9άδα + 2 αμφίβολοι… θα έλεγα οι 2 αμφίβολοι, αν είναι εφικτό να γράψουν ένα οριστικό μέσα ή έξω μέχρι το βράδυ πχ, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία ‘‘αντικαταστάτες’’ άμεσα.
Αν 3Τ και Πρόεδρος είναι οριστικά off, ναι, όσοι έχετε φίλο, ρίξτε ένα σήμα εδώ να συντονιστούμε, 3 θα θέλουμε ακόμα (καλά +1 σίγουρα για 10άδα όπως και να έχει δηλαδή)
Όταν είσαι ο πρωτότοκος και μένεις εξωτερικό, η μάνα φτιάχνει τα αγαπημένα σου φαγητά κάθε φορά που έρχεσαι …μέχρι να βρεις vegetarian κοπέλα , οπότε μετά την γαριδομακαρονάδα προχθές και τους κολοκυθοκεφτέδες χθες, σήμερα το μενού είναι πατατοσαλάτα και αρακάς…
Άρα πάει το όνειρο για το 1 κιλό μακαρόνια με κιμά και θα είμαι ετοιμοπόλεμος σήμερα.
Για τα σουβλάκια και το άπειρο κρέας μετα τον αγώνα φυσικά εννοώ.
Άρτι αφιχθείς εις Αττικήν, μόνο και μόνο για το αποψινό παιχνίδι.
Πρήξας και πάλι, αλλά επειδή δεν είδα να δηλώνεται κάπου επίσημα, το ματς είναι στο MAC (Δελφών 4) στο Μαρούσι; Πόσην ώρα πριν είναι καλά να είμαστε στο χώρο;
Είναι περίεργοι οι δρόμοι εκεί πέρα, το γήπεδο βρίσκεται σε έναν κωλοδρομο που είναι στενό, οπότε μάλλον καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να είσαι εκεί κάνα 20λεπτο νωρίτερα. Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι εκεί κατά τις 7:40 το αργότερο
Από ότι βλέπω για 5x5 πάει η δουλειά, τέλεια, τα άντερα μας θα αφήσουμε στο γήπεδο
Παίζω 5-7 αγώνα μπάσκετ Γλυφάδα, μεγάλη η χάρη σας, θα φύγω τελευταία περίοδο να προλάβω ένα ντουζάκι + να μαζέψω όποιον ενδιαφέρεται από Παγκράτι κτλ (εκδηλωθείτε οι ενδιαφερόμενοι)
Εδώ στο χάρτη. Δεν είναι τόσο δύσκολο να πας, άπαξ και φτάσεις στο δαχτυλίδι της Κηφισίας μετά είναι σκάρτα 5 λεπτά για το γήπεδο. Έχει πάρκινγκ επίσης, μην ψαχτείς για τριγύρω. Βάλε και εικόνα από δορυφόρο, θα σε διαφωτίσει 100% για το πως είναι διαμορφωμένος ο χώρος.
Δεν σας θέλω πεσμένους, μια χαρά θα βγει το ματσάκι, είμαι υπεραισιόδοξος.