρόνια με κιμά και θα είμαι ετοιμοπόλεμος σήμερα.

Για τα σουβλάκια και το άπειρο κρέας μετα τον αγώνα φυσικά εννοώ.

2 Likes

Άρτι αφιχθείς εις Αττικήν, μόνο και μόνο για το αποψινό παιχνίδι.

Πρήξας και πάλι, αλλά επειδή δεν είδα να δηλώνεται κάπου επίσημα, το ματς είναι στο MAC (Δελφών 4) στο Μαρούσι; Πόσην ώρα πριν είναι καλά να είμαστε στο χώρο;

Επίσης, πού θα λάβει χώρα η μετέπειτα κατάσταση;

Ευχαριστώ.

1 Like

Είναι περίεργοι οι δρόμοι εκεί πέρα, το γήπεδο βρίσκεται σε έναν κωλοδρομο που είναι στενό, οπότε μάλλον καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να είσαι εκεί κάνα 20λεπτο νωρίτερα. Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι εκεί κατά τις 7:40 το αργότερο

Ξεκίνησα ζεσταμα για απόψε.

9 Likes

Δελφων 77

2 Likes

Από ότι βλέπω για 5x5 πάει η δουλειά, τέλεια, τα άντερα μας θα αφήσουμε στο γήπεδο
Παίζω 5-7 αγώνα μπάσκετ Γλυφάδα, μεγάλη η χάρη σας, θα φύγω τελευταία περίοδο να προλάβω ένα ντουζάκι + να μαζέψω όποιον ενδιαφέρεται από Παγκράτι κτλ (εκδηλωθείτε οι ενδιαφερόμενοι)

5 Likes

Εγώ χωνεύω ακόμα την σαντουιτσάρα που έφαγα στις 5 το πρωί, θα χτυπήσω κανά φρουτάκι και θα έρθω πανέτοιμος για μάχη εντός και εκτός γηπέδου.

@The_Black_League

https://www.google.com/maps/place/MAC/@38.0391323,23.8172507,18.75z/data=!4m5!3m4!1s0x14a199215f5da051:0x51c0fceb23942872!8m2!3d38.0386977!4d23.8167956?hl=el

Εδώ στο χάρτη. Δεν είναι τόσο δύσκολο να πας, άπαξ και φτάσεις στο δαχτυλίδι της Κηφισίας μετά είναι σκάρτα 5 λεπτά για το γήπεδο. Έχει πάρκινγκ επίσης, μην ψαχτείς για τριγύρω. Βάλε και εικόνα από δορυφόρο, θα σε διαφωτίσει 100% για το πως είναι διαμορφωμένος ο χώρος.

Δεν σας θέλω πεσμένους, μια χαρά θα βγει το ματσάκι, είμαι υπεραισιόδοξος.

4 Likes

Αν ψαχτει για τριγυρω, μπορει να μπει κατα λαθος σε καμια στανη.

Με εχει πεθανει η μεση μου, αλλα δε χανω το ματς. Τα λεμε στις 8.

4 Likes

Μέση ο ένας, jet lag ο δεύτερος, μπασκετάκι πριν ο τρίτος, προβλέπω ο @apostolisza8 να είναι πιο fit από τους περισσότερους τελικά :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Τα λέμε πάνω συμφορουμίτες!

3 Likes

Εγώ έχω ανοίξει ήδη μπύρα :stuck_out_tongue:

1 Like

Λογικά και πάλι θα είσαι καλύτερος από κάτι @nnnkkk

1 Like

Είναι ρομαντικό ένας καθηγητής να έχει ακόμη όρεξη και ταπεινότητα και κάνει υπερατλαντικα ταξίδια για να τον διδάξουν μπαλιτσα

4 Likes

Αρκετά θεαματικά τελειώματα θα δηλώσω.

14 Likes