Η μάχη των τιτάνων

Μέσα.

1 Like

:open_mouth::open_mouth::open_mouth::open_mouth:

Ποια μερα θελετε να δω και ποια ωρα; Το γηπεδακι που ειχαμε παιξει τελευταια φορα δεν υπαρχει πλεον, μπηκε στο σχεδιο πολης η συγκεκριμενη περιοχη του Αμαρουσιου κι εχω μετακομισει προς αλλα μερη. Ο Λακης παιζει, αλλα ειναι 7x7 και νομιζω οτι εχει απαγορευσει και την εισοδο του Λουπεν στος εγκαταστασεις του :smile:

2 Likes

Μέσα και εγώ, για να πέσει λίγο το επίπεδο.

1 Like

Ειδα “μαχη των τιτανων” πρωτο στο λιστα, λεω “την καναμε”. Οταν ειμαι τραυματιας κανετε πλανα ε; Μην με υπολογιζετε, αλλα επειδη ειμαι τρελος, μπορει και να ερθω. Σαπακι, αλλα πιθανο. Αναλογα τη μερα/ωρα, θα ερθω εστω και σαν θεατης για να σας δω.

Ευτυχως δεν διαβαζει Ροκιν η γυναικα μου. Θα πω οτι παω για μπυρες (που δεν ειναι και ψεμα)

3 Likes

Λογικά Σάββατο μέσα
Απαραίτητη προϋπόθεση να παριστάνω τον Μπεν Λίπερ.

1 Like

Αν πάει για Σάββατο, θα προτιμούσα μέχρι τις 7.30, το πολύ 8 να έχουμε αρχίσει. Πλιζ.

Βλεπω το κανονιζετε μολις εφυγα απο Ελλαδα (!)
Ωραιοι ρε :frowning_face:

2 Likes

Όχι το άλλο ΣΚ πλζζζ!!! Θα πάω Θεσσαλονίκη

1 Like

Ο τερματοφύλακα γιατρός της καρδιάς μας!!!

• Σάββατο 18/01
  • Κυριακή 19/01
  • Σάββατο 25/01
  • Κυριακή 26/01

0 voters

Πάμε ένα πολλ να ξεδιαλύνει το τοπίο και μετά βλέπουμε ώρες κτλ.

Λοιπόν:

Μάχη Των Τιτάνων - Anniversary edition 2025

Πιθανολογώ

Εγώ
@pantelis79
@kbil
@ChrisP
@apostolisza8
@martian
@potofgold

να μπορούμε το επόμενο Σάββατο (7άδα) - αν μπορούμε όλοι και το μεθεπόμενο, θα είμαστε 8άδα με προσθήκη του @nnnkkk (και ερωτηματικό ο @jonkyr και στις δυο εβδομάδες)

Οπότε call to arms και σε μπίστες που θεωρώ ότι ίσως ψήσουν, να ρίξουν μια ματιά και να δηλώσουν:

@RiderToUtopia
@The_Black_League
@Kastroman (θα τον αναλάβω εγώ)
@Ktn

για να «κλείσει» μια minimum 10άδα (θα δούμε μετά για φίλους και φιλικές συμμετοχές)

αναμένουμε παράλληλα όποιον άλλον φορουμικό θέλει να ρίξει τις κλωτσιές του - μην ανησυχεί για φυσικές καταστάσεις κτλ, εγώ προσωπικά για τις μπύρες πριν/μετά έρχομαι

Στόχος η 14άδα για Λάκη 7x7 (ήμουν persona not grata εκεί αλλά νομίζω έχουν παραγραφεί πλέον τα εγκλήματά μου) - αν θυμάμαι καλά όμως έχει και το μεγάλο γήπεδο που το χωρίζει στα 3 και βγάζει 3 γήπεδα 5x5, ε Παντελή;

1 Like

Δεν είμαι εντελώς αρνητικός (αν και η φυσική μου κατάσταση είναι επιεικως αισχρή). Θα προτιμούσα Σάββατο, 25/1, αν ήταν να έρθω, αλλά μη σας δεσμευσω κιόλας. Να βάλουμε και μια δεύτερη φορά τα πράσινα παπούτσια, ρε αδερφέ…

4 Likes

Γεραματα. Ξεκιναω φυσιοθεραπεια για μεση τη Δευτερα, δεν πρεπει να παιζω ως τις αρχες του Φεβρουααριου και ηδη εχασα το πρωτο απο τα 3-4 παιχνιδια της ομαδας σημερα. Συνεπως, οσο πιο αργα τοσο καλυτερα. Μην με υπολογιζετε, αν και θα το ηθελα πολυ, αλλα οκ, οπως ειπα, θα δω πώς θα ειμαι και τι θα πει ο φυσιοθεραπευτης, οποτε δεν το αποκλειω :confused:

2 Likes

Δεν σκαμπαζω και πολλά από μπάλα (μόνο σαν τερματοφυλακας κάτι γίνεται), αλλά έτσι για την παρέα και τη φασούλα μέσα αν είναι 20.30 ή πιο μετά

1 Like

Μάχη τιτάνων thread on = ένα δάκρυ κύλησε

7 Likes

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

5 Likes

Να σε περιμένουμε, λοιπόν;

Ρίχτε όσοι εκδηλώνετε ενδιαφέρον και μια ψήφο στο poll του Martian παραπάνω - για να κλειδώσουμε τη μέρα + τους διαθέσιμους και σε δεύτερο χρόνο το κοιτάμε για την ώρα και το μέρος

Θέλω πολύ, πρόσφατα βρήκα ένα πρόβλημα στην καρδιά εκ γενετής που δεν μου επιτρέπει εντάσεις και υψηλούς παλμούς, κάνω τζόκινγκ οπότε σε τέτοια συνθήκη θα το ήθελα αλλά έχει τους περιορισμούς του. Αν είναι πιο μπυρομπάλα από ανταγωνιστικομπάλα θα το προσπαθήσω!

3 Likes

Tyler.
Ας είμαστε σοβαροί.
image

10 Likes