άρα τικάρεις όλα τα βασικά checklist boxes του μέσου Τιτάνα - μια χαρά
Σάββατο, 18.00 - 19.30 σε Μαρούσι - θα είναι και ο Κάστρο
WHAT SAY YOU?!
άρα τικάρεις όλα τα βασικά checklist boxes του μέσου Τιτάνα - μια χαρά
Σάββατο, 18.00 - 19.30 σε Μαρούσι - θα είναι και ο Κάστρο
WHAT SAY YOU?!
Ρε με τα παπουτσια του τρεξιματος θα ερθω?
Οπως και να’χει Σαββατο απογιομα εχω κανονισει ηδη, γλιτωσατε απο την παρουσια μου.
Τι λέει Τιτάνες μου, εξοδοχαρτο όλοι να πούμε?
Επισης απεχω απο τα μπασκετακια γιατι εχω ενοχλησεις στο γονατο, να σημειωσω εδω, που δεν περνανε και φοβαμαι μην το ξεβιδωσω τελειως.
Λοιπόν, είμαστε στο 9 ακόμα, μην ψάχνουμε μέχρι Σάββατο γιατί θα ρίξω διαστημική πιστόλα αν δεν έχουμε κλείσει 10άδα μέχρι αύριο → πάμε όποιος ψήνεται ή και δεν ψήνεται και πολύ αλλά θέλει να συνδράμει για να μην μείνουμε 9άδα
@kbil ο δικός σου είναι μέσα σαν 10ος τελικά;
Δυστυχώς δεν το έχω για αυτή τη φορά, ούτε καν για μπύρες. Απολογούμαι, ήθελα πολύ να σε/σας δω… Ελπίζω να το επαναλάβουμε σχετικά σύντομα. Ποιος ξέρει, την επόμενη μπορεί να μην έρθω μόνο για τις μπύρες, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :).
Καλημέρα, ο Αλεξ θα παίξει ναι, αν θέλετε να κοιτάξω για 2 παίκτες ακόμα να γίνει είτε εξάδα είτε για αλλαγές ενημερωστε
OK κλείσαμε 10άδα - ας το αφήσουμε έτσι προς το παρόν γιατί δεν βλέπω θέρμη για 12άδα (θα τα πούμε όταν θα ξερνάνε όμως στο ημίχρονο αυτά)
Ωραία, 18.00 - 19.30 αύριο
lupin
@ChrisP
@pantelis79
@kbil
@martian
@tylerdurden
@Kastroman
@apostolisza8
@nnnkkk
Alex φίλος Kbil
Μην αργήσετε να ξεκινάμε 18.00 ε - όχι να φτάνουμε ή να ζεσταινόμαστε ακόμα
Εγώ άλλαξα γνώμη, πάμε για 12άδα, μην γίνει και κάνας μικροτραυματισμός και ψαχνόμαστε μετά.
Ρε!!! Θα υπάρχει και κοινό. Γιατί δεν αναφέρεται;
Τι είναι αυτό;
Να φερει και πρασινα παπουτσια το κοινο.
@Ktn φερε και κανα καπνογονο.
Επισης, περιμενα αυτο το νημα να εχει μεγαλυτερη συμμετοχη, τς τς. οριακά 10δα.
πίστεψέ με, οι μισοί εδώ θα θέλουν ημίχρονο πριν τα 45 - δη με 10άδα
Εκει οπου θα παρακαλατε να κατεβει καποιος απο την κερκιδα για να παιξει αλλαγη.
2 χρονια μετα το προηγουμενο ματς, οι μισοι ειμαστε τραυματιες ή/και γέροι. Μια χαρα συμμετοχη θα ειχε
Ναι ρε, απο την πρωτη στιγμη το ειπα. Μαχιμος ή σακατης, θα ειμαι εκει εκτος φυσικα αν γινει κανενα σοβαρο απροοπτο. Απλως τωρα δεν εχω πιεση να κοιταζω το ρολοϊ για να μην αργησω.
@all θα εχει φαγητο/μπυρα μετα ή να 'χαμε να λεγαμε; Δεν εννοω να γινουμε λιαρδα, αλλα να πιουμε ενα μπυρακι ξερωγω.
Ένα μπυράκι θα το πιούμε, για αυτό ερχόμαστε περισσότερο.
Ναι ρε, 2-3 μπυρες θα τις πιουμε.
φακ, 2 χρονια λεει.