Θα μπορουσε απλα να εχει πει Amorphis ουτως ή αλλως, αφου κι αυτοι εχουν τον Χολοπαηνεν τοτε (!) Σορρυ, δε μου μοιαζει με κανεναν απο τους Αμον Αμαρθ ο martian
Για να μην πω οτι θα μπορουσε και Κριστοφερ Τζονσον απο Therion να πει τοτε, ή τον παπαρα των Mastodon
1 Like
martian
August 22, 2022, 7:16pm
Παρομοιώσεις με Amorphis αλλά και Therion 100% δεκτές, αν μου πείτε πως φέρνω σε κάποιον από Amon Amarth πάω να αλλάξω εμφάνιση χθες.
3 Likes
Καλός είναι ο συγκεκριμένος των Mastodon, είναι ο ένας από τους δύο που ξέρει και να τραγουδάει
Σε όλη τη μπάντα!
2 Likes
pantelis79:
Σε όλη τη μπάντα!
Ουτε με εναν δεν μοιαζει ε!
Ειδατε μακρια καστανοξανθα μαλλια και μουσια και ψαρωσατε. Μου θυμιζει τις φασεις που μου λενε οτι μοιαζω με κατι τυπους μονο και μονο επειδη ειμαστε γλομποι, ενω περαν αυτου δεν εχουμε ουτε ενα κοινο σημειο ξερω γω.
Αστους να λενε. Για μενα εισαι πολυ πιο ομορφος απο οποιονδηποτε Amon Amarth, και εσωτερικα και εξωτερικα
4 Likes
martian
August 22, 2022, 7:23pm
Ήλπιζα πως η κατάρα του στερεότυπου “ανοιχτόχρωμο μαλλί + μούσι=Viking” θα έσπαγε μεταξύ ανθρώπων της μουσικής μας, μάλλον υπέθεσα λάθος
@QuintomScenario
5 Likes
Χωρις να το θεωρω και πολυ πετυχημενο (μπορω και καλυτερα αν σκεφτω δηλαδη) , ειπαμε, Troy Sanders μαλλον το πιο κοντινο:
Εδω ας πουμε πηδας για κεφαλια σε κορνερ
3 Likes
martian
August 22, 2022, 7:27pm
Εντός ημερών που θα ρίξω ένα καλό ξύρισμα, θα ποστάρω φώτο να αναθεωρήσετε άπαντες (και να δείτε τι μπέμπης δείχνω κατά βάθος).
2 Likes
Ξυρισε και το κεφαλι να σου λενε οτι μοιαζεις με μενα!
Και με Vin Diesel, Devin Townsend, Blaze Bayley κι οποιον αλλον καραφλα.
1 Like
38aris
August 22, 2022, 8:09pm
Για Μπογδάνο σου έχουν πει τίποτα?
2 Likes
martian
August 22, 2022, 8:13pm
Θα του είχε φυτρώσει χαίτη αν του έλεγαν κάτι τέτοιο.
6 Likes
Κανενας ευτυχως, και δηλαδη δε νομιζω οτι υπαρχει κοινο σημειο περαν της ξουρας.
Οχι οτι υπαρχει με Blaze ή με Townsend.
Ή απλα θα ειχε πεσει χριστοπαναγια σε οποιον μου το ελεγε
4 Likes
QuintomScenario:
Στα λίγο πιο σοβαρά… Η ζωή παιδιά είναι πιο ωραία όταν γνωρίζεις νέους ανθρώπους και είναι όλοι ευχάριστοι, πόσο μάλλον όταν σε κάνουν να νιώθεις ευτυχία (now playing Muse - Bliss) σε ένα τυχαίο Κυριακάτικο βράδυ. Μπορεί να είμαι και υπό την επήρεια της νοσταλγίας για την ζωή μου στην Ελλάδα, όπως συμβαίνει λίγο κάθε φορά που επισκέπτομαι, αλλά πραγματικά χαίρομαι που σας γνώρισα όλους και δημιουργήσαμε κάποιες ωραίες αναμνήσεις έστω και για 3 ώρες. Σε αυτό το τρίωρο υπήρχε μόνο καλή διάθεση, πολλά αστειακια, ωραία ομαδική μπαλιτσα, και σε γενικές γραμμές ένα πολύ ευχάριστο Ιουλιατικο καυτό βράδυ. Σας ευχαριστώ όλους που βοηθήσατε με την οργάνωση, και που ήρθατε εν τέλει, μιας και για μένα ήταν η μία και μοναδική ευκαιρία να παρευρεθώ σε κάτι τέτοιο για φέτος
8 Ιουλίου 2023 τι κάνετε? Έχετε σχέδια?
@pantelis79
@kbil
@Lupin
@The_Black_League
@martian
@dude
@nnnkkk
@apostolisza8
@Ktn
@RiderToUtopia
@ChrisP
Και όσοι άλλοι ψήνεστε για τρελή μπαλιτσα και σουβλακερι μετά?
5 Likes
ChrisP
February 19, 2023, 8:14pm
Όχι ρε σύ, 8 Ιουλίου είναι να πάω για κούρεμα.
Καλώς εχόντων θα έρθω να ρίξω τις ζεημπεκιές μου.
3 Likes
martian
February 19, 2023, 8:15pm
Αν δεν έχει συναυλία και είμαστε καλά, λέω ναι από τώρα.
2 Likes
Αν δεν παίζει κάποια συναυλία, και δεν έχουμε διαιτητή, τότε μέσα φυσικά.
3 Likes
Η απάντηση σου μου δίνει κίνητρο να κάτσω να ψάξω διαιτητή Αλλά δεν εννοώ για να μην έρθεις. Από φόβο.
Όσον αφορά τις συναυλίες, γίνεται και 9 Ιουλίου η φάση. Ίσως και 7 Ιουλίου, θα δούμε.
2 Likes
ChrisP
February 19, 2023, 8:23pm
Διαιτητής εγώ (να αποφύγουμε και τα bloopers), δίνετε ότι προαιρείσθε.
Πληρώνομαι και σε αλκοόλ.
2 Likes