Η μάχη των τιτάνων

Πες του, κωλοτούμπες θα κάνει

ιδανικά θέλουμε +1 άτομο για 5vs5 (και για να είμαστε και κάπως πιο αμιγώς φορουμικοί, θα πω εγώ)
αν όμως προτιμούν οι υπόλοιποι άλλους 2 για 6vs6, τότε fine by me

αρχικά όμως @kbil ναι, πες το στον man σου να κλείσει η 10άδα και βλέπουμε μετά

1 Like

Εννοείται ότι προτιμούμε 6-6 μανμου. Και εννοείται ότι προτιμούμε φορουμικούς, οπότε μιλήστε όλοι και ξεράστε τα όλα :grinning:, θα καταλήξουμε περισσότεροι να πίνουν μπύρες παρά να παίζουν.

1 Like

αν δεν πέσει συστηματικό και ονομαστικό ball-breaking εδώ μέχρι το Σάββατο, δεν θα κουνήσει κανείς - trust me, i know :stuck_out_tongue:

3 Likes

…ΟΠΟΤΕ ας σπάσω λίγο μπάλες σε:

@morgoth (έλα μλκ, είναι κοντά σου να έρθεις με ποδήλατο και θα είναι και @Kastroman )
@eviL (μπιστάς μόνο ή κλωτσάς και καθόλου μόρτη μου - μια χαρά ζωηρός είσαι στα ποδοσφαιρικά της ΑΕΚαύλας)
@Hector_the_Hitman (τι λέει και εδώ ο φίλος, μπιστάει μόνο ή κλωτσάει και ενίοτε στην ανάγκη;)
@MrBeast και @JoHNNyB (καλοί οι Ποδολάγνοι και οι πατουσάκηδες, αλλά πως θα σας φαινόταν ένα επετειακό ματς, ξανά πλάι στο πάλαι ποτέ “κακό παιδί” της TARAMAS FC + Τον Πρόεδρο της καρδιάς μας στην (ελπίζουμε) κερκίδα? :smiling_face_with_tear: )

Φουλ αμπαλος - περισσοτερο απο μπαφκετ - αν κανω καμια φορα εμφανιση θαναι για τον χαβαλο.
Δεν εχω παπουτσια επισης

Συγγνώμη, τι 6vs6, 5-5 με αλλαγή, τι είναι αυτά.

Καλά, ότι θέλετε.

Πίσω να έχουμε κερκίδα για διαδραστικά δρώμενα.

δεν παίζουμε μπάσκετ ρε κλγδ

6x6 σε γήπεδo 5x5 είναι καταστροφικό τουρλουμπούκι αλλά ότι θέλουν οι alien gatekeepers :exclamation:

5 Likes

το γήπεδο είναι για 6vs6 κανονικά, no worries

Δε νομίζω, αλλά τέρμα θα είμαι έτσι κι αλλιώς.

έχει διαστάσεις και για 5vs5 αλλά ιδανικά είναι γήπεδο για 6vs6, έχουμε ξαναπαίξει πολάκις εκεί 12άδα - αλλά μάλλον το μυαλό μου μολύνθηκε από τη μαύρη γλίτσα που σκαρφίστηκε ο Λιακόπουλος για να πείσει “τους γέρους και τις γριές” -enter Stefanos Chios gif- ότι οι άνθρωποι προέρχονται από εξωγήινους και δεν θυμάμαι καλά

Πάντως, όσοι το σκέφτονται να έρθουν για τη φάση/κερκίδα/μπυριτσα και όχι αθλοπαιδια, εγώ δηλώνω ότι κατά 99% θα είμαι εκεί.

1 Like

6v6 για υψηλών συγκινήσεων 0-0!

Η πρώτη post derby γύρα δικιά μου για να ευχηθείτε στον μεγάλο μπαλαδόρο που έχει γενέθλια αυτές τις μέρες, αφού πρώτα θα σας έχει γλεντήσει εντός του γηπέδου (όσους δεν είναι κότες και θΑ εΡθΩ γΙα ΤηΝ πΑρΕα)

5 Likes

Μυστήρια πράγματα

Επίσης τόση κάψα για να κάτσει κόσμος τέρμα, σπάνια.

Θεωρία πανσπερμίας και έτσι? Seems legit

1 Like

Εγώ δεν κατάλαβα αν βρεθεί 12άδα είναι για 6x6 ή για 5x5 με αλλαγες;

Επίσης παίζουμε με στάνταρ τέρματα ή ρολάρουμε στο τέρμα;

Όποιος έχει εικόνα και από τον κόσμο να χωρίσει με λίγξ ισοροπία τις ομάδες, μην γέρνουμε.

Τέλος ο @dude είναι μέσα…;;;

Sorry έχασα πολλά από τα παραπάνω λόγω πηξίματος δουλειάς

• Αν βρεθεί 12άδα, 6-6. Αν παίξουμε 5-5, θα ψοφήσουμε, το εγγυώμαι.

• Όπως θέλουμε.

• Θα το βρούμε αυτό, εν ανάγκη μπορούμε να κάνουμε και μια αλλαγή μεταξύ παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

• Δύσκολο το κόβω για κλώτσημα, δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά όμως για μπύρες…

1 Like

Ακόμα 9 είμαστε?

@morgoth συνέχισε να αγνοείς το κάλεσμα της σάλπιγγας του Helm Hammerhand και θα σε βρουν πολλά κακά ε - να μου το θυμάσαι :rage:

Τι ειναι αυτο ρε? Δεν καταλαβα :smiley:

Για μπαλα λετε? Εχω να παιξω καμια 20ετια, δεν εχω ουτε παπουτσια ουτε γαντια πλεον.