Η μάχη των τιτάνων

άρα τικάρεις όλα τα βασικά checklist boxes του μέσου Τιτάνα - μια χαρά
Σάββατο, 18.00 - 19.30 σε Μαρούσι - θα είναι και ο Κάστρο

WHAT SAY YOU?!

1 Like

Ρε με τα παπουτσια του τρεξιματος θα ερθω? :stuck_out_tongue:

Οπως και να’χει Σαββατο απογιομα εχω κανονισει ηδη, γλιτωσατε απο την παρουσια μου.

Rub Face GIFs | Tenor

1 Like

Τι λέει Τιτάνες μου, εξοδοχαρτο όλοι να πούμε?

1 Like

Επισης απεχω απο τα μπασκετακια γιατι εχω ενοχλησεις στο γονατο, να σημειωσω εδω, που δεν περνανε και φοβαμαι μην το ξεβιδωσω τελειως.

Λοιπόν, είμαστε στο 9 ακόμα, μην ψάχνουμε μέχρι Σάββατο γιατί θα ρίξω διαστημική πιστόλα αν δεν έχουμε κλείσει 10άδα μέχρι αύριο → πάμε όποιος ψήνεται ή και δεν ψήνεται και πολύ αλλά θέλει να συνδράμει για να μην μείνουμε 9άδα :stuck_out_tongue:

@kbil ο δικός σου είναι μέσα σαν 10ος τελικά;

1 Like

Δυστυχώς δεν το έχω για αυτή τη φορά, ούτε καν για μπύρες. Απολογούμαι, ήθελα πολύ να σε/σας δω… Ελπίζω να το επαναλάβουμε σχετικά σύντομα. Ποιος ξέρει, την επόμενη μπορεί να μην έρθω μόνο για τις μπύρες, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία :).

6 Likes

Καλημέρα, ο Αλεξ θα παίξει ναι, αν θέλετε να κοιτάξω για 2 παίκτες ακόμα να γίνει είτε εξάδα είτε για αλλαγές ενημερωστε

2 Likes

OK κλείσαμε 10άδα - ας το αφήσουμε έτσι προς το παρόν γιατί δεν βλέπω θέρμη για 12άδα (θα τα πούμε όταν θα ξερνάνε όμως στο ημίχρονο αυτά)

Ωραία, 18.00 - 19.30 αύριο

lupin
@ChrisP
@pantelis79
@kbil
@martian
@tylerdurden
@Kastroman
@apostolisza8
@nnnkkk
Alex φίλος Kbil

Μην αργήσετε να ξεκινάμε 18.00 ε - όχι να φτάνουμε ή να ζεσταινόμαστε ακόμα

6 Likes

Εγώ άλλαξα γνώμη, πάμε για 12άδα, μην γίνει και κάνας μικροτραυματισμός και ψαχνόμαστε μετά.

Ρε!!! Θα υπάρχει και κοινό. Γιατί δεν αναφέρεται;

Τι είναι αυτό;

2 Likes

Να φερει και πρασινα παπουτσια το κοινο.

@Ktn φερε και κανα καπνογονο.

Επισης, περιμενα αυτο το νημα να εχει μεγαλυτερη συμμετοχη, τς τς. οριακά 10δα.

2 Likes

πίστεψέ με, οι μισοί εδώ θα θέλουν ημίχρονο πριν τα 45 :stuck_out_tongue: - δη με 10άδα

Εκει οπου θα παρακαλατε να κατεβει καποιος απο την κερκιδα για να παιξει αλλαγη.

1 Like

2 χρονια μετα το προηγουμενο ματς, οι μισοι ειμαστε τραυματιες ή/και γέροι. Μια χαρα συμμετοχη θα ειχε :stuck_out_tongue:

Εσύ @jonkyr τελικά θα έρθεις κερκίδα;

Ναι ρε, απο την πρωτη στιγμη το ειπα. Μαχιμος ή σακατης, θα ειμαι εκει εκτος φυσικα αν γινει κανενα σοβαρο απροοπτο. Απλως τωρα δεν εχω πιεση να κοιταζω το ρολοϊ για να μην αργησω.

@all θα εχει φαγητο/μπυρα μετα ή να 'χαμε να λεγαμε; Δεν εννοω να γινουμε λιαρδα, αλλα να πιουμε ενα μπυρακι ξερωγω.

1 Like

Ένα μπυράκι θα το πιούμε, για αυτό ερχόμαστε περισσότερο.

2 Likes

Ναι ρε, 2-3 μπυρες θα τις πιουμε.

φακ, 2 χρονια λεει.